Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiowa wrote:Dziewczyny dajcie spokój z tym systemem. Wycięcie kartoników chyba nie jest jakimś karkołomnym wyczynem...
Ja wiem, że pracy domowej jest sporo, ale to nie nauczyciele decydują o treści podręczników. Poza tym kiedy dziecko ma zaczac nabywać zdolności manualne? W gimnazjum? Lepiej niech teraz uczy się wycinać po liniach, kolorować itd. Wiadomo, że nie od razu wyjdzie idealnie ale próbować trzeba...ja miałam z tym problem i zajelo mi to 3h co najmniej i jeszcze ile się naklnelam.. to nie jest tak ze dala namalowane odmierzone,sama musiałam jeszcze się zastanowić jak to narysować
żeby to potem zlozyc,myslisz,ze dziecko by wymyslilo? poza tym to nie z podręcznika tylko z Pani glowy..
P.s. Asiowa może moja wypowiedz wyszla tak jakbym na Ciebie naskoczyla ale tak nie jestzebys zle tego nie odebrala,teraz tak przeczytałam co napisałam to moglo tak zabrzmieć. Ja wiem,ze wycięcie to jest pikus jak dasz dla dziecka kawalek kartki i nożyczki ale nie wymyślanie bryl i samemu je rysować,wycinanc i sklejać,
po prostu już mnie przeraza co ta Pani jeszcze wymyśli..
Rewelka praca domowa ok,bo ma takie w miare,jak cos pomalować,szlaczki,literki i cyferki pisać, u mnie Laura już czyta sama,takze z tym nie ma problemu,albo z wierszem na pamięć ale tym to mnie zagiela,a najlepsze jest to,ze w szkole dwie Matki do mnie podchodzą i patrza na nasze pudełeczka/kartoniki i do mnie,ze zle zrobilysmy bo to było trzeba wyciac tylko zwykle prostokąty..ja wyjmuje zeszyt i czytam im KARTONIKI a te hihihimysle z kogo chcą zrobić idiotke??! nic nie powiedziałam i poszlam. Okazuje się,ze moja Laura i jeszcze jedna dziewczynka dobrze zrobila a reszta poszla pomysłem tych matek na latwizne i niestety zle,az kurde jutro im to wysmieje w twarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:49
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Kochane proszę o interpretacje wyników glukozy bo już sama nie wiem
Przed wypiciem:86 mg/dl
Po godzinie: 160 mg/DL
Po dwóch: 130 mg/dl
Z gory dziękuje !:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Wg mojego lab
Glukoza 70-105
Po 1h 120-170
Po 2h 60-140
Ja miałam 77-157-93 i mi powiedział że ok.
To się jeszcze pochwalę... Kupiłam dziś masło i nie wzięłam że sklepu...
Brawo!myslalam że ja mam amnezję i zapominam płacić za zakupy i czekać na resztę
-
Wynik ktory nie przekracza 140 po 2 h .jest wynikiem dobrym. Przeważnie sa osobne norny dla ciężarnych . Jak ja wam zazdroszcze tych pieknych wynikow ja musze sie 10 razy zastanowic zanim cos zjem a jak juz zjem to musze wiecej insu wstrzyknac lub jeszcze gorzej doszczykiwac. Ale ja nie o tym chcialam. Powiedzieci mi dziewczyny czy wam tez tak waga szaleje? Albo woda mi sie zatrzymuje albo nie wiem . Mimo diety cukrzycowej moja waga szaleje co chwila to wiecej a za chwile mniej i tak caly czas. Ale dzis mam 1,5 kg wiecej niz 5 dni temu. Mozliwe
-
nick nieaktualnyA wiec z Nasza coreczka wszystko ok:-) lekarz sprawdzil wszystkie narzady, konczyny:-) mala wazy juz 1550g:-) TP wg usg 21.11
ulozona jest miednicowo, nozkami kopie w szyjke co jest dosyc bolesne. Mam nadzieje ze wkrotce sie przekreci i bede mogla urodzic SN
aannkkaa, pati_zuzia, balbo, moniek90, ZieloneOliwki, MeGi2986, bella88 lubią tę wiadomość