Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:Ja nie mam póki co ciemnej linii, nic z piersi nie leci.. Tylko mam problem z sutkami, wydaje mi się że są takie suche i mam takie białe coś w sutkach i to mi wychodzi ale taka skorupa bardziej, to jest suche. Nie wiem czy to jest sucha siara czy po prostu mam tak wysuszone sutki że mi się takie coś dziwnego po prostu robi. Świruję już z nimi
mam to samo... -
Pchelkaa wrote:Ale duzo piszecie, zagladam rano i wieczorem ciezko nadrobic:-( mam znowu jakiegos dola, z coreczka mojej siostry ciotecznej o ktorej juz pisalam jest bardzo zle, lekarze nie daja jej szans na przezycie:-( nie ma wcale podniebienia, karmia ja pionowo bo na lezaco pokarm wyplywa uszami i noskiem:-( nie moze plakac nawet, dusi sie kilka razy na dobe (ma tez niedotlenienie mozgowe), masakra jakas, w korze mozgowej ma dziury, doslownke luki- pustki.Jutro maja wyposac ja z kliniki bo nie widza dla niej ratunku na dzien dzisiejszy (operacje podniebienia moga zrobic dopiero ok 3 rz) a w domu bez respiratora czy tlenu wiadomo co ich czeka. :'( Do lekarza ktory prowadzil ciaze zostalo wystowane juz pismo o zaniedbaniu lekarskim. Stwierdzilismy z mezem ze nie bede zmieniala lekarza (ten jest z-ca ordynatora w szpitalu wiec przy porodzie i pobycie w szpitalu bede miala z nim doczynienia i tak a nie chce zeby pozniej sie mscil ze odeszlam czy cos) bede chodzila poprostu tez do innego lekarza, najblizsza wizyya w srode o 13. Tak sie martwie o Nasza coreczke
-
Pchelkaa to straszne co napisałaś
Takie maleństwo już pewnie cierpiało u mamy w brzuchu
Zastanawiam się jak lekarz patrzył w ten monitor, że nie zauważył takiej wady...ale Ty się nie martw, takie rzeczy dzieją się niezwykle rzadko i to, że masz tego samego lekarza nie oznacza, że Twojemu dziecku coś jest. Nie możesz tak myśleć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Pchelka ja mam znajomych ktorych corka urodzila sie z rozszczepem wargi i dwustronnym podniebienia i mojego szefa wnuk tez. Opercaje miala robiona jak miala 6 miesiecy w centrum zdrowia dziecka jest tam barfzo dobry lekarz od yakich rzeczy i w klinice sluchu w kajetanach pod warszawa ordynator moze niech sprobuja tak zasiegnac porady
Madzisek ale ona podniebienia nie ma wcale, nawet nie maja jak na dzien dzisiejszy przeszczepic:-( ta moja siostra jest zamozna, konsultowala sie juz z roznymi klinikami w roznych miastach w pl, nawet prywatnych, a Mala lezy gdzies pod Warszawa wlasnie.
Moniek90, wiem ze to nie znaczy ze i moja corka bedzie chora, ale chodzi o to ze ona miala robione 8 razy usg i na kazdym mowil ze wszystko super. Dla mnie taki lekarz to jakas pomylka poprostu, a ja jeszcze go polecilam szwagierce. Ja lezalam kilka razy w szpitalu wiec i inni lekarze robili usg i to na innym sprzecie wiec staram sie myslec ze jest ok, chociaz do konca nigdy nic nie wiadomo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jako tako zgagi jeszcze nie miałam konkretnej. Czuję takie lekkie cofanie z żołądka, ale pieczenia dużego nie czuję. Na wszelki wypadek piję szklankę mleka pół godziny przed snem i układam poduszkę wyżej, żeby nie spać na płasko. No i obowiązkowo kładę się na lewym boku, wtedy grawitacja wpycha kwasy z powrotem do żołądka
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa masakra jakas naprawdę
przykro że w czasach dzisiejszej medycyny zdarzają się takie historie i że dotknęło to Twoich bliskich
Dziewczyny !! Nie denwrwujcie się i nie wkurzajcie na mężów dziś na szkole rodzenia pani psycholog była, dzidzie przez krew dostają wszystkie nasze hormony i te dobre i te źle a przecież nie chcemy mieć malych nerwusowwszystko w naszych rękach !!
-
Aha do dziewczynek które nie maja jeszcze kombinezonów dla swoich dzidzi i nie dysponują wysokim budżetem
W pepco dziś widziałam sliczne zimowe cieplutkie z kapturem super naprawdęza 49 zł! Niestety nie zakupiłam bo na razie dostali tylko różowe
Ola_45, moniek90, rewelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny