Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Serio aż do porodu? Nie wiedziałam, że mogą być aż takie przeciwwskazania, żeby całą ciąże nic...
Ale za to po takim czasie abstynencji, to będzie pewnie później cudownie
No mogą bo ciaza sama w sobie wysokiego ryzyka
Taaaa dokładnie ze zaraz kolejne bedzie hahah
Ja sie smieje , ale serio marze donosic ta ciaze...agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
kasiulka1082 wrote:Jestem wystraszona...
Znowu pojawiły się plamienia, wcześniej bolał mnie brzuch jak na okres.. Nie wiem co robić. Nie chcę co chwilę wydzwaniać do lekarza, bo pomyśli, że jakaś histeryczka. Wizytę mam za 9 dni. Biorę luteinę, witaminy i euthyrox na tarczycę. Chyba i tak nic więcej mi pomóc nie może. Pozostaje czekać..
Współczuje stresu , ale tak jak piszesz na ten moment mozesz tylko czekac :*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
agulineczka wrote:U mnie na ostatnim usg byly 3 dni roznicy. Bylam w 7+5, a z usg wychodzilo 7+2. Na pierwszym usg bylam w 6+0 wg om, a wg usg raz pokazalo 5+5, raz 5+6. Gin powiedzial, ze owulacja mogla byc ciut pozniej. Poza tym poczatkowe wymiary moga byc nie do konca precyzyjne.
To pocieszylas mnie troszkę, póki co staram się odganiać czarne myśli, a w zasadzie nie przyjmuje ich do siebie w ogóle, wiem, że owu miałam 18 dc a wcześniej miałam nieregularne i długie, nawet ponad 40dni. No nic... Oby w czwartek na wizycie było serduszko, modlę się o to:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:To pocieszylas mnie troszkę, póki co staram się odganiać czarne myśli, a w zasadzie nie przyjmuje ich do siebie w ogóle, wiem, że owu miałam 18 dc a wcześniej miałam nieregularne i długie, nawet ponad 40dni. No nic... Oby w czwartek na wizycie było serduszko, modlę się o to:-*
Bede trzymac kciukiSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
kasiulka1082 wrote:Jestem wystraszona...
Znowu pojawiły się plamienia, wcześniej bolał mnie brzuch jak na okres.. Nie wiem co robić. Nie chcę co chwilę wydzwaniać do lekarza, bo pomyśli, że jakaś histeryczka. Wizytę mam za 9 dni. Biorę luteinę, witaminy i euthyrox na tarczycę. Chyba i tak nic więcej mi pomóc nie może. Pozostaje czekać..
kasiulka, wiem, że się niepokoisz, ale bierz leki, odpoczywaj ile możesz i postaraj się nie stresować. Tyle możesz zrobić na pewno. Będzie dobrze :* -
Karolinaa cudnie cieszymy się z Tobą
Karolcia Ty w czwartek ja w piątek życzę nam powodzenia abyśmy usłyszały serdusio" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karola jeszcze raz gratulacje :-* strasznie się cieszę :-*
Karmelkova ja też nam tego życzę i to bardzo, bardzo :-* idę z małżem bo sama bym chyba tam nie wytrzymała z tych nerwów.
A tak w ogóle to kiedy małż może już wejść do gabinetu żeby zobaczyc/usłyszeć dzidzię?Karmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia gratuluję. Ja dziś umówiłam się do mojej ginekolog na 23.04 - zapisze wszystkie niezbędne skierowania potrzebne na wizytę 30.04, jeśli nic się nie zmieni bhcg w piątek (powinno wzrosnąć o 175%)
Ten czas się tak dłuży... -
Kochana ja pierwsza betę miałam 28, na następny dzień już 63 także spokojnie bo widziałam,że pisałaś że nisko, u mnie kreseczka na teście była dość wyraźna, a beta niska, ale w ogóle się tym nie przejmowałam ważne żeby prawidłowo rosła :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karmelkovaa chwała Ci za tą ogórkową!
Jak wczoraj mi mąż marudził że mało jem, bo rzeczywiście przez mdłości mój apetyt był kiepski tak dziś... nie ma prawa złego słowa powiedzieć.
Zjadłam jej tyle że masakra i dalej bym jadła tylko w brzuszku miejsca brakKarmelkovaa, agniecha2101, Violet Flower, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Magda pomidorowa to mój drugi typ. Rozważałam dziś ale ogórkowa wygrała. A w zamrażarce czeka porcja rosołku, na pomidorową będzie w sam raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 19:22
Karmelkovaa, agniecha2101, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Hahaha ja zjadłam 2 głębokie miseczki i poprawiłam spagetti także dokarmiłam Kropka dzisiaj
Karolcia wiesz co ja chyba wejdę sama jeśli lekarz każe zawołać to zawołam:)agniecha2101, Magdaa21 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...