Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oluniaaa wrote:Hej dziewczyny
czy którejś z Was pokazuje się już brzuszek? Ja dopiero w 5 tyg jestem a mój brzuszek na dole jest tak wydęty jak melon
WzdęciaTez tak mialam, po kilku dniach minely i brzuch spowrotem normalny
-
Chichibi wrote:Dziewczyny chyba zglupiałam... W piatek beta wynosila 5.802 a dzis po 72h 11.129 a kalkulator pokazal mi ze przyrost jest PONIŻEJ NORMY bo 54.4 % .. To dziwne bo 1 kwietnia mialam 470 cos, po 9 do dniach 5.802 i pokazalo ze wynik w normie
a teraz jest wiekszy przyrost po tych 72h aniżeli wtedy. Nic nie rozumiem
Ale czy tu jest taki mały przyrost?? Przeciez sie podwoila wartosc o kolejne 5 tysiecytego wlasnie nie rozumiem
-
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:Ale czy tu jest taki mały przyrost?? Przeciez sie podwoila wartosc o kolejne 5 tysiecy
tego wlasnie nie rozumiem
To chodzi o ten kalkulator tak? Ja bym to olala serio)) to tylko internetowy kalkulator,nie ma co się na nim opierać
-
annielica wrote:Dziewczyny ja nie wiem czy powinnam to pisać ale chyba muszę bo tak czekam i czekam i alicja się nie odzywa, więc muszę chyba wam powiedzieć, że już do nas nie wróci;( pisała do mnie tydzień temu...
Przykro mi ...
-
annielica wrote:Dziewczyny ja nie wiem czy powinnam to pisać ale chyba muszę bo tak czekam i czekam i alicja się nie odzywa, więc muszę chyba wam powiedzieć, że już do nas nie wróci;( pisała do mnie tydzień temu...
Ja wiedziałam o tym.. ale nie mialam serca pisać. Pomodliłam sie za nią kiedy sie dowiedzialam.. Żadna z nas na to nie zasługuje -
Chichibi wrote:Ja wiedziałam o tym.. ale nie mialam serca pisać. Pomodliłam sie za nią kiedy sie dowiedzialam.. Żadna z nas na to nie zasługuje
a co i jak to się stało? Ucałujcie Alicje mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:26
-
nick nieaktualnyJa do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda się uratować jej dzidzię. Nie znam jej a bardzo to przeżyłam. Halwaya beta jej nie przyrastała prawidłowo i progesteron spadał ciąża rozwijała się zbyt wolno i niestety;( tak mi przykro, że jedna z nas odpadła;(
-
lips wrote:Dziewczyny tu jest pakiet na badania dla mam z Diagnostyki. Wystarczy sie tam wpisać po prawej stronie i automatycznie dostaje się bon na badania :
Morfologi krwi (pełna), Mocz ogólny, TSH, Toksoplazmoza IgM, CMV (Cytomegalovirus) IgM, P/c. p. kardiolipinie w kl. IgG i IgM (łącznie) met. ELISA, Elektrolity (Na, K), Magnez, ALT, Bilirubina całkowita, Żelazo
za 99 zł (piszą ze cena bez zniżki to 270zł)
Moze akurat sie komuś przyda.
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/
A gdzie to? Jakie miasto? Moze wroclaw:D? -
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda się uratować jej dzidzię. Nie znam jej a bardzo to przeżyłam. Halwaya beta jej nie przyrastała prawidłowo i progesteron spadał ciąża rozwijała się zbyt wolno i niestety;( tak mi przykro, że jedna z nas odpadła;(
tez do niej pisalam. Strasznie mi przykro.
Znam was.tylko z.forum a do kazdego potrafie sie tak przywiazac jakbym od dawna was znala. I strasznie to smutne.Kourtney lubi tę wiadomość
-
annielica wrote:Ja do ostatniej chwili miałam nadzieję, że uda się uratować jej dzidzię. Nie znam jej a bardzo to przeżyłam. Halwaya beta jej nie przyrastała prawidłowo i progesteron spadał ciąża rozwijała się zbyt wolno i niestety;( tak mi przykro, że jedna z nas odpadła;(
eh, biedna
ja już się nauczyłam, że na tym etapie to wszystko loteria
Bardzo mi przykro.. mam nadzieję, że niebawem jej się znów uda zaciążyć i będzie wszystko dobrze. -
nick nieaktualny