Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey dziewczyny, dołączam się do grudniówek
termin 25 grudnia...
Mam pytanko do was odnośnie uciążliwej dolegliwości jaką jest zgagajak sobie z nią radzicie?
Flakonik, kwiatakacji, pati_zuzia, alicja_, ZieloneOliwki, Madzisek, Mama-julka, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Ja dziś po wizycie, mała sie nie śpieszy do wyjscia jeszcze
Główka u góry, szyjka długa i zamknięta
Termin mam na 8 grudnia teraz
A to moja Alicja i jej stopa
aannkkaa, rewelka, Evka, Marta0912, Flakonik, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, Chichibi, Kika428, niania.ogg, Pola_27, ZieloneOliwki, Madzisek, cytrynówka, Mama-julka, emilka24, moniek90, Karola1990, MeGi2986, naox, Kate4, genoweffa lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyAktualnie jestem na maksa zakochana. Co za cudowne mebelki i lozeczka.gdybym wczesniej natrafila na ten sklep.
Bede namawiac meza na urzadzenie jeszcze pokoiku w mieszkaniu co mamy w Krakowie. Bo czesto tam bedziemy bywac i przydalby sie jakis kacik chociaz.
A tutaj ten sklep. Mozna sie zakochac
https://www.rhbabyandchild.com/catalog/category/collections.jsp?parentCatId=rhbc_cat361008&categoryId=rhbc_cat101049&sale=false
Marzenie taki pokoik. Dobrze ze nie ma twego sklepu w plWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:51
naox, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniiusiaaa5 wrote:hey dziewczyny, dołączam się do grudniówek
termin 25 grudnia...
Mam pytanko do was odnośnie uciążliwej dolegliwości jaką jest zgagajak sobie z nią radzicie?
Ja zjadam migdały (kupuję w Biedronce) i nie wiem czy to autosugestia, ale zgaga przechodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
genoweffa wrote:Hej. A może jest któraś z pomorskiego i zamierza rodzić w szpitalu w Wejherowie?
Hej, zastanawiałam się początkowo nad Wejherowem i szukałam opinii. Niestety z tego co wyczytałam, to tam się dzieje coraz gorzej i jest coraz więcej złych opinii. Zdecydowałam się na Redłowo, tutaj też chodzę do szkoły rodzenia i ponoć z roku na rok jest coraz lepiej, bo kiedyś ponoć była masakra. Widać role się odwróciły. Wejherowo do tego szczyci się tym, że ma jeden z niższych procentów cesarskich cięć, co niekoniecznie mnie zachęca, bo jest to dla nich już taka prawdziwa ostateczność. A skąd dokładnie jesteś?genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:alicja_ pochwal się wrażeniami ze szkoły rodzenia!
Mówiła u Was o tym remoncie porodówki?
No mówiła, mówiła. Ja zresztą o tym wiedziałam dzięki pobytowi na patologii ostatnio.
W 2 dniu mojego pobytu przenoszono nas na inne piętro, bo akurat robili kaloryfery,
Także… remont trwa i pewnie będzie trwał jeszcze z rokDamy radę!
moniek90 lubi tę wiadomość
-
Aniiusiaaa5 wrote:hey dziewczyny, dołączam się do grudniówek
termin 25 grudnia...
mi pomagają winogrona. Odkąd zaczęłam je pochłaniać w naprawdę dużych ilościach (Helenka uwielbia), zgaga zniknęła całkowicie. Dopiero później przypadkiem doczytałam, że są zasadotwórcze. no, ale przyznaję, że ja jem minimum 0,5 kg dziennie/codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 04:38
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
naox wrote:iNso87 a nie za wcześnie?
Ja idę ogarniać znowu bałagan.. ja nie wiem jak on się tworzy tak szybko.
Później poczytam książkę. Życzę wszystkim dobrej nocki i spokojnego snu.
Ja na zgage juz nic nie stosuje,a mam czasto. Jakos probuje nie zwracac na to uwagi. Wczesniej bralam Rennie ale juz mam wrazenie,ze mi nie pomaga. -
nick nieaktualnyMelduję się ja! Fasolek obudził mnie dziś o 3:20. Do 4:30 przewracałam się z boku na bok, ale stwierdziłam że nie ma to sensu bo w każdej pozycji mnie mocno kopie, więc... wstałam, zapakowałam zmywarkę, posprzątałam w kuchni, zrobiłam mężowi śniadanie i herbatę w kubku termicznym, spakowałam drugie śniadanie, zapakowałam pralkę, zjadłam śniadanie... Taaaka jestem!
Rewelka, nie martw sięU mnie u lekarza to w rejestracji wypisują zwolnienia. Wyszłam z gabinetu, poszłam poprosić zwolnienie i mówię 'poproszę zwolnienie od jutra do następnej wizyty 5 października'. Wypisała, sprawdziłam, zabrałam manatki i wychodzę... A Pani do mnie "a nie chce się pani zapisać na kolejną wizytę?"
naox lubi tę wiadomość