Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte wrote:a ja już mam stresa na myśl o jutrze... chociaż serduszka nie będzie pewnie jeszcze, bo ja owulke miałam 18dc jakoś...
ja też mam jutro wizytę i czuje się tak samo tylko u mnie raczej napewno nie będzie serduszka, szczęście będzie jak wogóle będzie zarodek widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja przed chwila dzwoniłam do gin i dostałam termin na jutro o 12... Ciesze się strasznie
nikicia86, annielica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie wiecie jak mam patrzec na internecie na ktory tydzien? Na wizycie w sr bede miala 7Tc+1 czyli juz 8 tydzien to jak chce poczytac na necie o tym tyg to z 8 juz mam czytac i kierowac sie rozniarami zarodka z 8tyg czy z 7?
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi jak wybieracie ginekologa prowadzącego? Do tej pory chodziłam prywatni do lakarza, z tym ze on pracuje na oddziale w takim małym powiatowym szpitalu ale tam nie chce rodzić. Szukam teraz w Tarnowie po opiniach ale wiadomo są i dobre i złe. Czy wy wybieracie lekarza prowadzącego który pracuje w szpitalu gdzie chcecie rodzić czy waszym zdaniem to nie istotne i nie warto ? To moja pierwsza ciaza i nie wiem co ze soba zrobić
Nie chce sie narazie nikogo radzić bo oprócz meża nikt jeszcze nie wie.
-
nick nieaktualnyFlakonik z 8. Tak jak na BBF kalendarz ciąży opisuje tydzień w którym jesteś a nie skończony. Bo ten skończony był i przepadł rozumiesz?
Lips moim lekarzem prowadzącym jest znajomy ginekolog więc oczywiste było, że będzie mnie prowadził bo to przyjaciel teściowej. Ale oczywiście ma dużo pozytywnych opinii nawet moje koleżanka się u niego leczy i jest zadowolona. Możliwe, ze koło 7 miesiąca zacznę chodzić gdzie indziej prywatnie bo chcę rodzić w prywatnej klinice a to podobno obniża cenę porodu gdy prowadzi Cię ich lekarz. Ale zasugeruję się opiniami w internecie raczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wybieralam sugerujac sie. dobrymi opiniami i mam nadzieje ze sie nie zawiode. Jeszcze nie mam wybranego konkretnego szpitala na porod.
A wy bedziecie chodzic tylko do jednego gina? Czy do wiecej? Chodzi mi o to czy na nfz i prywatnie czy tylko nfz albo prywatnie?
Ja ide prywatnie ale.sie zastanawiam czy sie jeszcze nie zapisac do innego. tylko czy to nie bedzie przesada? Jak myslicie?Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Ja wybieralam sugerujac sie. dobrymi opiniami i mam nadzieje ze sie nie zawiode. Jeszcze nie mam wybranego konkretnego szpitala na porod.
A wy bedziecie chodzic tylko do jednego gina? Czy do wiecej? Chodzi mi o to czy na nfz i prywatnie czy tylko nfz albo prywatnie?
Ja ide prywatnie ale.sie zastanawiam czy sie jeszcze nie zapisac do innego. tylko czy to nie bedzie przesada? Jak myslicie?
Też się nad tym zastanawiałam ale nie bardzo mam czas chodzic do 2 lekarzy. Jak będę miała wątpliwości to się będę zastanawiać. Ja wybierałam pod kątem szpitala z opini na internecie. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona i zaskoczona , że nastepna za 6 tyg - taki maly minus.
Flakonik - do jakiego lekarza chodzisz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny