Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicja co wchodze na forum to patrze czy napisalas czy jak. Ciesze sie , ze u Ciebie jest lepiej. Oby Twoja coreczka jak najdłużej byla w brzuszku. A wogole jak sie czujesz ? Brzuszek duzy? Wiesz ile masz juz kg na plusie ? P.s. a czemu wyciagaja to malenstwo u Cb na oddziale ? Ktory tydz. Współczuję matce dzidzi eh ;-(
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja tak dzwoniłam do Pani Grażynki
mam zadzwonić jeszcze 7 września potwierdzić, czy zajęcia zaczynają się 16 czy 17 września
A do której grupy jesteś wpisana? na 17:00 czy 18:30?
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z opiekiTwoja opinia jest dla mnie nieoceniona
Życzę Tobie i córeczce dużo zdrówka! Jeśli będziesz miała chwilkę czasu to napisz jakie masz tam warunki
A spotkałaś może tam dr Pielę? Planuję się do niej przepisać
alicja_ lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:Kurcze, czy Wam tez tak czas leci? Bo ja jestem przerazona, jeszcze ostatnio mialam wizyte, a tu trzeba przygotowac sie na nastepna i tak leca tygodnie :p
Mam tak samona początku czas tak się dluzyl między wizytami a teraz co jade to mammwrazenie że dopiero byłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Alicja co wchodze na forum to patrze czy napisalas czy jak. Ciesze sie , ze u Ciebie jest lepiej. Oby Twoja coreczka jak najdłużej byla w brzuszku. A wogole jak sie czujesz ? Brzuszek duzy? Wiesz ile masz juz kg na plusie ? P.s. a czemu wyciagaja to malenstwo u Cb na oddziale ? Ktory tydz. Współczuję matce dzidzi eh ;-(
Wiadomość z ostatniej chwili - dzidziuś przeżył
Ja czuje się już dobrze, dziękuję. Brzuszek piłka, a tydzien temu miałam 2-2,5kg na plusie. Teraz nie wiem, bo w szpitalu remont i waga gdzieś zaginęła w akcji
Wyciągneli maleństwo bo się zatrzymałoo w rozwoju na 22 tygodniu, a dziś już 27 tydzień.Matleena, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:alicja tak dzwoniłam do Pani Grażynki
mam zadzwonić jeszcze 7 września potwierdzić, czy zajęcia zaczynają się 16 czy 17 września
A do której grupy jesteś wpisana? na 17:00 czy 18:30?
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z opiekiTwoja opinia jest dla mnie nieoceniona
Życzę Tobie i córeczce dużo zdrówka! Jeśli będziesz miała chwilkę czasu to napisz jakie masz tam warunki
A spotkałaś może tam dr Pielę? Planuję się do niej przepisać
No właśnie mam dzwonić do Pani Grażynki jak wyjdę ze szpitala, bo jej tu nie ma na miejscu bo jest na L4.
A Ty do której grupy? To może zapiszę się do tej samej - fajnie by było
Takkk - dr. Piela jest u mnie codziennieFachowiec jakich mało!
Z Rudy jeżeli chodzi o lekarzy to polecam:
dr.Cnota, dr. Piela, dr. Ziomek. - W takiej kolejności
Ogólnie są jakieś plusy tego, że tu leżę - bo wszystkich już znammoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Alicja, teraz juz pewnie wszystko bedzie dobrze
Ojej takie malenstwo...
Ale tu jest taka fachowa opieka, że codziennie ratują takie przypadki.
Dlatego właśnie tak ważny jest ten III stopień referencyjności.
Wcześniej leżałam w Tychach (II stopień) i powiedzieli, że nie podejmą się ratowania dzidzi mniejszej niż 1,5kg…..
A tu w Rudzie są przypadki 500gram i dzidziusie dają radę!gosia mmr lubi tę wiadomość
-
To niesamowite, że takie kruszynki muszą walczyć o życie! Dobrze, że dzisiejsza medycyna daje im jakiekolwiek szanse.
Jak tak czytam ile Wy macie kg na plusie to jestem przerażona. Ja 11 kg przybrałamważyłam 53 a teraz 64...czasem mam z tego powodu doła, zwłaszcza, że rozstępy na pośladkach mi się pojawiły. Płakałam ostatnio jak mówiłam o tym mężowi, ale podtrzymał mnie na duchu i okazał niesamowite wsparcie
W 6 miesiącu tak mi poszła waga do góry, może teraz trochę przystopuje, zobaczymy... -
nick nieaktualny
-
alicja ja jestem zapisana na 17:00
Jak dasz radę na tą godzinę to jak najbardziej chodź
A pójdziesz sama czy z mężem
mój póki co jest chętny iść ze mną
dr Piela przyjmuje gabinet obok mojego lekarza prywatnie i mój lekarz mi ją poleciłbędę mogła się przygotować u niej do porodu stricte na Goduli
Dobrze mieć taki szpital blisko, mam jakieś 10km. W razie czego człowiek spokojniejszy...
-
U mnie na plusie od miesiaca 6kg. Jest nie źle, chociaż widzę, że brzuszek ruszył do przodu. Rosnie mi taka piłeczka, biodra nadal widoczne, a póxniej nagle pojawia się wzgórze:). Bardzo czesto czuję takie poprzeczne zgrubienia, raz się nawet zastanwaiałam czy to nie jest moja mała;)