Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:He he w grudniu i pewnie pod koniec listopada bedzie u nas ruch jak na marszalkowskiej
a ja się zastanawiam czy któraś Dziewczyna nie zrobiła by dodatkowej listy z samymi porodami na pierwszą stronę żeby każda z nas mogła się tam sama wpisać w daty porodu bo podejrzewam że nasz flakonik nie będzie miał czasu tego wszystkiego ogarnąć przy dwójce maluszków
Jestem za. Bede sie starala ogarniac liste w miare mozliwosci ale nie wiem jak to bedzieMadzisek lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:25
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Ja nie mam póki co ciemnej linii, nic z piersi nie leci.. Tylko mam problem z sutkami, wydaje mi się że są takie suche i mam takie białe coś w sutkach i to mi wychodzi ale taka skorupa bardziej, to jest suche. Nie wiem czy to jest sucha siara czy po prostu mam tak wysuszone sutki że mi się takie coś dziwnego po prostu robi. Świruję już z nimi
Mi kiedyś czasem takie białe coś się gromadzi. Pytałam nawet kiedyś o to ginekologa bo się zmartwiłam, to było kilka lat temu, ale powiedział że takie coś jest normalne, że niewielkie wydzieliny z piersi się zdarzają zdrowym kobietom, byle nie było tego dużo, jak nie brudzi bielizny to wszystko jest okOla_45 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:29
moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i ja też jestem po wizycie.
Malutka ma sie dobrze...już 1 kg ważyNiestety łobuziara dalej jest ułożona pośladkowo ;/ mam nadzieje że będzie miała ochotę sie obrucić bo inaczej czeka mnie CC.
moniek90, Mama-julka, MeGi2986, Madzisek, Marta0912, kwiatakacji, Nadulka, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
Stars ja mam ten kosz na pieluszki i polecam. Fajna sprawa tylko ja nie zawijalam kazdej pieluszki osobno bo po wycignieciu i tak pieluszki sie rizwijaly i bylo duzo pieluszek na dnie w dlugim worku ja porostu worek zakrecalam i odkrecalam kiedy chcialam do niego wlozyc kolejna pieluszke
stars2345 lubi tę wiadomość
-
Wiecie, że dzisiaj napisałyśmy razem prawie 13 stron tego naszego ciążowego pamiętnika tutaj ? ;P
Ide z psiakiem i spać. Dobrej i spokojnej nocy. Wyśpijcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:40
MeGi2986, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle duzo piszecie, zagladam rano i wieczorem ciezko nadrobic:-( mam znowu jakiegos dola, z coreczka mojej siostry ciotecznej o ktorej juz pisalam jest bardzo zle, lekarze nie daja jej szans na przezycie:-( nie ma wcale podniebienia, karmia ja pionowo bo na lezaco pokarm wyplywa uszami i noskiem:-( nie moze plakac nawet, dusi sie kilka razy na dobe (ma tez niedotlenienie mozgowe), masakra jakas, w korze mozgowej ma dziury, doslownke luki- pustki.Jutro maja wyposac ja z kliniki bo nie widza dla niej ratunku na dzien dzisiejszy (operacje podniebienia moga zrobic dopiero ok 3 rz) a w domu bez respiratora czy tlenu wiadomo co ich czeka. :'( Do lekarza ktory prowadzil ciaze zostalo wystowane juz pismo o zaniedbaniu lekarskim. Stwierdzilismy z mezem ze nie bede zmieniala lekarza (ten jest z-ca ordynatora w szpitalu wiec przy porodzie i pobycie w szpitalu bede miala z nim doczynienia i tak a nie chce zeby pozniej sie mscil ze odeszlam czy cos) bede chodzila poprostu tez do innego lekarza, najblizsza wizyya w srode o 13. Tak sie martwie o Nasza coreczke
-
nick nieaktualny