Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania14 wrote:wczoraj najwięcej miałam 37,4, od rana mam 37
wziełam apap wieczorem , zrobiłam zimny okład na głowe i spadła na noc do 36,9
narazie do lekarza chyba nie pojade ...
dziekuje za rady bede korzystać
Na pewno masz grypę? ja taką temperaturę (37,3) mam normalnie od początku ciąży -
ja już po połówkowym usg...Mała waży 380g ma prawie 18 cm..
ulożyła się poprzecznie...i wszystko wydaje się oki....
pozdrawiam i czekam na na info o polowkowychKASIAG24, Piegus, Madzisek, kwiatakacji, Nadulka, justyna14, MeGi2986, bella88, Pchełka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Martosza83 wrote:ja już po połówkowym usg...Mała waży 380g ma prawie 18 cm..
pozdrawiam i czekam na na info o polowkowych
super wiesci!!
ja wizyta na nfz za tydzien w czwartek a polowkowe pewnie koncem sierpnia dopiero -
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam problem wczoraj lekarz wystawil mi zwolnienie od dzis ale okazalo sie ze moj pracodawca zmienil numer nip a lekarz przyjmuje dopiero jutro i niewiem co robic czy lekarz moze mi wypisac zwolnienie z nowym numerem nip i z jednym dniem wstecz?
-
Martosza83 wrote:ja już po połówkowym usg...Mała waży 380g ma prawie 18 cm..
pozdrawiam i czekam na na info o polowkowych
Wszystko ok, a jednak da się wyczuć jakiś smutek w Twoim poście. Czujesz już ruchy małej? Zawsze jak wchodzę sobie poczytać forum, to czekam na wieści od Ciebie, bo wiem, że się martwiłaś, że nic jeszcze nie czujesz. -
nick nieaktualnyania14 wrote:Madzia dziwi mnie trochę Twoje pytanie. mam kaszel , urywa mi się z gardła. zapchany nos z którego cały czas leci i bolą mnie wszystkie kości. według Ciebie jeśli to nie grypa to co ?
Jest tu nas trochę. Nie udało mi się prześledzić wszystkich Twoich wypowiedzi, stąd moje pytanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:04
-
nick nieaktualnyMisia26 wrote:Hej dziewczyny mam problem wczoraj lekarz wystawil mi zwolnienie od dzis ale okazalo sie ze moj pracodawca zmienil numer nip a lekarz przyjmuje dopiero jutro i niewiem co robic czy lekarz moze mi wypisac zwolnienie z nowym numerem nip i z jednym dniem wstecz?
Wiem, że lekarz może wypisać zwolnienie wsteczwięc się nie przejmuj
-
nick nieaktualny
-
Misia26 wrote:Hej dziewczyny mam problem wczoraj lekarz wystawil mi zwolnienie od dzis ale okazalo sie ze moj pracodawca zmienil numer nip a lekarz przyjmuje dopiero jutro i niewiem co robic czy lekarz moze mi wypisac zwolnienie z nowym numerem nip i z jednym dniem wstecz?
-
rewelka wrote:Kasiag jak się jeszcze zmiescisz we wrześniu to myślę że spokojnie możesz iść
Inso Ja u siebie burze przespałam tylko wstałam żeby okno zamknąć bo trzaskało, ale chyba nie była mocno straszna
władnie jest fajna mega luzna tylko jedyny - to przeswituje bede musiala podszyc cops pod nia jeszcze -
Hej dziewczynki ja juz po polowkowych w 21 tyg i 2 dni malutka wazy 349 gram i mierzy 16 cm od glowki do dupci. Wszystko wydaje sie zdrowiutkie ale troszke nam utrudniala to przykryla sie raczkami to sie obracala . Lekarz robi mi usg a ta mnie kopala. Lozysko mam na przedniej scianie i za bardzo nie wiem czy to oznacza , ze lozysko jest przodujace czy co bo lekarz kazal sie tym nie przejmowac i ze raz jest tak a raz tak to tak jakbym go pytala czy dziecko bedzie mialo oczy niebieskie czy zielone. Kolejna wizyte mam za dwa tygodnie 11 sierpnia z racji tego ze mam bole brzucha i skontroluje jak to sie ma po odpoczynku. Zalecenie wiecej lezec niz chodzic. I wracam do luteiny 2x2 . Od poczatku ciazy przytylam 1 kg i 100 gram. A wy? Ja chyba za malo chociaz on mowi ze tylko sie cieszyc. Kolejne pytanko . Chcialabym wkleic wam zdjecia moje i malej ale nie wiem jak to zrobic ?
kwiatakacji, bella88, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24- ładnie wyglądasz:) ale chyba w trochę późniejszej ciąży bym się nie zdecydowała na długą sukienkę, bo mam wrażenie, że strasznie poszerzają i brzuch powoduje, że się jest bardzo wielkim, a do września jeszcze daleko więc brzuszek już będzie dość duży
Ja bym postawiła raczej na jakąś krótszą
ale to tylko moja opinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:02
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:KASIAG24- ładnie wyglądasz:) ale chyba w trochę późniejszej ciąży bym się nie zdecydowała na długą sukienkę, bo mam wrażenie, że strasznie poszerzają i brzuch powoduje, że się jest bardzo wielkim, a do września jeszcze daleko więc brzuszek już będzie dość duży
Ja bym postawiła raczej na jakąś krótszą
ale to tylko moja opinia