Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:24
moniek90 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
mam sie czym pochwalić
pod pepkiem mam delikatną kreske a od wczoraj z lewej piersi leci mi siara
co do mleka to ja uwielbiam, pije codziennie rano kawe z ekspresu w szklance 0,5l gdzie prawie cała szklanka jest mleka plus expresso do tego, takie kakałkomoniek90 lubi tę wiadomość
-
He he w grudniu i pewnie pod koniec listopada bedzie u nas ruch jak na marszalkowskiej
a ja się zastanawiam czy któraś Dziewczyna nie zrobiła by dodatkowej listy z samymi porodami na pierwszą stronę żeby każda z nas mogła się tam sama wpisać w daty porodu bo podejrzewam że nasz flakonik nie będzie miał czasu tego wszystkiego ogarnąć przy dwójce maluszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:38
Ola_45, alicja_, Flakonik, pati_zuzia, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Ja jakiś tydzień temu po kąpieli jak ścisnęłam sutki to wyleciało z nich po kropelce, ale stwierdziłam, że nie będę ich męczyć i już tak nie robię. Wycieków siary póki co nie mam, ale już wiem, że tam jest
ania14 a tą kreskę masz tylko pod pępkiem?ja mam i pod i nad pępkiem. Może to zależy od karnacji, ja jestem tak blada, że niemal biała
Ja mleko też bardzo lubię, albo z miodkiem albo kakałko -
Tinusia wrote:Uwierz mi wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i gdyby nie laktator to nie karmiłaby 5.5mca
zastanawiam się jeszcze nad tymi muszlami na sutki...
No wiadomo, każda kobieta ma inaczej. Mojej siostrze nawet laktator nie pomógł. Próbowała karmić, ale nie była w stanie swoim pokarmem nasycić dziecka. Po tygodniu czy dwóch się poddała.
Co do muszli to ja myślę, że kupię jak zajdzie taka potrzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:37
-
moniek90 wrote:Ja jakiś tydzień temu po kąpieli jak ścisnęłam sutki to wyleciało z nich po kropelce, ale stwierdziłam, że nie będę ich męczyć i już tak nie robię. Wycieków siary póki co nie mam, ale już wiem, że tam jest
ania14 a tą kreskę masz tylko pod pępkiem?ja mam i pod i nad pępkiem. Może to zależy od karnacji, ja jestem tak blada, że niemal biała
Ja mleko też bardzo lubię, albo z miodkiem albo kakałko
tak mam pod i nad pępkiemno mi też takie bezbarwne leci jak zcisne, to nie siara?
-
nick nieaktualnyania14 wrote:mam sie czym pochwalić
pod pepkiem mam delikatną kreske a od wczoraj z lewej piersi leci mi siara
co do mleka to ja uwielbiam, pije codziennie rano kawe z ekspresu w szklance 0,5l gdzie prawie cała szklanka jest mleka plus expresso do tego, takie kakałko
Mi też leci siara - tyle, że w prawej piersi.
Oby to był dobry znak, że będę miała pokarm i wykarmie małą Sarkę piersią. -
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
ania14 wrote:tak mam pod i nad pępkiem
no mi też takie bezbarwne leci jak zcisne, to nie siara?
Mnie poleciało coś bardziej żółtawego niż bezbarwnego bo sprawdziłam na białym papierze jaki to ma kolor, ale pewnie u każdej jak coś leci to to jest siaraania14 lubi tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Ja nie mam póki co ciemnej linii, nic z piersi nie leci.. Tylko mam problem z sutkami, wydaje mi się że są takie suche i mam takie białe coś w sutkach i to mi wychodzi ale taka skorupa bardziej, to jest suche. Nie wiem czy to jest sucha siara czy po prostu mam tak wysuszone sutki że mi się takie coś dziwnego po prostu robi. Świruję już z nimi
też mam to w środku sutka ;/
wydrapywałam to wczoraj jak leżałam we wannie, wygląda jak zaschniete mleko, takie białe gęste, nie wiem czy to nie krem co smaruje piersi co wieczór