Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MeGi2986 wrote:Moniek90 a co cwiczycie na tych zajeciach?? Czy ktoras z Was wykonuje jakies cwiczenia dla ciezarnych w domku??
W poniedziałki są aktywniejsze ćwiczenia, wzmacniające mięśnie rąk, nóg, rozciągające na okolice miednicy, podnoszenie lekkich ciężarków, ćwiczenia na piłkach, na matach, w zależności od dnia. Za każdym razem jest trochę inaczej. Zawsze natomiast instruktor kładzie nacisk na odpowiednie oddychanie w czasie ćwiczeń
Piątki są spokojniejsze, ćwiczymy boso na matach z elementami jogi, na równowagę, wzmacniamy kręgosłup itp. ogólnie polecam taką aktywność
O ile oczywiście nie ma przeciwwskazań od lekarzaMeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kwiatakacji nie smuc się bo dzidzia czuje
Może Cię pocieszy to że ja na wszystko chdze sama - badania szkoła rodzenia itp bo mój ma takie głupie zmiany że zawsze wypada że jest w pracy. A i wieczory spedzam sama bo pracuje albo na nocke 22, albo na 18 albo na 12 w południe wtedy już wogole cały dzień sama jestem bo wraca ok. 21... Także nie smuc się inni maja gorzejkwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuuurcze, jak mnie wzdęło to puścić nie chce, wysikać się nie idzie, jeszcze te kopniaki po pęcherzu...
Za chwilę "nastoletnia żona mojego ojca" na TVN STYLE ;o dla mnie przerażające i jednocześnie zaskakujące, co kieruje takimi ludźmi kiedy się ze sobą wiążą... -
moniek90 wrote:80 zł za cały miesiąc, niestety trzeba wykupić miesięczny abonament. Plus przy pierwszym karnecie 20zł za kartę
Następny cykl rusza chyba za dwa tygodnie
Dzięki Moniekto chyba tam zadzwonie i zapytam. Przy dałoby się poruszać coś bo zarosne grzybem normalnie
MeGi2986, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny - już mi lepiej jak się wyżaliłam. Jakoś tak nie byłam przygotowana na to i zadziałały hormony. Jakoś zleci, byle dzidzia nie wywijała żadnych numerów
Zielone Oliwki - ja na wzdęcia piję herbatkę z kopru włoskiego. Niestety wzdęcia mam dość często i też się zastanawiam nieraz czy odróżnie je od skurczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej;)
Melduje po wizycie. Miałam badanie III trymestru.
Dzidzia ma 1226 gram także kawał dziecka, wszystkie parametry w porządku.
Niestety zmieniła położenie z główkowego na POPRZECZNEJestem załamana, myslałam, że juz zostanie głowkowo. Tak bardzo chce rodzić naturalnie, a boje się, że już nie fiknie
Mama-julka, moniek90, Flakonik, kwiatakacji, MeGi2986, emilka24, Nadulka, Madzisek, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Hej;)
Melduje po wizycie. Miałam badanie III trymestru.
Dzidzia ma 1226 gram także kawał dziecka, wszystkie parametry w porządku.
Niestety zmieniła położenie z główkowego na POPRZECZNEJestem załamana, myslałam, że juz zostanie głowkowo. Tak bardzo chce rodzić naturalnie, a boje się, że już nie fiknie
Nie martw sięPodobno maluszki mają czas do 30-tego któregoś tygodnia, żeby ułożyć się główkowo
Super, że wszystko w porządku