Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Mój obowiązkowo chce chodzić
On chce chodzić, rodzić - niczego się nie boi
Tu będziesz mogła być na prawdę spokojna o swoje dziecko.
Fakt faktem - jest tu brzydko, sale nie są najpiękniejsze i łazienki też nie - ALE - nie o to tutaj chodzi.
Wole mieć brzydkie łóżko z fachową opieką, niż piękny apartament z łazienką i strach o bezpieczeństwo dziecka.
dr. Piela to baaardzo kompetentna i konkretna babka. Wszystkie decyzje podejmują tutaj wspólnie z dr.Cnotą. Będziesz zadowolona
Chcesz iść zobaczyć szpital wcześniej czy ze wszystkimi mamami na ostatnim spotkaniu ze szkoły rodzenia?
Pani Grażynka mówiła, że można się umówić z nią na odwiedziny szpitala w czasie, kiedy ona jest na dyżurze, nic nie wspominała, że to musi być na ostatnich zajęciachAle porozmawiam z nią na pierwszych zajęciach
alicja_ lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:U mnie maly wystawia dupke czasem glowke widac mala wypuklosc gdy leze na plecach ;p u mnie widac i biodra i o dziwo zebra jeszcze
U mnie zebra też, tym bardziej gdy podciągam koszulkę by zrobić sobie zdjęcie- spokojnie mozna je wszystkie policzyć. Gdzie mi się schowało to 6kg... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, dawno się nie odzywałam.
U nas generalnie wszystko dobrze ( taką mam nadzieje), ale dużo leżymy od 2 dni, bo po ostatniej gimnastyce w szkole rodzenia brzuch był dość napięty i macica się stawiała 10 razy w ciągu dobry, na kilka sekund, bezboleśnie - po tych dwóch dniach leżenia jest zdecydowanie lepiej. Zastanawiałam się czy jechać na IP, ale odpuściłam sobie - mam nadzieje że to dobra decyzja była. We wtorek mam wizytę, wiec zobaczy się co i jak. Wcześniej już wspominałam lekarzowi o napinaniu brzucha, nie stwierdzał zadnych nieprawidlowośći. Dostałam aspargin 3 razy dziennie.
Poki co zrezygnowałam z gimnastyki, do wyjaśnienia sprawy... przykro mi bardzo z tego powodu, ale cóż, dla Maluszka wszystko.
Ja się nie gimanstykuje, ale mam wrażenie że mały Witek, zrobił sobie z brzucha sale gimanstyczną i boksuje Mame.
Zastanawiam się czy on czasem nie jest ośmiornicą...
A tu nasze zdjęcie
http://wrzucaj.net/images/2015/08/28/1193824510207230694316806641097159n.jpg
kwiatakacji, myszata92, Madzisek, bella88, Pchełka, genoweffa, pati_zuzia, Marta0912, Mama-julka, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja Mała tez ostatnio bardzo aktywna, zwłaszcza jak próbuje usnac. Wczoraj byłam na wizycie, dostałam większe dawki leków i coś na uspokojenie. Dzisiaj czuje sie lepiej, macica nie stawia sie co chwile. Teraz mam wizyty co 10 dni.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Jakie kosmetyki do kąpieli i pielęgnacji polecacie? Oczywiście dla dzieciątka -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:wlasnie sie zmierzylam w brzuszku na wysokosci pepka i mam 91 cm ! Łoo matko, dobrze, ze wczesniej nie mierzylam, bo teraz bym plakala ;p a tak nie jestem swiadoma ile cm mi przybylo :p
Też się zmierzyłam mam 88 - przybył mi 1 cm od zeszłego miesiąca ale mam wrażenie, że brzuch jest wielki
Acikk no teraz mój już jest większy , bo do tej pory byłam też z tych małych brzuszków. Co do spania to mam to samo - bez problemu śpię po 12 godzin do 11-12 w południe. Gdyby nie to że mam projekty do robienia to bym tak spała , ale niestety muszę wstawać i pół dnia nie mogę się dobudzić. Chyba już pisałam ale się powtórzę - zazdroszczę dziewczynom na L4:)
Alicja bardzo się cieszę , że jest poprawa. Trzymam kciuki żeby udało się lekarzom utrzymać Sarę w brzuchu jak najdłużej. -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:wlasnie sie zmierzylam w brzuszku na wysokosci pepka i mam 91 cm ! Łoo matko, dobrze, ze wczesniej nie mierzylam, bo teraz bym plakala ;p a tak nie jestem swiadoma ile cm mi przybylo :p
Też się zmierzyłam mam 88 - przybył mi 1 cm od zeszłego miesiąca ale mam wrażenie, że brzuch jest wielki
Acikk no teraz mój już jest większy , bo do tej pory byłam też z tych małych brzuszków. Co do spania to mam to samo - bez problemu śpię po 12 godzin do 11-12 w południe. Gdyby nie to że mam projekty do robienia to bym tak spała , ale niestety muszę wstawać i pół dnia nie mogę się dobudzić. Chyba już pisałam ale się powtórzę - zazdroszczę dziewczynom na L4:)
Alicja bardzo się cieszę , że jest poprawa. Trzymam kciuki żeby udało się lekarzom utrzymać Sarę w brzuchu jak najdłużej. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:34
myszata92, moniek90, Madzisek, bella88, KASIAG24, kwiatakacji, genoweffa, pati_zuzia, Marta0912, Mama-julka, Flakonik lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?