Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:30
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:A czemu jednak wzielas micorlife a nie ten tech? Ja tez wlasnie mysle nad microlife tylko patrzylam akurat nc 100, wiesz moze czym sie roznia?
I tak Was czytajac widze, ze nie jestem sama z ta bezsennoscia, 1 godzina a wcale nie chce sie spac, maz rano wstaje do pracy i ja wtedy rozpoczynam sen i spie do 11,12 w dzien, porazka normalnie.
Ma więcej opinii i chyba to przeważyło. Dodatkowo na youtube oglądnęłam filmik z udziałem tego termometru i wydał mi się fajny.
Z tym spaniem to ja ogólnie jestem "nocny Marek" i lubię siedzieć w takiej ciszy i coś tam czytać, oglądać. No, ale czas pomału to zmieniać bo jak się dziecko urodzi to w takim systemie padnę. Zresztą czuję, że o 20 będę prosić o senstars2345 lubi tę wiadomość
-
No kurde..wstaje i co widze..w kuchni rozwalone przybory mojej Malej ze szkoly,bo wczoraj nie dokonczylysmy pracy domowej... Praca domowa dla Dziecka ktore zaczelo szkole .. zrobie 10 kartonikow niebieskich i 10 czerwonych o wymiarach 3x5cm.. i ze Kto to ma zrobic??? Dziecko 6 letnie? Kuzwa to jest praca dla dziecka czy dla rodzica;/ no wczoraj tak sie wkurzalam pol wieczora;/
-
hej, trzymajcie kciuki o 8 glukoza
ale jestem głodna a do 10 muszę wytrzymać .... eh dobrze że to tylko raz na całą ciążę.
iNSo gratulację 30 tyg i współczuję pracy domowej, chory system!Madzisek, Ola_45, iNso87, Mama-julka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
stars2345 wrote:Pola a u kogo i co zamawialas ze tak szybko doszlo?
Ja zamawiam na ebay, mieszkamy w Niemczech. Przesyłki dochodzą w trybie ekspresowym nawet w soboty. Ale czasami też trzeba swoje odczekać. Zależy od sprzedawcy
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dajcie spokój z tym systemem. Wycięcie kartoników chyba nie jest jakimś karkołomnym wyczynem...
Ja wiem, że pracy domowej jest sporo, ale to nie nauczyciele decydują o treści podręczników. Poza tym kiedy dziecko ma zaczac nabywać zdolności manualne? W gimnazjum? Lepiej niech teraz uczy się wycinać po liniach, kolorować itd. Wiadomo, że nie od razu wyjdzie idealnie ale próbować trzeba... -
nick nieaktualnyHej:-) bierze mnie jakies przeziebienie:-( gardlo, katar, ztoki:-( w nocy spac nie moglam przez zatkany nos i bol gardla:-( dzis mamy montaz szafek kuchennych w mieszkaniu:-) tak sie ciesze, tyle na to czekalam:-D
A i wizyta o 13, ide do innego gina sprawdzic czy moj udany doktorek niczego nie pomina. W dodatku wstalam a tesciowa do mnie ze dzis wydarzy sie cos zlego i zebym uwazala na siebie. Masakra, nie musiala mi mowic tego, bo teraz martwoe sie ze z corcia cos nie tak. (tesciowa ma przeczucia ktore czesto sie sprawdzaja, np w dzien smierci tescia wstala i powiedziala ze to nie bedzie dobry dzien ze cos sie zlego stanie, tak samo jak okradli ja) wiem ze to moze byc zbieg okolicznosci no ale... -
Pchelkaa to trzymam kciuki żeby jednak dzień skończył się pozytywnie.
Ja już marzę o tym żeby móc położyć się na brzuchu
wczoraj pisałam maila do położnej bo muszę wybrać nową ze względu, że moja jest już na emeryturze i Pani nawet sama zaproponowała jedno spotkanie przed porodem co mnie mile zaskoczyło -
Pchelkaa wrote:Hej:-) bierze mnie jakies przeziebienie:-( gardlo, katar, ztoki:-( w nocy spac nie moglam przez zatkany nos i bol gardla:-( dzis mamy montaz szafek kuchennych w mieszkaniu:-) tak sie ciesze, tyle na to czekalam:-D
A i wizyta o 13, ide do innego gina sprawdzic czy moj udany doktorek niczego nie pomina. W dodatku wstalam a tesciowa do mnie ze dzis wydarzy sie cos zlego i zebym uwazala na siebie. Masakra, nie musiala mi mowic tego, bo teraz martwoe sie ze z corcia cos nie tak. (tesciowa ma przeczucia ktore czesto sie sprawdzaja, np w dzien smierci tescia wstala i powiedziala ze to nie bedzie dobry dzien ze cos sie zlego stanie, tak samo jak okradli ja) wiem ze to moze byc zbieg okolicznosci no ale...
...ale nie nakręcaj się, bo stres Ci w niczym nie pomoże. Wszystko jest i będzie dobrze. Myśl o swojej małej księżniczce, napij się herbatki i czekaj na wizytę spokojnie.Miłego dnia