Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MeGi2986 wrote:Dziekuje Inso:) z kleosina mi cholera nie po drodze a tutaj w okolicy nie ma. No nic moze przypadkiem jeszcze trafie gdzie blizej. A jak u Twojej Laury w szkole??
Narazie nic nie mowi to moze bedzie ok, Pani oczywiscie nie widzi zeby byl jakis problem.. takze powiedzialam,ze jak cos bedzie sie dzialo to zeby mnie powiadomila. Teraz dzieci sie skupily na dziewczynce z klasy,jednej z blizniaczek,co Jej jest.. dziewczynka ma cukrzyce i codziennie przychodzi do Niej Tato zeby zmierzyc Jej cukier,podac insuline i zejsc na stolowke i zobaczyc co je itp.. dlatego tez dzieci u Niej w klasie przez caly tydzien maja obiady o tej samej porze 12:15 bo Ona musi jesc o tej samej godzinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:34
-
Acikk wrote:Inso ją to myślę że Ty się w grudniu dowiesz jaką płeć
Albo w listopadzie;) bo podejrzewam,ze moge te 2 dni wczesniej urodzic niz termin z OMNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:A zastanawialyscie sie juz nad szczepieniami jakie bedzie robic ? Czy ktoras jest calkowicie przeciena i ma zamiar nie szczepic? Ja mam dosyc skrajne wahania na ten temt. raz mysle ze 5w1 lub 6w1 bedzie najlepszym rozwiazaniem. Ale z drugiej strony mialabym duzy lek przed podaniem takiego kombajnu ... Boje sie wszelkim skutkow ubocznych. Rozwazam tez opcje zeby wcale nie szczepic.
Jak ktoras sie juz wglebiala w temat to wypowiedzcie sie jak wy chcecie zrobicFlakonik lubi tę wiadomość
-
Madzisek ja to juz nie planuje:p wystarczy Nam dwojka Dzieciakow w domu
choc Malz u mnie to by i trzecie mogl miec ale ja nie chce:) daj Boze to szczesliwie urodzic i wychowac i zeby bylo zdrowe;) i potem juz ja podziekowalam:p
Co do szczepieb to pewnie tak jak Laure szczepilam tymi 5w1 czy 6w1 tak i drugie bede szczepic.Madzisek lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:O kurcze to niefajnie ze tak wszystko trzeba pilnowac. No to mam nadzieje ze sie zaklimatyzowała i zaraz znajdzie sobie jakąś psiapsiółke:)
A co do Laury to tez mam nadzieje,ze bedzie juz ok;) -
nick nieaktualnycytrynówka wrote:Ha! Wiedziałam! Ja jak zaczęłam od 25 to miałam straszną senność i ból głowy. Powiedziałam tym na wizycie u internisty, który mnie wyśmiał i powiedział, że taką dawkę to dzieci biorą i nic mi się nie powinno dziać
a senność i ból głowy to normalne w I trymestrze ciąży...
Na całej tabletce wytrzymałam osiem dni. Ostatnie dwa dni głowa bolała mocno i to było podejrzane że dwa dni z rzędu bo tak normalnie nie mam. Zaglądam w ulotkę no i się okazało. Sama sobie zmniejszyłam dawkę, gin się dziwił że coś mi było, ale nie nalegał żebym brała całą. Facet lekarz zna ciążę z lektury, a nie z doświadczeniato wtedy wmawia co normalne.
-
aga85j wrote:aha, bo ja miesiąc temu miałam mieć córeczkę a teraz się okazało, że chłopak i się zastanawiam czy się jeszcze zmieni bo chyba padnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:52
-
nick nieaktualnyaga85j wrote:aha, bo ja miesiąc temu miałam mieć córeczkę a teraz się okazało, że chłopak i się zastanawiam czy się jeszcze zmieni bo chyba padnę
Jak coś już raz zadynda to nie ma szans, że się zmieniŻe będzie syn dowiedziałam się w 15tyg. i od tego czasu na zdjęciach ogonek