Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mokka wrote:Hej, nieśmiało chyba mogę dołączyć Jestem po piątkowej wizycie, dzidzia ma już 9,4 mm i bije serduszko. Kolejne spotkanie 7.05. i już odliczam. U nas 6+5. Jestem baaaardzo zestresowana, ponieważ jestem po dwóch stratach, boję się przeokropnie.
Generalnie walczę z mdłościami i sennością, a i mogę zjeść kilogram pomarańczy dziennie.
Chętnie się dowiem również jakie kosmetyki-tzn.balsamy, krem na brzuch/uda polecacie.
Dziś zamówiłam sobie kremy do twarzy z make me bio - mają dobre, naturalne składy a obecnie to co się dzieje u mnie ....fatalny wysyp na twarzy plus dekolt i plecy. Czegoś takiego nigdy nie miałam, ale może to przez steryd, który jeszcze biorę.
Witam! Duża ta twoja dzidzia. ☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Witam wszystkie przyszłe mamusie które do nas dołączyły. Trzymam za was i za wasze pociechy mocno kciuki. Życzę cudownych 9 miesięcy☺️
Martula78 lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Ja jeszcze nic na rozstępy nie stosowałam i ich nie mam, a dwie ciążę za mną. Teraz już widzę, że tak dobrze nie będzie, więc muszę się zaopatrzyć w jakiś preparat. ☺️
Za to na piersiach mam pamiątkę po pierwszej ciąży, ale to dlatego, że bardzo mocno urosły w tempie ekspresowym, szybciej niż się o ciąży dowiedziałam.
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Witam nowe Mamunie Martula78 i Madlen spokojnych 9 m-cy Wam życzę
ja ledwo żyję po weekendzie. Mój prawie 6-latek korzystając z ładnej pogody na maxa mnie wyeksploatował. Spacery, rowery itd...jednak szybciej się meczę z tym na razie malutkim balastem. Was dziewczyny też tak szybko zadyszka teraz dopada? Przed ciążą byłam bardzo aktywna, dodatkowa aktywność fizyczna 4-5 razy w tygodniu,a teraz na schodach zadyszka mnie łapie, eh -
hej dziewczyny...a więc miałam mały wypadek i musiałam trafić na sor i tam pobrali mi krew itp...i w wypisie napisali mi że możliwa ciaza. Potem z internetem porównywalam moje wyniki i te co są przypisane dla ciąży. I były takie jak dla kobiety w ciąży. Teraz moje pytanie czy mam zrobić test? Czy poczekać na okres który powinnam dostać za tydzień i dopiero wtedy zrobić? Nie staraliśmy się o dziecko gdyż dopiero postawiliśmy dom i za rok mieliśmy myśleć.no ale pewnie,ze bym sie cieszyła. Myślicie że bez powodu tego nie napisali? Bo jakoś nie dociera to do mnie a nie chce niKomu z bliskich mówić bo Po co zapeszać poradzicie kobietki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 22:21
Kai lubi tę wiadomość
Jula.lubelskie -
Nieśmiało się witam, aktualnie 6+3 TC . Było już jedno USG ale prawie dwa tygodnie temu - widać bylo pęcherzyk, ciałko żółte ale za wcześnie na zarodek. W czwartek następne badanie - nie możemy się doczekać z mężem, chcielibyśmy już zobaczyć okruszka, mamy nadzieję że się uda!!
OM- 9.03.2018
TP - 15.12.2018?futuremama, agniecha2101, Magdaa21, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymać kciuki za mnie jutra choć ja już jestem negatywnie nastawiona że coś jest nie tak po moich niepowidzeniach2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Karolcia27 wrote:A i mnie też męczą mdłości, ale bez wymiotów i co ciekawe nie rano, ale zaczyna się popołudniu i trwa do wieczora, nie mogę myśleć o jedzeniu w gole - też tak macie?
-
julitek1 wrote:hej dziewczyny...a więc miałam mały wypadek i musiałam trafić na sor i tam pobrali mi krew itp...i w wypisie napisali mi że możliwa ciaza. Potem z internetem porównywalam moje wyniki i te co są przypisane dla ciąży. I były takie jak dla kobiety w ciąży. Teraz moje pytanie czy mam zrobić test? Czy poczekać na okres który powinnam dostać za tydzień i dopiero wtedy zrobić? Nie staraliśmy się o dziecko gdyż dopiero postawiliśmy dom i za rok mieliśmy myśleć.no ale pewnie,ze bym sie cieszyła. Myślicie że bez powodu tego nie napisali? Bo jakoś nie dociera to do mnie a nie chce niKomu z bliskich mówić bo Po co zapeszać poradzicie kobietki?
-
Hej za mną średnia noc. Też zaczynają mi się kłębić czarne myśli bo jakoś jak brzuch mi wywaliło na początku jakoś mam wrażenie nic więcej się nie zadziało... I tak się zastanawiam co się dowiem na USG w czwartek
julitek1 idź zrób betę albo czekaj na @ Nie wiem w którym dc jesteś ani jak długie cykle masz
SAINT90 witamy Czyli wizytujesz tak jak ja w czwartek
agniecha kciuki za wizytę !!!
Pauli dawaj znać po wizycie mocno trzymam kciuki , żeby jednak stał się cud i abyś przyniosła dobre wieści &&
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
kasiulka1082 wrote:Witam! Duża ta twoja dzidzia. ☺️
Czy to może oznaczać coś złego ? Jestem po dwóch stratach, ostatnia w styczniu i bardzo się boje:(
Co do nudności - u mnie tez popołudniowe i wieczorne. -
Dzień dobry dziewczyny. Cały weekend mnie nie było, zrobiliśmy sobie mały odpoczynek i dlatego dopiero dziś pisze.
Pozatym witam wszystkie nowe przyszłe mamy oraz trzymam kciuki za wszystkie badania, wizyty. Będziemy miały ciekawy tydzień, bo bardzo dużo wizyt w tym tygodniu -
mokka wrote:Czy to może oznaczać coś złego ? Jestem po dwóch stratach, ostatnia w styczniu i bardzo się boje:(
Co do nudności - u mnie tez popołudniowe i wieczorne. -
Julitek zamiast rozmyślać i zastanawiać się co i jak pedzilabym po test i sikalabym a jeszcze w między czasie jak masz możliwość to zrób bete. Mi test wyszedł 5 dni przed terminem @ więc myślę że już test możesz śmiało robić skoro za 3 dni masz @
-
Kochane trzymajcie dziś o 12 mocno kciuki Wybieram się na wizytę z pozytywnym nastawieniem Musi być wszystko dobrze, innej opcji nie przyjmuję do świadomości
inaa, futuremama, TaPaT, Magdaa21, Dip88, Irminka1231, Paula222 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Jagodagoi wrote:Jestem z Olecka👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙