Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się u mnie weekend raz dwa minął , dużo zajęć miałam ;p
Kciuki za wizyty dzisiejsze :*agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
SAINT90 wrote:Nieśmiało się witam, aktualnie 6+3 TC . Było już jedno USG ale prawie dwa tygodnie temu - widać bylo pęcherzyk, ciałko żółte ale za wcześnie na zarodek. W czwartek następne badanie - nie możemy się doczekać z mężem, chcielibyśmy już zobaczyć okruszka, mamy nadzieję że się uda!!
OM- 9.03.2018
TP - 15.12.2018? -
Agniecha kciuki!!!
Witam nowe dziewczyny.
Julitek sorry, ale jak dla mnie to zadajesz dziecinne pytania. Jedynym badaniem potwierdzajacym ciaze jest badanie hormonu bHCG. Na jakiej podstawie wywnioskowalas, ze jestes w ciazy? Jesli masz watpliwosci robisz test, badz lecisz do laboratorium i tyle.
S1985 bedziemy trzymac kciuki!
Paula ja tez mam ostatnio pelno roznych mysli w glowie. W srode wizyta i juz sie stresuje sny tez mi ostatnio nie pomagaja.agniecha2101, s1985 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Czesc dziewczyny, pisalam w polowie watku. Koncze w srode 8 tydzien i moje dolegliwosci sa coraz gorsze. Mdlosci trwaja prawie caly dzien, codziennie rano wymiotuje, nie potrafie sobie pomoc. Malo jem, malo pije, wszystko mnie odstrecza. Wlasnie jade do pracy, myslalam ze do 12 tc uda mi sie jakos dobic ale chyba bede zmuszona powiedziec wczesniej. Ewentualnie czy lekarz rodzinny wystawi mi zwykle l4 kiedy go o to poprosze? Nie chcialabym poki co kodu B. Mimo ze praca stala i ogolnie chyba w miare spoko, to nie chce zeby w razie czego wszyscy wiedzieli juz teraz.
-
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny :*
Ja już nie jestem dobrej myśli.. Moje plamienie brazowe się wczoraj nasiliło.. -
Karo_88 wrote:Czesc dziewczyny, pisalam w polowie watku. Koncze w srode 8 tydzien i moje dolegliwosci sa coraz gorsze. Mdlosci trwaja prawie caly dzien, codziennie rano wymiotuje, nie potrafie sobie pomoc. Malo jem, malo pije, wszystko mnie odstrecza. Wlasnie jade do pracy, myslalam ze do 12 tc uda mi sie jakos dobic ale chyba bede zmuszona powiedziec wczesniej. Ewentualnie czy lekarz rodzinny wystawi mi zwykle l4 kiedy go o to poprosze? Nie chcialabym poki co kodu B. Mimo ze praca stala i ogolnie chyba w miare spoko, to nie chce zeby w razie czego wszyscy wiedzieli juz teraz.
Może krople z imbirem pomogą ? Ja stosuje -
bondzik do lekarza ... już !!!
Karo_88 ja ci niestety nie pomogę, ale mnie troszke objawy ustały z początekiem 10t ( 9 zależy czy ktoś liczy po skończonych). Oczywiście już wariuje z tego powodu bo sie boje kolejnej straty, a wizyta dopiero za tydz -
Hejka laseczki. Byłam dziś na wizycie. Pani zbadala mnie ginekologiczne i powiedziała że jest wszystko ok. Macica powiększona na ok. 7 tydzień. Za tydzień następna wizyta i usg
agniecha2101, inaa, Magdaa21, Dip88, Paula222, TaPaT, futuremama, Azzurra, Jagodagoi lubią tę wiadomość
-
Jest tak jak sie spodziewałam. Na usg widoczny tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Dla mnie to już koniec ale lekarz stwierdził że on dużo w życiu widział i za tydzień o 8.15 znowu usg. Luteina zwiekszona, mam brać co 8h. Jaki w tym sens to nie wiem.2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Test kupiłam idę zaraz zrobić także dam znać. Robili mi wszystkie podstawowe badania.ale ja lekarzem nie jestem i nie wiem skąd stwierdzili że możliwa ciaza ale bety tam sie nie doczytałam. Miałam też robione rtg. Bo byłam po urazieJula.lubelskie
-
nick nieaktualnyPauliMikro wrote:Jest tak jak sie spodziewałam. Na usg widoczny tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Dla mnie to już koniec ale lekarz stwierdził że on dużo w życiu widział i za tydzień o 8.15 znowu usg. Luteina zwiekszona, mam brać co 8h. Jaki w tym sens to nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:00
-
Hej Dziewczyny witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Bondzik śmigaj szybko do lekarza z tym plamieniem. Może po prostu progesteron się waha i wystarczy zacząć brać progesteron.
PauliMikro trzymam kciuki żeby było dobrze, a nuż będzie tak jak mówi lekarz.
Ina ja też już jajo znoszę, więc nie wiem jak wytrzymam jeszcze tydzień do tej wizyty. Póki co byłam dziś kontrolnie oddać krew na beta hcg. Może się uspokoje jak zobaczę dobry przyrost.
-
Hej Dziewczyny witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Bondzik śmigaj szybko do lekarza z tym plamieniem. Może po prostu progesteron się waha i wystarczy zacząć brać progesteron.
PauliMikro trzymam kciuki żeby było dobrze, a nuż będzie tak jak mówi lekarz.
Ina ja też już jajo znoszę, więc nie wiem jak wytrzymam jeszcze tydzień do tej wizyty. Póki co byłam dziś kontrolnie oddać krew na beta hcg. Może się uspokoje jak zobaczę dobry przyrost.
-
Agniecha trzymam kciuki za wizytę.Bedzie dobrze.
Bondzik plamienia nie zawsze są oznaką najgorszego. Leć do lekarza. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Paulimikro jeżeli lekarz widzi szansę to na twoim miejscu walczylabym i nie poddawalabym się odrazu. Również u ciebie trzymam kciuki.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
PauliMikro wrote:Jest tak jak sie spodziewałam. Na usg widoczny tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Dla mnie to już koniec ale lekarz stwierdził że on dużo w życiu widział i za tydzień o 8.15 znowu usg. Luteina zwiekszona, mam brać co 8h. Jaki w tym sens to nie wiem.
A który teraz tydzień dokładnie u Ciebie ?? -
Karo_88 wrote:Czesc dziewczyny, pisalam w polowie watku. Koncze w srode 8 tydzien i moje dolegliwosci sa coraz gorsze. Mdlosci trwaja prawie caly dzien, codziennie rano wymiotuje, nie potrafie sobie pomoc. Malo jem, malo pije, wszystko mnie odstrecza. Wlasnie jade do pracy, myslalam ze do 12 tc uda mi sie jakos dobic ale chyba bede zmuszona powiedziec wczesniej. Ewentualnie czy lekarz rodzinny wystawi mi zwykle l4 kiedy go o to poprosze? Nie chcialabym poki co kodu B. Mimo ze praca stala i ogolnie chyba w miare spoko, to nie chce zeby w razie czego wszyscy wiedzieli juz teraz.