Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam ani jednych spodni, legginsów ciążowych
Kupuję po prostu mniej uciskające, trzeba się trochę naszukać ale mi są nie potrzebne ciążowe. brzuszka dużego nie mamPoza tym chyba by mnie wkurzało jakbym miała takie wysokie nosić, jak zakladam spodnie to mam gumkę pod brzuchem i jest git
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
ja mam parę par tych grubszych leginsow z przed ciąży jak normalne spodnie tyle ze bez zamka ale wszystkie mnie cisną pod brzuchem. tak to dresy ale nie wszędzie można w nich jechać
te leginsy z panelem są super wygodne tylko te swędzenie i moje nie przyzwyczajenie do wysokiego stanu
mam wyniki glukozy
74-112-121
co Wy na to?
i powiedzcie mi czy macie problem z butami? dzisiaj u nas pada deszcz i chciałam ubrać takie wyższe botki to tak mnie cisną na szerokość ze masakra. lato w sandałach a teraz nie mam w czym chodzić. stopa mi urosla w poprzekchyba jakieś emu kupie bo w co ja zmieszcze nogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:34
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:29
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyAnia14 odnosnie glukozy to moim zdaniem wyniki okey, ale wiadomo lekarzem nie jestem:) czesto ostatnio o tym rozmawiałyśmy ze rozne normy wyznaczaja itd wiec najlepiej poczekac do wizyty.
Odnosnie butow to ja mam identyczny problem. Wszystkie buty sa na mnie za male, za waskie a nosze rozmiar 36 wiec bylam smuszona kupic jakiego wygodne botki tylko ze r.38.ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaga85j wrote:http://www.mamaija.pl/tako-city-move-wozek-gleboko-spacerowy-z-torba-limited-edition-01,m56206.html
http://www.mamaija.pl/tako-city-move-wozek-gleboko-spacerowy-z-torba-limited-edition-05,m56210.html
waham się między tymi dwoma
Mi się bardziej podoba szary. Też będziemy mieć city move tylko w kolorze sydney - taki dostaniemy od siostry więc nie było problemu z wybieraniem koloru
Justyna - wszystkiego dobrego dla Olusia - niech rośnie zdrowo i będzie dumą rodziców !
Co do ubrań , to nie mam może dużego brzucha i mieszczę się w spodnie z przed ciąży ale jakoś wygodniej mi w luźniejszych lub tych z panelem ( narazie tylko mierzyłam). Mam właśnie zamiar zamówić dżinsy ciążowe albo z H&M albo z intymna.pl. Jeszcze niecałe 3 miesiące przede mną a rzeczywiście nie wszędzie chciałabym iść w dresach- leginsów jakoś nie lubię.
Z butami nie mam narazie problemu - liczę na to, że mnie ominie
Tyle produkujecie, że po nadrobieniu zapominam co było na początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:45
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki mam nieprzyjemny problem... Otóż zaobserwowałam u siebie nadmiar wydzieliny- śluzu, który wydziela się u mnie w zasadzie cały czas. Gdy robię siku i się podetre to jest taki mega slizki i rozciągliwy jak śluz płodny. Natomiast na bieliżnie pozostaje taki nieprzyjemny bialawo/zielonkawy serek... czy to infekcja? jak mogę sobie z tym radzić, któraś miała może podobny problem?
-
nick nieaktualnyNie powinno być zielonego kolorku. Wczoraj mówiłam swojemu ginowi o moich upławach, zrobił test pH i jest ok. Reklamują jakieś testy to może kup i zrób sobie. Albo podmyj się Tantum Rosa, napewno nie zaszkodzi.
Są to testy Gina Intima.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. MY juz wrocilismy do domku. Rano kolejne ktg nie wykazalo zadnych skurczy ani innych nieprawidlowosci. Mam sie tylko bardziej oszczedzac, jak najwiecej odpoczywac
Odebralam tez dzisiaj wyniki z krwi i wszystko w normie. Tsh co prawda na dolnej granicy bo 0.6 ale jest ok
justyna wszystkiego najlepszego dla twojego synusia!rewelka, Mama-julka, MeGi2986, Pola_27, moniek90, Madzisek, Nadulka, justyna14, pati_zuzia, gosia mmr, Ola_45, Karola1990, genoweffa lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:ja mam parę par tych grubszych leginsow z przed ciąży jak normalne spodnie tyle ze bez zamka ale wszystkie mnie cisną pod brzuchem. tak to dresy ale nie wszędzie można w nich jechać
te leginsy z panelem są super wygodne tylko te swędzenie i moje nie przyzwyczajenie do wysokiego stanu
mam wyniki glukozy
74-112-121
co Wy na to?
i powiedzcie mi czy macie problem z butami? dzisiaj u nas pada deszcz i chciałam ubrać takie wyższe botki to tak mnie cisną na szerokość ze masakra. lato w sandałach a teraz nie mam w czym chodzić. stopa mi urosla w poprzekchyba jakieś emu kupie bo w co ja zmieszcze nogę
Z butami też mam problem, wszystkie za małe, tzn ciasne. Obcierają mnie... Myślałam, że nie będe musiała nowych kupowac, ale jednak trzeba sie wybrać do sklepu. -
U mnie z butami tak samo. Całe lato w luźnych, regulowanych sandałkach na rzepy, a teraz jak się ochłodziło to się okazało, że do balerin nie wchodzę, trampki są o wiele ciaśniejsze ale jeszcze jakoś do nich wchodzę. W zasadzie to zostały mi tylko one, bo do butów na obcasie też nie dam rady wejść. Jesienno-zimowych jeszcze nie sprawdzałam
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Hej. MY juz wrocilismy do domku. Rano kolejne ktg nie wykazalo zadnych skurczy ani innych nieprawidlowosci. Mam sie tylko bardziej oszczedzac, jak najwiecej odpoczywac
Odebralam tez dzisiaj wyniki z krwi i wszystko w normie. Tsh co prawda na dolnej granicy bo 0.6 ale jest ok
justyna wszystkiego najlepszego dla twojego synusia!
Nie martw się, ja też mam TSH na dolnej granicy tj. 0,9.
To są dobre wyniki, na pewno lepiej tak - niż za wysoko - bo wtedy robi się niebezpiecznie. A ft3 i ft4 masz ok? -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Nie martw się, ja też mam TSH na dolnej granicy tj. 0,9.
To są dobre wyniki, na pewno lepiej tak - niż za wysoko - bo wtedy robi się niebezpiecznie. A ft3 i ft4 masz ok? -
nick nieaktualnyDziewczyny, polećcie gdzie kupić w necie ładną pościel dla dzidzi.
Tylko nie poscieldladzieci.pl bo zamówienie złożyłam u nich 31,08 a do dzisiaj nie doszło a oni twierdzą że im materace nie doszły i mają w dupie żeby dac komuś znać że zamówienie nie dojdzie w ciągu najbliższego miesiąca.
Także nie polecam!