X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A może jest któraś z pomorskiego i zamierza rodzić w szpitalu w Wejherowie?

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera nie moge zasnac.. o_O

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • naox Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 a nie za wcześnie? :P
    Ja idę ogarniać znowu bałagan.. ja nie wiem jak on się tworzy tak szybko.
    Później poczytam książkę. Życzę wszystkim dobrej nocki i spokojnego snu.

p19uyx8dnezstxe3.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zdecyduje chyba w matce polce.

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Hej. A może jest któraś z pomorskiego i zamierza rodzić w szpitalu w Wejherowie?
    Ja jestem z pomorskego ale drodze w Tczewie :)

genoweffa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox jak za wczesnie? Ja rowniez o tej porze chodze spac:-) :-) wiec dobranoc:-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 21:43

naox lubi tę wiadomość

• Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny, dołączam się do grudniówek :) termin 25 grudnia...:)

Mam pytanko do was odnośnie uciążliwej dolegliwości jaką jest zgaga :( jak sobie z nią radzicie?

Flakonik, kwiatakacji, pati_zuzia, alicja_, ZieloneOliwki, Madzisek, Mama-julka, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! :-) Ja dziś po wizycie, mała sie nie śpieszy do wyjscia jeszcze :P Główka u góry, szyjka długa i zamknięta :-) Termin mam na 8 grudnia teraz :D A to moja Alicja i jej stopa :P
    fa0f31ee404023bamed.jpg

aannkkaa, rewelka, Evka, Marta0912, Flakonik, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, Chichibi, Kika428, niania.ogg, Pola_27, ZieloneOliwki, Madzisek, cytrynówka, Mama-julka, emilka24, moniek90, Karola1990, MeGi2986, naox, Kate4, genoweffa lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Dziękuję ślicznie. Olu a jakie zamówiłaś rozmiary? :)
    Parę 56 a głównie 62. Lekarz powiedział że Malutka ma długie nóżki i że powinna być duża. Więc liczę na to że bardziej wykorzystam rozmiar 62.

Evka lubi tę wiadomość

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ pochwal się wrażeniami ze szkoły rodzenia! :-) Mówiła u Was o tym remoncie porodówki?

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie jestem na maksa zakochana. Co za cudowne mebelki i lozeczka.gdybym wczesniej natrafila na ten sklep.

Bede namawiac meza na urzadzenie jeszcze pokoiku w mieszkaniu co mamy w Krakowie. Bo czesto tam bedziemy bywac i przydalby sie jakis kacik chociaz.

A tutaj ten sklep. Mozna sie zakochac
    https://www.rhbabyandchild.com/catalog/category/collections.jsp?parentCatId=rhbc_cat361008&categoryId=rhbc_cat101049&sale=false
    Marzenie taki pokoik. Dobrze ze nie ma twego sklepu w pl ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:51

naox, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:

Mam pytanko do was odnośnie uciążliwej dolegliwości jaką jest zgaga :( jak sobie z nią radzicie?

Ja zjadam migdały (kupuję w Biedronce) i nie wiem czy to autosugestia, ale zgaga przechodzi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to ja jutro lece po migdaly. Probuje wszystkiego ale malo co mi pomaga na zgage

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:

Witamy :)
    Znasz juz plec?

Kourtney lubi tę wiadomość

• Piegus Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:

Hej, zastanawiałam się początkowo nad Wejherowem i szukałam opinii. Niestety z tego co wyczytałam, to tam się dzieje coraz gorzej i jest coraz więcej złych opinii. Zdecydowałam się na Redłowo, tutaj też chodzę do szkoły rodzenia i ponoć z roku na rok jest coraz lepiej, bo kiedyś ponoć była masakra. Widać role się odwróciły. Wejherowo do tego szczyci się tym, że ma jeden z niższych procentów cesarskich cięć, co niekoniecznie mnie zachęca, bo jest to dla nich już taka prawdziwa ostateczność. A skąd dokładnie jesteś?

genoweffa lubi tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na zgage pomaga tylko mleko :-)

Suerte, MeGi2986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    alicja_ pochwal się wrażeniami ze szkoły rodzenia! :-) Mówiła u Was o tym remoncie porodówki?

No mówiła, mówiła. Ja zresztą o tym wiedziałam dzięki pobytowi na patologii ostatnio.
    W 2 dniu mojego pobytu przenoszono nas na inne piętro, bo akurat robili kaloryfery,
    Także… remont trwa i pewnie będzie trwał jeszcze z rok :D Damy radę!

moniek90 lubi tę wiadomość

• niania.ogg Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniiusiaaa5 wrote:

mi pomagają winogrona. Odkąd zaczęłam je pochłaniać w naprawdę dużych ilościach (Helenka uwielbia), zgaga zniknęła całkowicie. Dopiero później przypadkiem doczytałam, że są zasadotwórcze. no, ale przyznaję, że ja jem minimum 0,5 kg dziennie/codziennie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 04:38

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox wrote:
    iNso87 a nie za wcześnie? :P
    Ja idę ogarniać znowu bałagan.. ja nie wiem jak on się tworzy tak szybko.
    Później poczytam książkę. Życzę wszystkim dobrej nocki i spokojnego snu.
    Dla mnie to pora akurat;) i tak wczesnie wstaje,od 3 juz sie krece bo Malz wstaje do pracy.. dzis juz od 5:30 na nogach bo nie dam rady zasnac i lezec. Jak sie teraz nie wyspie to kiedy..?;/ ehh :p
    Ja na zgage juz nic nie stosuje,a mam czasto. Jakos probuje nie zwracac na to uwagi. Wczesniej bralam Rennie ale juz mam wrazenie,ze mi nie pomaga.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się ja! Fasolek obudził mnie dziś o 3:20. Do 4:30 przewracałam się z boku na bok, ale stwierdziłam że nie ma to sensu bo w każdej pozycji mnie mocno kopie, więc... wstałam, zapakowałam zmywarkę, posprzątałam w kuchni, zrobiłam mężowi śniadanie i herbatę w kubku termicznym, spakowałam drugie śniadanie, zapakowałam pralkę, zjadłam śniadanie... Taaaka jestem! :D

Rewelka, nie martw się:D U mnie u lekarza to w rejestracji wypisują zwolnienia. Wyszłam z gabinetu, poszłam poprosić zwolnienie i mówię 'poproszę zwolnienie od jutra do następnej wizyty 5 października'. Wypisała, sprawdziłam, zabrałam manatki i wychodzę... A Pani do mnie "a nie chce się pani zapisać na kolejną wizytę?" :D

naox lubi tę wiadomość

‹‹ 968 969 970 971 972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ