X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) czy którejś z Was pokazuje się już brzuszek? Ja dopiero w 5 tyg jestem a mój brzuszek na dole jest tak wydęty jak melon ;-)

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie sprawdzam, bety nie robiłam ani razu , temperatury też nie mierzę , a następna wizytę mam 20 maja. I tak się zastanawiam - czy ja coś zaniedbuję ?

Madleine, suzie, kierzynka lubią tę wiadomość

• Madleine Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluniaaa wrote:
    Hej dziewczyny :-) czy którejś z Was pokazuje się już brzuszek? Ja dopiero w 5 tyg jestem a mój brzuszek na dole jest tak wydęty jak melon ;-)

Wzdęcia :) Tez tak mialam, po kilku dniach minely i brzuch spowrotem normalny :)

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Dziewczyny chyba zglupiałam... W piatek beta wynosila 5.802 a dzis po 72h 11.129 a kalkulator pokazal mi ze przyrost jest PONIŻEJ NORMY bo 54.4 % .. To dziwne bo 1 kwietnia mialam 470 cos, po 9 do dniach 5.802 i pokazalo ze wynik w normie :/ a teraz jest wiekszy przyrost po tych 72h aniżeli wtedy. Nic nie rozumiem :( :(

Ale czy tu jest taki mały przyrost?? Przeciez sie podwoila wartosc o kolejne 5 tysiecy :/ tego wlasnie nie rozumiem

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nie wiem czy powinnam to pisać ale chyba muszę bo tak czekam i czekam i alicja się nie odzywa, więc muszę chyba wam powiedzieć, że już do nas nie wróci;( pisała do mnie tydzień temu...

• Madleine Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Ale czy tu jest taki mały przyrost?? Przeciez sie podwoila wartosc o kolejne 5 tysiecy :/ tego wlasnie nie rozumiem

To chodzi o ten kalkulator tak? Ja bym to olala serio :))) to tylko internetowy kalkulator,nie ma co się na nim opierać :)

oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Dziewczyny ja nie wiem czy powinnam to pisać ale chyba muszę bo tak czekam i czekam i alicja się nie odzywa, więc muszę chyba wam powiedzieć, że już do nas nie wróci;( pisała do mnie tydzień temu...
    :( Przykro mi ...

oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

Ja wiedziałam o tym.. ale nie mialam serca pisać. Pomodliłam sie za nią kiedy sie dowiedzialam.. Żadna z nas na to nie zasługuje :(

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 10:36

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Ja wiedziałam o tym.. ale nie mialam serca pisać. Pomodliłam sie za nią kiedy sie dowiedzialam.. Żadna z nas na to nie zasługuje :(

a co i jak to się stało? Ucałujcie Alicje mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:26

Sx0K.png
    ypbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda się uratować jej dzidzię. Nie znam jej a bardzo to przeżyłam. Halwaya beta jej nie przyrastała prawidłowo i progesteron spadał ciąża rozwijała się zbyt wolno i niestety;( tak mi przykro, że jedna z nas odpadła;(

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Dziewczyny tu jest pakiet na badania dla mam z Diagnostyki. Wystarczy sie tam wpisać po prawej stronie i automatycznie dostaje się bon na badania :
    Morfologi krwi (pełna), Mocz ogólny, TSH, Toksoplazmoza IgM, CMV (Cytomegalovirus) IgM, P/c. p. kardiolipinie w kl. IgG i IgM (łącznie) met. ELISA, Elektrolity (Na, K), Magnez, ALT, Bilirubina całkowita, Żelazo
    za 99 zł (piszą ze cena bez zniżki to 270zł)

Moze akurat sie komuś przyda.
    http://www.kobieta.diagnostyka.pl/

A gdzie to? Jakie miasto? Moze wroclaw:D?

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Maja oddzialy w całej polsce.

oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda się uratować jej dzidzię. Nie znam jej a bardzo to przeżyłam. Halwaya beta jej nie przyrastała prawidłowo i progesteron spadał ciąża rozwijała się zbyt wolno i niestety;( tak mi przykro, że jedna z nas odpadła;(

tez do niej pisalam. Strasznie mi przykro.
    Znam was.tylko z.forum a do kazdego potrafie sie tak przywiazac jakbym od dawna was znala. I strasznie to smutne.

Kourtney lubi tę wiadomość

• halwaya Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

eh, biedna :/
    ja już się nauczyłam, że na tym etapie to wszystko loteria :/
    Bardzo mi przykro.. mam nadzieję, że niebawem jej się znów uda zaciążyć i będzie wszystko dobrze.

Sx0K.png
    ypbg.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Każde labolatorium chyba, ja jeszcze nie realizowałam bomu, czekam co zaleci lekarz.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jest i Białystok;) ale myślę, że i tak dostane skierowanie na nfz bo mój gin ma umowę podpisaną.

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i serduszek :-)

nikicia86 lubi tę wiadomość

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda bardzo Alicji :( ale co poradzić, na to nikt wpływu nie ma i mam nadzieję, że już żadnej z nas to nie spotka...

1usap07w9hybl9h9.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda Alicji.. ale niestety z ciażami jest tak że można odpaść w każdym momencie.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ