Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:33
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Oj no co ty
Każda jest inna, ja to wam zazdroszczę takich brzuszków, przynajmniej by mi ludzie ustępowali miejsca w tramwaju itp, a tak to średnio widać i czasem muszę stać i stać..
Z tym ustępowaniem miejsca to różnie bywa. Czasami ludzie celowo odwracają wzrok, udają, że nie widzą, żeby nie musieć przepuścić w kolejce w sklepie, co ciekawe tyczy się to tylko mężczyzn, kobieta kobiecie jakoś zawsze chętnie pomoże. Z komunikacji miejskiej na szczęście nie korzystam, podejrzewam, że tam jest podobnie...Ola_45, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:Zdjęcia kiepskiej jakości
Odebrałam dzisiaj paczkę od Chicco, byłam wśród laureatek konkursu i dostałam
1 x Butelka NaturalFeeling Om+ 150ML
1 x Smoczek Physio Soft Om+
2 x Wkładki laktacyjne
1 x saszetka z płynem do mycia ciała i włosów Baby Moments
1 x saszetka z kremem łagodzącym Baby Moments.
Niby nic a jednak cośFajna ta butelka, na pewno się przyda
Ja ostatnio u lekarza dostałam paczuszkę z gratisami
- gazetę Twój maluszek,
- 2 saszetki z płynem do higieny intymnej Ziaja Mamma Mia i kremem na rozstępy
- Próbkę oliwki Johnson`s Baby
- Próbkę kremu Nivea Baby
- Próbkę Emolium
- 1 butelkę Avent Natural 0m+ 125ml
- 1 smoczek Avent 0m+
Też jestem zadowolona zwłaszcza z butelki, super ma smoczek i kształt i widać, że jest na prawdę dobrej jakości, tak samo smoczek -
nick nieaktualny
-
Ola_45 tak to niestety jest, że osoby, które same wymagają pomocy są zdolne tej pomocy udzielić, a zdrowi ludzie są obojętni. Musiało być wszystkim głupio, kiedy tej Pani ustąpiłaś. Ludzie to egoiści, a obojętność to niestety przykra codzienność...
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Oj no co ty
Każda jest inna, ja to wam zazdroszczę takich brzuszków, przynajmniej by mi ludzie ustępowali miejsca w tramwaju itp, a tak to średnio widać i czasem muszę stać i stać..
mi mimo mojego brzuszka tez nigdzie nie ustepuja... ledwo udaje mi sie docisnac do kas z pierszenstwem i tez jakos dziwnie na mnie patrza :p moze jeszcze go za slabo widac :p -
Ola_45 wrote:Oj no co ty
oj zdziwilabys sie ... u mnie widac brzuch jka byk kukna w kolejce i NIKT mi jeszcze nie sutapil miejsca czy w kolejce ie przepuscilostatnio baba tak elciala do kasy obok ktopra otwierala kasjerka ze mi po nodze przejechala
takze mnie nic nie zdziwi
-
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
ja Wam powiem, ze pracowalam kiedys jako kasjerka w supermarkecie i sama kiedy widzialam przy mojej kasie kobeite z brzuszkiem mowilam, ze prosze przepuscic tamta Pania bo ma pierwszenstwo... a sama jak sie tocze jak foka to zonk
a czasami naprawde stopje z 2 rzeczami spocona jak smok czasami sie podpieram o kase czasami macham karta przed twraza zeby nie zejsc w sklepie... ale coz, znieczulica spoleczenstwa jest nie do opisania, zarowno Panow jak i Pan z mojego doswiadczenia
Ola_45, iNso87, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa własnie najbardziej boję się tych pchających się do kasy czy autobusu, że mnie ktos popchnie czy uderzy w brzuch . Niestety mam wrażenie, że najgorsi są starsi ludzie. Bardzo rzadko jeżdżę komunikacją miejską ale ostatnio podeszłam i poprosiłam o ustąpienie miejsca - w każdym autobusie, tramwaju są miejsca wyznaczone dla koniet w ciąży, z dzieckiem na ręku i niepełnosprawnych.
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Ja akurat ze starszymi ludźmi mam dobre skojarzenia. Ostatnio w kolejce do kasy to właśnie starsza pani wpuściła mnie do kolejki przed siebie i nawet mi zrobiła miejsce na taśmie, żebym miała gdzie położyć zakupy, bo trzymałam je w rękach
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona i wdzięczna tamtej pani, bo było tamtego dnia na prawdę upalnie a trochę tych zakupów miałam
-
nick nieaktualnyJa wczoraj doświadczyłam na sobie miłego gestu, Pani około 50 tki ustąpiła mi miejsca w autobusie
i jak wróciłam popatrzyłam na ten swój brzuszek to faktycznie wydał mi się duży, jestem drobnej budowy i do przodu mnie wypycha, człowiek się stara, je zdrowo a Tu ta taki brzuszek, chociaż jak idę na szkolę rodzenia i mam porównanie to wydaje mi się niewielki, waga nie ważna ważne żeby dzidzia rozwijała się prawidłowo.Mąż pociesza. Pomyślałam, że troszkę mi się dłuży jeszcze 96 dni, z drugiej strony muszę cieszyć się spokojem, bo później z 2 dzieciaczków bywa rożnie. Tym bardziej że pewnie będziemy walczyć z zazdrością Synka, do tej pory dużo czasu poświęcałam tylko jemu, tłumaczę mu, ale nie wiem jak to będzie... Idę sprzątać, bo jutro idziemy na rodzinną imprezkę to nie będzie czasu.. miałam zacząć wcześniej, ale zawsze znajdzie się jakaś wymówka, np trzeba sprawdzić co się na forum dzieje
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:O matko !!! Ja wg belly też zaczynam dziś 7 miesiąc!!!
Wczoraj byłam na drugich zajęciach w szkole rodzenia i był ginekolog i opowiadał właśnie o porodzie i ogólnie miałam ochote się rozplakac i wyjść stamtądchcialabym żeby już było po...
ooo u mnie też już jest 7
ja licze że 7 zaczynam 1 września skoro na 1 grudnia termin
chociaż ostatnio na ip tp był na 26 listopada no to już bym była 2 dni w 7mcmoniek90 lubi tę wiadomość