Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    wczoraj najwięcej miałam 37,4, od rana mam 37
    wziełam apap wieczorem , zrobiłam zimny okład na głowe i spadła na noc do 36,9
    narazie do lekarza chyba nie pojade ...
    dziekuje za rady bede korzystać :)

Na pewno masz grypę? ja taką temperaturę (37,3) mam normalnie od początku ciąży ;)

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po połówkowym usg...Mała waży 380g ma prawie 18 cm..
    ulożyła się poprzecznie...i wszystko wydaje się oki....

pozdrawiam i czekam na na info o polowkowych

KASIAG24, Piegus, Madzisek, nick nieaktualny, Nadulka, justyna14, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wlanlibm0fi1og.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c25f638337.jpg

dziewczyny co myslicie o takiej sukience na wesele we wrzesniu??

Nadulka, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:

super wiesci!!

ja wizyta na nfz za tydzien w czwartek a polowkowe pewnie koncem sierpnia dopiero :)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia dziwi mnie trochę Twoje pytanie. mam kaszel , urywa mi się z gardła. zapchany nos z którego cały czas leci i bolą mnie wszystkie kości. według Ciebie jeśli to nie grypa to co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam problem wczoraj lekarz wystawil mi zwolnienie od dzis ale okazalo sie ze moj pracodawca zmienil numer nip a lekarz przyjmuje dopiero jutro i niewiem co robic czy lekarz moze mi wypisac zwolnienie z nowym numerem nip i z jednym dniem wstecz?

• Piegus Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:

Wszystko ok, a jednak da się wyczuć jakiś smutek w Twoim poście. Czujesz już ruchy małej? Zawsze jak wchodzę sobie poczytać forum, to czekam na wieści od Ciebie, bo wiem, że się martwiłaś, że nic jeszcze nie czujesz.

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    Madzia dziwi mnie trochę Twoje pytanie. mam kaszel , urywa mi się z gardła. zapchany nos z którego cały czas leci i bolą mnie wszystkie kości. według Ciebie jeśli to nie grypa to co ?

Jest tu nas trochę. Nie udało mi się prześledzić wszystkich Twoich wypowiedzi, stąd moje pytanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia26 wrote:
    Hej dziewczyny mam problem wczoraj lekarz wystawil mi zwolnienie od dzis ale okazalo sie ze moj pracodawca zmienil numer nip a lekarz przyjmuje dopiero jutro i niewiem co robic czy lekarz moze mi wypisac zwolnienie z nowym numerem nip i z jednym dniem wstecz?

Wiem, że lekarz może wypisać zwolnienie wstecz :) więc się nie przejmuj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedz bo niechcialabym stracic jednego dnia :(

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia26 wrote:
    Misia lekarz po prostu poprawi Ci nip na tym L4 już wystawionym - normalna sytuacja tylko przypilnuj by Ci pieczatke i podpis dał przy poprawce :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholercia u Nas burza i deszcz wlasnie sie zaczyna a ja mam zaraz jechac meble odbierac..pff

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiag jak się jeszcze zmiescisz we wrześniu to myślę że spokojnie możesz iść :)
    Inso Ja u siebie burze przespałam tylko wstałam żeby okno zamknąć bo trzaskało, ale chyba nie była mocno straszna :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Kasiag jak się jeszcze zmiescisz we wrześniu to myślę że spokojnie możesz iść :)
    Inso Ja u siebie burze przespałam tylko wstałam żeby okno zamknąć bo trzaskało, ale chyba nie była mocno straszna :)

władnie jest fajna mega luzna tylko jedyny - to przeswituje bede musiala podszyc cops pod nia jeszcze :(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie przeswituje dopiero koło kolana?

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wlasnie, ze cale majciory widac :O tez w sklepie tego nie widzialam dopiero w domu jak sie zobaczylam, a moj to zawalu dostal powiedzial, ze koniecznie cos pod spod trzeba podszyc bo tak nigdzie nie pojde

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja juz po polowkowych w 21 tyg i 2 dni malutka wazy 349 gram i mierzy 16 cm od glowki do dupci. Wszystko wydaje sie zdrowiutkie ale troszke nam utrudniala to przykryla sie raczkami to sie obracala . Lekarz robi mi usg a ta mnie kopala. Lozysko mam na przedniej scianie i za bardzo nie wiem czy to oznacza , ze lozysko jest przodujace czy co bo lekarz kazal sie tym nie przejmowac i ze raz jest tak a raz tak to tak jakbym go pytala czy dziecko bedzie mialo oczy niebieskie czy zielone. Kolejna wizyte mam za dwa tygodnie 11 sierpnia z racji tego ze mam bole brzucha i skontroluje jak to sie ma po odpoczynku. Zalecenie wiecej lezec niz chodzic. I wracam do luteiny 2x2 . Od poczatku ciazy przytylam 1 kg i 100 gram. A wy? Ja chyba za malo chociaz on mowi ze tylko sie cieszyc. Kolejne pytanko . Chcialabym wkleic wam zdjecia moje i malej ale nie wiem jak to zrobic ?

nick nieaktualny, bella88, moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24, bardzo ładnie :-)
    Uwielbiam takie akcje z facetami, typu : "No, już sobie w tym poszłaś" :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24- ładnie wyglądasz:) ale chyba w trochę późniejszej ciąży bym się nie zdecydowała na długą sukienkę, bo mam wrażenie, że strasznie poszerzają i brzuch powoduje, że się jest bardzo wielkim, a do września jeszcze daleko więc brzuszek już będzie dość duży :) Ja bym postawiła raczej na jakąś krótszą :) ale to tylko moja opinia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    KASIAG24- ładnie wyglądasz:) ale chyba w trochę późniejszej ciąży bym się nie zdecydowała na długą sukienkę, bo mam wrażenie, że strasznie poszerzają i brzuch powoduje, że się jest bardzo wielkim, a do września jeszcze daleko więc brzuszek już będzie dość duży :) Ja bym postawiła raczej na jakąś krótszą :) ale to tylko moja opinia :)
    Ja tez bym sie wstrzymala z sukienka bo choc jest bardzo ladna to do wrzesnia brzuszek urosnie i tak samo uwazam-poszerza wszystko☺ ja ide 15 sierpnia i choc mam juz sukienke to ja przymierze dopiero kolo 10go i narazie jeszcze szukam jakiejs na wszelki wypadek ☺ tez nie znam niestety jeszcze plci i w sumie to sie denerwuje bo dawno Fasolki nie widzialam i martwie sie jakos czy wszystko w porzadku...

‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ