Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:hahaha dobre....ja mam wrażenie że rozmiar u mnie już powiększony ale o dziwo waga stoi w miejscu albo się zepsuła moja waga...;p
Hehe moja też stoi w miejscu... pod szafką w łaziencemarrakech2708, _Jagoda_, inaa, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś na wizycie i okazało się, że faktycznie ten drugi pecherzyk to był bliźniak, ale nie dał rady i został tylko pecherzyk, który się wchłonie. Ale drugi bobas jest zdrowy. Któraś z Was pisała o bliźniaczej wczoraj i miała rację.
Madlen_:), agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa co tu sie bedzie działo do grudnia i od grudnia to aż głowa mała
Dopiero sie rozkręcamy ))
Madzikj, szkoda drugiego maluszka moze lepiej ze na początku nie wiedziałaś, ze są blizniaki i ze dowiedziałaś sie jakby po fakcie, bo ja teraz jak o tym wiem, to mysle czy drugi sie utrzyma ... ale najważniejsze, ze został jeden, silny i zdrowy:)! I to mimo wszystko dobre wiesciKarmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
hahhaa ja pamietam jak na lipcówkach 2015 zaczęły się pokazywać zdjęcia USG, brzuszków...potem zakupów pierwszych...wózków....pokoików....sesje brzuszkowe...i w końcu bobasków....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 12:22
-
Madzikj wrote:Marrakech2708 masz rację dobrze, że wcześniej nie wiedziałam.
Teraz trzeba dbać o jednego maluszka i i siebie niech rośnie zdrowo
Lotopałanka, nasza karuzela dopiero ruszyła, po 1 trym sie zacznie dopiero disco tutajagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka hehe też to przechodziłam już i to 2 razy Ale najlepszy okres jest jak zaczynają się porody, później już przetrwają wytrwałe bo przy takim bobo ogarnąć czas na forum czasem ciężko
Madzikj szkoda że został jeden maluch, ale z drugiej strony dobrze, że został jeszcze jeden ...
agniecha współczuję połamanego zęba, ja wg co ciąża to mi się można powiedzieć sypią, już mi się 2 odzywają a miałam wszystkie pięknie zaleczone
Co do kanałowego w ciąży to nie robią, przynajmniej u mnie. Dentystka zatruwa ząb co mniej więcej miesiąc aż do porodu ..agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
u nas po porodzie większość przeszła na fb i tam się jakoś zaczęło sypać....ale w sumie ja mimo że baaaardzo miło wspominam tamtą grupę i w ogóle to jakoś nie czułam się z nimi zżyta....tu póki co od samego początku mi dużo lepiej z Wami
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka moja grupa czerwcówki2014 przeniosła się na zamknięte forum, niby pisałyśmy ale z czasem każda coraz mniej, a teraz nie wiem dla czego ta grupa znikła Nie mam żadnego kontaktu do dziewczyn, trochę mi szkoda... A grupa czerwcówek2016 jest na fb, też na niej jestem i jest super Nie które już porodziły kolejne dzieci , inne są w ciąży Dalej dużo nas jest i mi się podoba
Madzik zmienioneLotopałanka lubi tę wiadomość
-
Madzik dobrze szkoda maluszka, ale dobrze ze jeden jest silny i zdrowy! Dobrze że dowiedziałaś aie jakby "po czasie". Teraz trzymam kciuki.
Mi dzisiaj tak niedobrzee.. herbata z imibrem nie pomaga. Muszę leżeć bo jak wstaje zaczyna sie karuzela i odruchy. -
Bondzik aż tak , o jeju mnie jak mdli to jednak samolotów nie mam współczuję
Mi lekarz wyliczył termin na 14 grudnia , ale wiecie to jeszcze moze się zmienić , bo to dopiero pierwsza wizyta" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ale wy tu dużo od rana napisałyście, strasznie ciężko was nadgonic. Wszystko przeczytane, ale odpisze później, teraz lecę pomidorowke gotować bo mi zaraz głodne dziecko ze szkoły wróci.
☺️
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Tak, ja miałam w poprzednich ciążach mierzone, ale były ok. W tej, którą poroniłam, żółtkowy był bardzo duży, większy sporo od zarodka, co najprawdopodobniej oznaczało, że nie karmił go już
Mkgk, u Ciebie to jest naprawdę kosmetyczna różnica żeby nie powiedzieć, że ten pęcherzyk jest w normie, mieści się w granicy błędu, prenatalne pewnie i tak byś robiła, ja bym była na Twoim miejscu spokojna.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Kurcze ciężko Was nadrobić...
agniecha współczuję zęba, może jakoś uda się go zabezpieczyć do porodu, bądź cokolwiek bezpiecznie dla dzidziusia z nim zrobić. Warto to skonsultować z jeszcze innym stomatologiem.
Madzikj szkoda, że drugi maluszek się utrzymał, ale lepiej że wiesz o tym dopiero teraz...
kurde zjadłabym coś ale nie wiem co. Wy też tak macie, że na większość dotychczas lubianego jedzenia Was odrzuca? Bo ja kurcze dziś jakoś nie czuję chemii do niczego co mam w lodówce, a coś jeść trzeba...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
inaa ja też łapię doły....ale zaraz się staram otrząsnąć i myśleć pozytywnie....w sumie co dzień wstaję z dołem...zastanawiam się czy wszystko jest ok....najchętniej bym poszła w tym tygodniu na USG żeby sprawdzić czy wszystko ok, czy serduszko nadal bije...ale nie wiem gdzie by mnie przyjęli tak z marszu....nie wiem kiedy czeka mnie najbliższe USG ale wmawiam sobie, że musi być ok...nie ma innej opcji...musi być ok...
i tak miliony razy dziennie sobie to powtarzam, że brak objawów nie oznacza nic złego, że serduszko bije a fasolka rośnie