Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny bylam dzisiaj na wizycie
jest serduszko jest wszystko dobrze
dostałam caly plik badań bo mowil ze juz trzeba wszystko zaczac robic jestem taka szczęśliwa
maz był ze mną super uczucie widziec małą fasolkę z serduszkiem
Chichibi, AnnaK81, Anka1101, Madzisek, halwaya, Poz!omka., kwiatakacji, Flakonik, kierzynka, justyna14, bella88, m@rzenie, Hashija, Nazja, iNso87 lubią tę wiadomość
-
annielica wrote:Chichibi a nie po 48h? Ale i tak ładnie;) a progesteron byle był w normie;) z taka beta na bank bedzie serduszko widac;)
W piatek robilam o 7:30 i dzis tez o 7:30 .. W sobote byłoby po 24h, w niedziele 48h i dzis 72:p czyl źle licze??
Ja zwariuje ze sobą chyba zanim do lekarza trafie haha. Dobrze mój narzeczony jest daleko bo nie wiem czy ze mną by wytrzymał haha.
Wzdecia ja tez mam okropneczasami to az mam kolke
a brzuch taaki duży jakbym niewiadomo w ktorym miesiacu byla
-
nick nieaktualny
-
poziomki, nikicia gratulacje serduszka
Poz!omka., nikicia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tinusia wrote:Heh ja też miałam zacząć robić fotki ale wstyd startować z takimi wzdęciami
Odrzuciło mnie od mięsa i myślałam że puszcze pierwszego pawia jak zobaczyłam dzisiaj mięso w sosie blee
Ja zaczęłam robić na razie tylko 1 zdjęcie ale zawsze to jakiś początekfajna pamiątka mam po 1 ciąży parę zdjęć i super się to ogląda
-
Chichibi wrote:Czy mezowie wasi byli w gabinecie z wami od samego poczatku do konca?? Moj jakos niespecialnie chce patrzec jak gin mi włoży do pochwy usg
Mój był od początku do końca zawsze przy usga jak nie było usg to często jeździłam sama
-
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:Czy mezowie wasi byli w gabinecie z wami od samego poczatku do konca?? Moj jakos niespecialnie chce patrzec jak gin mi włoży do pochwy usg
Niee, ja sama nie chce zeby ze mną wchodził jeszczeDziwnie bym się z tym czuła jakby mój M patrzył jak lekarz mi tak coś wkłada między nogi
Wolę poczekać jak już będzie normalne usg
ewentualnie zaprosić go do gabinetu po skończonym usg żeby zobaczył powtórkę z nagrania ha
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny