Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny dziewczyny tak mi bardzo ulżyło po tej wizycie
Termin mi się zmienił na 4 grudnia
A fasolek ma 6,12mm
29 kwietnia mam kolejna wizyte, mam nadzieje ze tak juz zostanie ze mną ten mały fasolek
Ah i z badań mam do zrobienia : Morfologia, Mocz, VDRL, glukoza, p/c anty HCV,anty HIV, p/c p.Toxo, p/c różyczce, grupa krwi i TSHAnnaK81 lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Jej, zazdroszczę - pozytywnie - wszystkim mogących widzieć/słyszeć serduszko fasolaków
Nikicia86 szłyszałaś serduszko? w Którym tygodniu jesteś?
nikicia86 wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj na wizyciejest serduszko jest wszystko dobrze
dostałam caly plik badań bo mowil ze juz trzeba wszystko zaczac robic jestem taka szczęśliwa
maz był ze mną super uczucie widziec małą fasolkę z serduszkiem
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny pracujecie? ja normalnie pracuje, 8h, przy komputerze. wydawało mi się, że dam rade spokojnie całą ciąże pracować, u mnie w firmie dwie koleżanki do 8 miesiąca normalnie pracowały. Jeszcze nie powiedziałam nikomu w pracy o ciąży. dziś szef mnie zrąbał o nie wiem co, ktoś coś powiedział, bez żadnych konkretów, nie mam jak się odnieść, jak się bronić, szef tylko do mnie że mam uważać i że to ma się nie powtórzyć-szkoda tylko że nie wiem co. on już taki jest że nie powie konkretnie o co chodzi a premię zabierze
zamknęłam się w pokoju i się poryczałam:/ masakra jakaś emocjonalna mnie dopada, no i nie wiem jak ja dam radę pracować w takich warunkach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHuśtawki emocjonalne też mam. Na szczęście sama sobie jestem szefem więc z pracą nie ma problemu. Też mam zamiar pracować jak najdłużej - aczkolwiek ten początek jest ciężki. Jestem senna, rozkojarzona, mdłości też nie pomagają . Staram się rozsądnie dobierać terminy ale każdy dzień jest dla mnie zagadką - czy będę się czuła na tyle dobrze żeby siedzieć 8 h przed komputerem czy raczej tylko 4. Mam nadzieję , że z czasem będzie łatwiej.
-
nick nieaktualnySuerte wrote:ja poprzednio jak w ciąży byłam to poszłam na pogotowie tu w UK, bo prawie mdlałam z bólu brzucha i zaczęłam krwawić, po 3 godzinach czekania mnie przyjeli, sprawdzili ciśnienie i odesłali do domu... nikt mi nie podał luteiny, nie zrobił USG... kazali wrócić za 2 dni to sprawdzą czy po wszystkim... także wiem jak to jest
Między innymi dlatego zdecydowaliśmy się z mężem na powrót ( może tylko czasowy) do Polski. Jestem z natury panikarą więc nie chciałam takiej opieki w ciąży. Jak się okazuje - wogóle nie panikuje , a następną wizytę mam za 6 tygodni - czyli systemem angielskim . No ale jednak jest ta świadomość, że jak będę chciała to pójdę i zrobię USG .Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratulacje zobaczenia serduszek! :*
Witam nowe grudniowe mamusie! :* Gratulacje.
ancymonek, Eve_84, AnnaK81, Ańdźka, Suerte podajcie prosze na kiedy wam wstepnie wychodzi terminTo dopisze na liste
nikicia86, Suri97, Kourtney lubią tę wiadomość
-
kwiatakacji wrote:Między innymi dlatego zdecydowaliśmy się z mężem na powrót ( może tylko czasowy) do Polski. Jestem z natury panikarą więc nie chciałam takiej opieki w ciąży. Jak się okazuje - wogóle nie panikuje , a następną wizytę mam za 6 tygodni - czyli systemem angielskim . No ale jednak jest ta świadomość, że jak będę chciała to pójdę i zrobię USG .
Prywatnie można iść na USG (tylko trzeba się przygotować, by wywalić kilkadziesiąt funtów..) Ja byłam bardzo spokojna i pozytywna podczas pierwszej ciąży. Ich wyluzowanie udzielało się i miPoród, mimo, że koszmarny to wspominam rewelacyjnie jeśli chodzi o opieke i super położne. Wszystko z uśmiechem, czułością i szacunkiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Jej, zazdroszczę - pozytywnie - wszystkim mogących widzieć/słyszeć serduszko fasolaków
Nikicia86 szłyszałaś serduszko? w Którym tygodniu jesteś?
6 tydzien mowil ze tak jak z miesiaczki wiec jest okpowiem wam ze strasznie się uspokoilam i jestem bardzo zadowolona
-
nick nieaktualny