Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa ja też łapię. A Ty masz trudne przeżycia za sobą więc nie dziwię się. Wierzę za to że teraz będzie dobrze bo nie może być tylko źle. Zobacz ile tu kciuków jest zaciśniętych za Ciebie i maluszka
A na poniedziałek sporo z nas czeka i pewnie większość stresuje się jak Tyinaa lubi tę wiadomość
-
Violet flower mam identycznie z tym jedzeniem. Odrzuca mnie od wszystkiego co mleczne, majonezowe itp. taki konkret mogę jeść tzn. jakieś mięso, chleb suchy ale mimo to i tak mnie mdli..
Inaa ja codziennie mam jakieś pesymistyczne wizje.. wszyscy dookoła mi mówią ze mam myśleć pozytywnie, nie zamartwiać bo będzie okej. Tyle ze wtedy-parę miesięcy temu mówili to samo, a jednak nie było.. u kobiet po przejściach chyba takie myśli są pewnie jeszcze bardziej wzmożone niż u kobiet które miały tylko szczęśliwe ciąże.Violet Flower lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:powiedzcie mi czemu ja nie umiem myśleć pozytywnie? doły łapie
Bo masz już bagaż przykrych doświadczeń. A jeszcze, gdy dochodzą do tego szalejące hormony, to już w ogóle robi się niebezpieczna mieszanka.
Ja też mam różne dni.
Kiedyś tak nie rozkminiałam ciąż, nie analizowałam samopoczucia w każdej minucie i było zdecydowanie lżej.
A objawy/brak o niczym nie muszą świadczyć.
Inaa, kiedy masz wizytę?
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
futuremama wrote:A tak z innej beczki... mam tu długo konto więc miałam abonament za 1zł. Teraz dostałam maila, że zaszłam w ciążę więc rabat zabierają i chcą 29zł... także kończę przygodę z premium
Ten portal jest coraz bardziej żenujący, nie wierzę normalnie. Ja mam za free konto ze względu na staż, pewnie i do mnie się odezwą, zwisa mi to, albo zaraz odznaczę ciążę...❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Ja mam różne objawy powiem wam... Śpię całą nocyl, wstaję ok 7:00 i ok 9:00 już jestem padnięta. Zwlec się z łóżka o 12:00 graniczy z cudem. Piersi bolą mnie okropnie... Najbardziej wieczorem po ściągnięciu biustonosza. Mam wrażenie że mi zaraz odpadną. Co do upodobań kulinarnych - zawsze byłam łasa na słodycze. Teraz nie mogę patrzeć. Wolę zjeść coś konkretnego, ewentualnie jakąś slona przekąskę. Zgaga mnie męczy ale delikatnie i rzadko. I to chyba tyle.
To nie do pomyślenia że w przeciągu miesiąca cały organizm staje na głowie
Ja chcę Już zobaczyć okruszka. A do 30.04 jeszcze 4dni (nie licząc dziś). -
Daniela wrote:Ten portal jest coraz bardziej żenujący, nie wierzę normalnie. Ja mam za free konto ze względu na staż, pewnie i do mnie się odezwą, zwisa mi to, albo zaraz odznaczę ciążę...
I bardzo mnie bawi kiedy piszą, że potrzebują tych pieniędzy żeby dbać o jakość serwisu i ulepszenia... przez te ponad 3 lata właściwie funkcje te same, jakość systemu - szczególnie na urządzeniach mobilnych bo tak najczęściej korzystam - pozostawia wiele do życzenia Ale to już moje zboczenie zawodowe -
Potrzebują. Normalnie forma żebractwa. I jeszcze najpierw dają, a później odbierają, bo jak rozumiem, dali Ci ten abonament w takiej cenie na określony czas.
Już sobie to wyobrażam, jak do mnie dzwoni dostawca Internetu z prośbą, bym płaciła więcej, bo on pieniędzy potrzebuje.futuremama lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyWitam. Gratuluję wszystkich dobrych wieści.
Bardzo dużo piszecie i ciężko mi was nadrobić. Chociaz podczytyje was iv staram się być w miarę na bieżąco. U mnie aktywnie. Dużo się dzieje.
W poniedziałek byłam u swojego lekarza. Wszystko prawidłowo .dzidzia rosnie i nareszcie mam założona kartę ciąży.Lotopałanka, MagicCherryCupcake, Violet Flower, TaPaT, inaa, RudyTygrysek, bondzik007, Aguś 90, futuremama, agniecha2101, SAINT90, Malutka_94, Daniela, joasia8966, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoradzcie mi prosze mam dylemat.
Na pierwszej wizycie byłam u lekarza na nfz . Ogolnie nie lubię tego lekarza Bo jest gburowaty potrafi być bardzo nie uprzejmy ale. Ostatnio był mily ( może mu więcej płacą)i zastabawialam się czy nie chodzić do niego jako do drugiego lekarza. Jakieś badania za darmo itp. Docelowo chce chodzić do lekarza prywatnie bo jest super lekarzem i chce być u niego do końca. I rodzic w szpitalu w którym on pracuje tak jak w pierwszej ciąży.
Ale teraz nie wiem czy tak powinnam -
Ja mam opiekę medyczną w Medicover ale jakość lekarzy tam pozostawia wiele do życzenia. Chciałam równocześnie chodzić prywatnie prywatnie ale mąż uważa i w sumie się z nim już zgadzam, że jeżeli wszystko będzie ok to zostanie tylko Medicover a jakby coś się działo złego to poszuka się jakiegoś super lekarza i będzie się do niego chodzić. Zobaczymy, Ty Kochana zrób tak, żebyś była spokojna - zawsze w międzyczasie możesz pójść prywatnie żeby się skonsultować.
-
Cześć dziewczyny. Ja trafiłam na świetna lekarze w luxmed i chyba przy niej zostanę. Zapisalam sie na 3 kolejne wizyty bo wzbudziła moje zaufanie i do tego ma same dobre opinie.
Ja dziś rano zjadłam jogurt, banana i wszystko trafiło w .... nie wiem co jeść, jak jeść. Teraz jem safari z lajkonika i popijam malymi łykami troche Coli. Jest lepiej. Ale boję sie ze maluch nie dostaje wszystkiego co mu trzeba kiedy od ponad tyg ledwo co jem. -
Daniela wrote:Potrzebują. Normalnie forma żebractwa. I jeszcze najpierw dają, a później odbierają, bo jak rozumiem, dali Ci ten abonament w takiej cenie na określony czas.
Już sobie to wyobrażam, jak do mnie dzwoni dostawca Internetu z prośbą, bym płaciła więcej, bo on pieniędzy potrzebuje.
No ale patrząc na cenniki to jest inaczej na uvu i belly. Trudno, rezygnuję. Nie będzie kolorowego kalendarza z serduszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 15:47
-
Hej dziewczyny. Dzisiaj byłam na wizycie. Maluszek jest (0.5cm) i serce bije ale jest też krwiak 1,5cm x 0,36cm i mam leżeć. Jak nie urok to sraczka. W poniedziałek mam kolejna wizytę. Miałyście takie doświadczenia?
Karmelkovaa, Vivanillka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Kochane a ja mam prośbę możecie wstawić sobie avatarki bo jak czytam to mi się dwoi i troi w oczach kto co pisze a tak jak dziewczyny mają to inaczej
Oczywiście nie naciskam tak pomyślalam sobie ...
Ja dzisiaj tez mam dzień płaczki , czuje ze jest dobrze ale boje sie , żeby to szczescie trwało czy dzidzius rosnie i wgl...
A ja nic nie płaciłam ani nie płace moze temu ze nie uzywałam wykresuagniecha2101, Paula222, Karo_88 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny. Dzisiaj byłam na wizycie. Maluszek jest (0.5cm) i serce bije ale jest też krwiak 1,5cm x 0,36cm i mam leżeć. Jak nie urok to sraczka. W poniedziałek mam kolejna wizytę. Miałyście takie doświadczenia?
Kochana nie masz suwaczka ile to tyg ? krwiaczek się wchłonie albo skapie , nie martw się gratuluję serduszka ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych