Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwoją drogą mi zawsze w szpitalu ( miałam 3 operacje na rękę ) robili badanie HCV przed operacją.
Zresztą mi ginekolog powiedziała, że teraz HIV i HCV są już obowiązkowe - nie wiem może to od szpitala zależy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:01
-
no i znów co kraj to obyczaj
ja się zastanawiała, bo lekarz dał mi te 2 do rozważenia. więc rozważam
ale chyba mimo wszystko zrobię.to w końcu i tak raz wydana kasa i zaliczony punkt kontrolny :)prywatnie wydam ok 140-150 zł za cały komplet badań
-
Witajcie dziewczyny, mam na imię Marta i jestem studentką V roku psychologii. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc. Prowadzę badania do pracy magisterskiej na temat funkcjonowania związku małżeńskiego oraz kontaktu kobiet z ich poczętymi dziećmi. Będę bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas i pomoc. Podaję linka do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/D0H9J4O5E2Q6U2V9G
Jeśli któraś z Was chciałaby poznać ogólne wyniki badań to proszę o wiadomość na adres [email protected]
Bardzo serdecznie Wam gratuluję i życzę pięknych beztroskich chwil ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych pociech! Dziękuję za pomoc
studentkamgr -
nick nieaktualnyHashija wrote:no i znów co kraj to obyczaj
ja się zastanawiała, bo lekarz dał mi te 2 do rozważenia. więc rozważam
ale chyba mimo wszystko zrobię.to w końcu i tak raz wydana kasa i zaliczony punkt kontrolny :)prywatnie wydam ok 140-150 zł za cały komplet badań
Ja za swoje zapłaciłam 340 . -
ja w poprzedniej tez robilam oba te badania. nie zastanawialam sie czy jest ryzyko bym byla razozona czy nie. Wole zrobić i mieć pewność. U dentysty sie mozna zarazić wiec jak dla mnie te badania powinny byc obowiazkowe
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny może mi coś poradzicie- jutro jest pogrzeb mojej babci. moja mama uważa że absolutnie mam nie iść, bo to nieszczęście, w ciąży na pogrzeb się nie chodzi i ogólnie taką panikę sieje z zabobonów
z babcią pożegnałam się w szpitalu, przed jej śmiercią, oswoiłam się z tym. no ale wiadomo jak to na pogrzebie, emocje na pewno będą. no i teraz nie wiem czy jechać czy nie?czy to może zaszkodzić mojej ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Tak tak, łatwo powiedzieć wyluzować, chociaż jakaś jestem spokojna
AnnaK musisz niestety sama zadecydować, weź pod uwagę to co napisała Tinusia i wybierze najlepszą opcję. Zastanów się jeszcze czy nie będziesz później żałowała. -
nick nieaktualnyRewelka sama się bałam ale statystycznie jesli komus sie już zdarzyło to małe szanse by sie powtórzło.
Ja bym poszła na pogrzeb. Drugiej szansy by pochować babcie nie będzie. Nie ma co siać paniki bo w ciąży nie da się odizolować całkowicie od emocji.halwaya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny, właśnie cały czas rozważam za i przeciw, no i nie wiem:( jeszcze w domu z mężem to omówię. nie wiem czy będe żałowała że nie poszłam na pogrzeb, ale wiem na pewno, że jakby się coś stało z dzieckiem potem to mama będzie mi sugerować że to przez to:/ ja wiem, że to głupota takie zabobony, ale jak raz się straciło ciąże to potem tak się człowiek przejmuje wszystkim
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny !!! jest maleńkie serduszko !!!
wdłg usg jestem w 6tyg i 3 dniu.
Madzisek, halwaya, Madleine, AnnaK81, kwiatakacji, Anka1101, Flakonik, Hashija, bella88, Nazja, kwiatuszek83 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny