Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby, te becikowe Wam się należało, co miesiąc. Nie jestem w temacie i nie wiem czy ta ustawa już weszła czy nie, ale to zawsze jakiś zastrzyk gotówki.
mnk wrote:Ja mam czas do konca listopada na znalezienie nowego mieszkania prawdopodobnie bo właściciel coś mamrotał że chcą burzyć mój dom. Nieciekawie, tym bardziej biorąc pod uwagę ceny wynajmu mieszkań teraz... Szok. Jeszcze do tego mojemu nie przedłużyli umowy w pracy i pracuje tylko do konca sierpnia a później dupa bo nawet zasiłek mu się nie należy jeszcze... Ja nie wiem co to będzie teraz... Same problemy, nic nowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnk wiesz jak w życiu jest jak się pierniczy to wszystko po kolei, u nas mąż też nie wiadomo jak z pracą będzie, zresztą i tak szuka lepszej.
Evka, nie wiem czy istnieją podgrzewacze turystyczne, chociaż nawet jeżeli to wątpię że taki na baterie dużo zdziała, zawsze możesz kupić opakowanie termoizolacyjne, albo jakbyś chciała mleko w proszku to termos z ciepłą wodą, odnośnie karmienia w miejscu publicznym widziałam w tym roku fajny patentPani karmiła dziecko i zasłoniła się parasolem
Ja laktatora nie kupuję, bo nie planuję nigdzie na dłużej dziecka zostawiać, (chyba że się coś zmieni, to zawsze można kupić), a nie wiadomo teraz też czy na pewno będziemy miały dużo pokarmu a tak jak napisałaś to spory wydatek.
Madzisek mój synunio też się kręci konkretnie ostatnioEvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Mam pytanko odnośnie witamin obecnie skonczylam brać femibin Natal 2 plus. Dziś muszę kupić inne i chcialabym zmienić ale żeby byly również wartościowe co polecacie ?:* za te placiłam okolo 50zl
Ja tez biorę Femibion, póki co nie mam zamiaru z nigeo rezygnować, jednak jesli chodzi o cenę, to za pierwszym razem zapłaciłam 50zł, pozniej 65... a w internetowych aptekach dotępny jest już od 30zł. Pamietam, ze strasznie mnie to wtedy wkurzyło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa początku brałam vitaminer. Od drugiego tr. prenatal duo, a teraz vitaminer prenatal +dha. Różnica w cenie to prawie dwie dychy, ale porównując skład to o wiele lepszy jest prenatal. A żelazo mi spada to muszę zacząć też je kupić i brać.
Alicja, wiem jak to jest, w czerwcu byłam dwa razy w szpitalu, a potem oszczędzałam się przez miesiąc leżąc plackiem w domu. Chociaż lekarz powiedział że to może nie pomóc (naukowo udowodnione niby). Moja mama w tamtym czasie nawet przechodziła robić obiad bo mąż ma rękę w gipsie.
Trymam kciuki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny! potrzebuje rady
18.08 biore cywilny i mam wizje mojej stylizacji :p i chcialam sie Was poradzic, bo moj R juz zakupil garniak :
http://www.modamen.pl/mobile/pl/p/Niebieski-krolewski-SLIM-z-czerwonymi-wstawkami/625
no i chcialabym sie troche do niego dopasowac, otoz postawilabym na sukienke o trapezowym kroju najlepiej biala, albo ecri do kolan do tego delikatne upiecie wlosow, i delikatne czerwone akcenty typu czerwone paznokcie i nie wiem co dalej... jakies rady ?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Na początku brałam vitaminer. Od drugiego tr. prenatal duo, a teraz vitaminer prenatal +dha. Różnica w cenie to prawie dwie dychy, ale porównując skład to o wiele lepszy jest prenatal. A żelazo mi spada to muszę zacząć też je kupić i brać.
Alicja, wiem jak to jest, w czerwcu byłam dwa razy w szpitalu, a potem oszczędzałam się przez miesiąc leżąc plackiem w domu. Chociaż lekarz powiedział że to może nie pomóc (naukowo udowodnione niby). Moja mama w tamtym czasie nawet przechodziła robić obiad bo mąż ma rękę w gipsie.
Trymam kciuki. -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:dziewczyny! potrzebuje rady
18.08 biore cywilny i mam wizje mojej stylizacji :p i chcialam sie Was poradzic, bo moj R juz zakupil garniak :
http://www.modamen.pl/mobile/pl/p/Niebieski-krolewski-SLIM-z-czerwonymi-wstawkami/625
no i chcialabym sie troche do niego dopasowac, otoz postawilabym na sukienke o trapezowym kroju najlepiej biala, albo ecri do kolan do tego delikatne upiecie wlosow, i delikatne czerwone akcenty typu czerwone paznokcie i nie wiem co dalej... jakies rady ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:43
-
nick nieaktualny
-
Evka wrote:A powiedzcie mi dziewczyny, czy potrzebny jest sterylizator do butelek, podgrzewacz?
Kiedy się to stosuje, jak często, czy konieczny jest zakup?
No i czy laktator też jest koniecznym zakupem, i dlaczego jeśli tak.
Pytam, bo nie są to rzeczy bardzo tanie, a nie wiem czy konieczne.Evka, maya34 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Evka wrote:A jak wygląda kilkugodzinna podróż z maleństwem jak mu się zachce jeść, z cyca to wiadomo - zawsze odpowiednią temperaturę ma, ale co jeśli pokarmu nie będę miała?
No i kolejne pytanie, co jak odciągnę pokarm, żeby nie karmić cycem w miejscu publicznym, a będzie za zimne? Jest jakiś sposób podróżny na podgrzanie pokarmu, ewentualnie jak sobie z tym radzić, jak zaplanować takie wyjście.
Pytania trywialne, ale dla mnie kompletnie nie do ogarnięciaEvka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Hej dziewczyny. Od wczoraj mam straszny ból z prawej strony w dole brzucha, tak mocny że nie pozwalał chodzić. Wzięłam tabletke i mi przeszło ale dziś znowu czuje że mnie zaczyna boleć. Któraś z was tak miała? Zadzwoniłam do gina i kazał mi przyjechać na 15:30 żeby to sprawdzić. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było w porządku bo troszkę się martwię
jedyne pocieszenie że małego czuje i to bardzo wyraźnie. Ale póki co leże plackiem
A do tej pory było wszystko w porządku...