Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:rewelka wlasnie, ze cale majciory widac
tez w sklepie tego nie widzialam dopiero w domu jak sie zobaczylam, a moj to zawalu dostal powiedzial, ze koniecznie cos pod spod trzeba podszyc bo tak nigdzie nie pojde
Jak aż tak prześwitują to raczej nie ma co, bo nie tylko brzuchy nam rosną niestety tyłki też, mogłabyś się źle czuć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Madzia dziwi mnie trochę Twoje pytanie. mam kaszel , urywa mi się z gardła. zapchany nos z którego cały czas leci i bolą mnie wszystkie kości. według Ciebie jeśli to nie grypa to co ?
Na śniadanie jeśli nigdzie nie wychodzisz z rana to zjedz kanapkę z plasterkami czosnku i popij ciepłą, ale nie gorącą herbatą z wciśniętą cytryną. W ciągu dnia też pij ciepłą wodę z cytryną- 3 dni i powinno minąć. Zdrówka
ania14 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Czy moze jaka mama szuka ubranek dla chlopczyka na start? Mam do sprzedania 56,62,68 poczawszy od bodow, spioszkow, pajacykow do spodenek, sweterkow bluzeczek, kurteczek i kombinezonu. Mam rowniez do sprzedania spiworek 0-6mc oraz sukienke dresowa ciazowo idealna na lato w kolorze brudny roz
-
Byłam na wizycie u innego lekarza i niestety ale mój poprzedni ginekolog chyba niewiele się znał na rzeczy. Na szczęście teraz trafiłam na mądrego i dokładnego więc już będę teraz spokojna
Nawet pokazał mi maluszka w 4d ale zasłonił się mały rączkamii ogólnie mój smok waży 440g i pięknie zdrowo rośnie
Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, Pchełka, Madzisek, bella88, ZieloneOliwki, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Byliśmy dziś w szkole rodzenia na nauce masażu kręgosłupa dla par, bardzo mi się podobało jak mąż uczył się mnie masować
myślę że w dalszej fazie ciąży będę go za to po rękach całować
kwiatakacji, MeGi2986, Madzisek, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Piegus wrote:Wszystko ok, a jednak da się wyczuć jakiś smutek w Twoim poście. Czujesz już ruchy małej? Zawsze jak wchodzę sobie poczytać forum, to czekam na wieści od Ciebie, bo wiem, że się martwiłaś, że nic jeszcze nie czujesz.
Co 2-3 dzien czuje na dole pecherzyki taki przelewanie jakby pecherzyki powietrza.
Pani Doktor uspokoila mnie ze nie czuje mocnych ruchów bo Antek ułożony jest w poprzek.
Na usg, które trwało 40 minut mały fikał koziolki...
Jednym słowem nieco uspokojona:)Pchełka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:A mnie nastał ochota na tosty z szynką, ogórkiem kiszonej, kukurydzą i serem
chyba jestem w ciąży
Madzisek jakbyś do tego dodała dżem to by znaczyło że w ciąży,a tak to po prostu super jedzenie(tylko ogórka na korniszona bym zmieniła)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko, ja wczoraj ciężki dzien miałam... Najpierw praca, szybki powrót do domu na lekki obiad i wyjazd z mama do miasta i lekarza... W domu byłam dopiero o 21, upiekłam jeszcze cistka dla Męża bo o d kilku tygodni jest tak zapracowany, że aż mi go żal.
Dzisiaj oczy na zapałki i ledwo siedzę w pracy. Matko... Chcę weekend!! -
Ja witam sie znowu jeszcze z lozka:p ale len ze mnie hyhyhy
ciesze sie z grafiku Mego Malza,w sierpniu pracuje zaledwie przez 9 dni reszta to urlop i wolne dni,ktore pracodawca musial oddac bo w poprzednich msc robil prawie codziennie nawet 12h
) smialam sie,bo w tych 9 dniach ma nawet 4razy od 3-9 haha:D czyli tez caly dzien w domu:))) ale to dobrze bo akurat mieszkanie skonczymy i bedziemy sie wprowadzac albo przed wyjazdem 9 nad morze albo po wyjezdzie jak wrocimy po tygodniu:)))))))
A wogole to mi belly od dzis 6msc wstawil,ja mowie,ze od 1.08 sie zaczyna:p matko sierpien mi zleci baaardzo szybko,wrzesien pewnie tez bo w nowym mieszkaniu bede i Mala zacznie szkole i zostanie pazdziernik i od polowy listopada mozna rodzic... :o Szybko:) ja dalej nie czuje,ze jestem w ciazy:D tzn nie zawsze..chyba poczuje tak porzadnie po 30tyg juz;)