Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i przeżywam. Ostatnio miałam bardzo realistyczny sen, w którym się na nią spóźniłam. A dzisiaj z kolei śniło mi się, że krwawiłam. Mam z tym paranoję, bo przy każdej wizycie w wc studiuję stan wkładki
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
dzien dobry ja jutro pojde porobic wszystkie wyniki troche sie nartwie bo musza byc robione na czczo a jak nie zjem czegos z rana to jest mi strasznie nie dobrze i slabo do tego jak widze igle to mdleje o jezu zawsze potwornie balam sie pobierania kri do lekarza mam na piatek bede juz w 7 tygodniu i 1 dniu teraz juz raczej na pewno bedzie widac serdyszko
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
muamua wrote:Ja jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i przeżywam. Ostatnio miałam bardzo realistyczny sen, w którym się na nią spóźniłam. A dzisiaj z kolei śniło mi się, że krwawiłam. Mam z tym paranoję, bo przy każdej wizycie w wc studiuję stan wkładki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 07:24
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:Dzis moj wielki dzien, mam nadzieje ze nie wroce ze smutna wiescia
Strasznie sie boje
!!
Daj znać po wizycie i koniecznie pochwal się pierwszym zdjęciemja wizytę mam w piątek i nie mogę się już jej doczekać. To będzie 7tydz i 1 dzień
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Oj tak, tez tak czasami mam ze mam obawy czy tam cos jest
Ja sie panicznie boje tej wizyty, bo tyle sie naczytalam o tych nie bijacych serduszkach i wgl.. Bylam juz na usg ale w 5 tc, i tylko byl malutki pęcherzyk widoczny, doslownie kropka, nawet nie wiem czy w nim pojawił sie zarodek
Dobrze ze to juz dzis, bo bede wiedziala na czym stoje
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam się z wami nieśmiało
Chciałabym dołączyć do waszego grona, żeby się trochę odstresować w tej ciąży. Jestem w 6t4 dni, ale różne kalendarze różnie pokazują. w piątek byłam na usg, pęcherzyk wielkości 7,6 mm, nie było widać serduszka, następne usg za 2 tyg. no i trochę się już stresuję
Poz!omka., Flakonik lubią tę wiadomość
-
Ja od ostatniej wizyty tez czekalam dwa tygodnie, strasznie stresujace byly dla mnie, nawet mialam mysli ze tam nic nie ma
Ale spokojnie
bedzie wszystko Dobrze !
A jak u Ciebie objawowe samopoczucie ?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnydzięki za pocieszenie
samopoczucie ok, poza wielkimi piersiami
i popołudniowymi drzemkami to nic mi nie dolega. no ale w żadnej ciąży poprzedniej nie miałam mdłości więc to chyba u mnie normalne
to moja 4 ciąża, mam 2 córki (9 i 7 lat), leczone PCOS, tamte 2 ciąże i ta po horomonach i na Duphastonie. raz zdarzyła się wpadka, taki mały cud ale niestety w 14 tc poronienie:( więc teraz będe mieć schizy na każdym usg do końca ciąży pewnie
-
Tinusia też się boję zadzwonić, do lekarza, ale trzeba
już mam telefon naszykowany.
Ja oprócz bolących piersi (wczoraj z rana nie bolały to już się zaczęłam, zastanawiać czy wszystko ok, ale później dały popalić), to tylko brzuch czasami poboli, ale to tylko jak skulona długo siedzę
Chciałabym aby był już tydzień później, aby było bliżej do wizyty i zobaczenia serduszka.
AnnaK teoretycznie nie powinno być pustego pęcherzyka, bo zazwyczaj on jest przy pierwszej ciąży, trzymam kciuki aby było wszystko ok, współczuje Ci tych 2 tygodni czekania...
Ja miałam pusty pęcherzyk 2 lata temu, i jak tydzień czekałam na wizytę to chodziłam jak śnięta... -
nick nieaktualny