Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O! Są dziewczyny z Trójmiasta! Fajnie
Ja od wczoraj schizuje. Martwię się, zastanawiam się czy wszystko jest ok, czy bije serduszko, czy dzidzia rośnie.
Nie mam dobrego humoru. Wręcz fatalny.
Dziś u mnie 7+3. Wizyta dopiero 7.05. i nie wiem czy wytrzymam.
Dziewczyny z Trójmiasta do jakich ginów chodzicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 09:02
Gusia28, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty
Ja miałam wczoraj totalnie bezproduktywny dzień. Brak sił na cokolwiek. I nawet nie to, że spać mi się chciało, ale nogi jak z waty, słabe- jakbym jakiś maraton przebiegła. Od 14 zalęgłam na kanapie z małą przerwą na wyjście z psem. Dramat. Źle mi z tym, czuję się bezproduktywna- jak jakiś leń...
Myślę, że na moje humory też wpływają hormony i luteina...
Dziewczyny, które borą luteinę - ile Wam lekarz zalecił? Bo wydaje mi się, że mój mówił 3x dziennie, a w ulotce czytam o 2 razach i teraz sama nie wiem. Mówił, że to tak profilaktycznie, bo progesteron miałam ładny - 30, ale, żeby brać.
Dopiero co mówiłyście, że grudniówki to głównie południe PL, a tu widzę, że północ też ma silną reprzentację
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Ja byłam wczoraj u lekarki i powiedziała mi że do 12 tc absolutnie nie latać a mam wykupiony lot na koniec maja ( będę w około 9 mc) teraz sie zastanawiam czy iść jeszcze do innego lekarza czy zignorować i lecieć ...
Madlen_:) lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
mkgk wrote:Dziewczyny wiem ze ten tamat tu byl juz dotykany. Powiedzcie mi w ktorym to ja jestem dzis tyg?
Za tydzień porodu tez uważa sie ten tydzień, który jest zakończony, a nie rozpoczęty:)
U Ciebie skończony 8, a rozpoczęty 9. -
nick nieaktualny_Jagoda_ wrote:Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty
Ja miałam wczoraj totalnie bezproduktywny dzień. Brak sił na cokolwiek. I nawet nie to, że spać mi się chciało, ale nogi jak z waty, słabe- jakbym jakiś maraton przebiegła. Od 14 zalęgłam na kanapie z małą przerwą na wyjście z psem. Dramat. Źle mi z tym, czuję się bezproduktywna- jak jakiś leń...
Myślę, że na moje humory też wpływają hormony i luteina...
Dziewczyny, które borą luteinę - ile Wam lekarz zalecił? Bo wydaje mi się, że mój mówił 3x dziennie, a w ulotce czytam o 2 razach i teraz sama nie wiem. Mówił, że to tak profilaktycznie, bo progesteron miałam ładny - 30, ale, żeby brać.
Dopiero co mówiłyście, że grudniówki to głównie południe PL, a tu widzę, że północ też ma silną reprzentację
Ja biorę 2x dziennie. Też mam ładny prog ale mówił żeby brać-ponoc na pacjentki na które trzeba trochę chuchać tak zalecają -
SAINT90 wrote:Sylwia:) oj ja już nawet nie próbuje myśleć o czymś innym bo nie wychodzi:) O 15 USG i będzie wszystko wiadomo. Bylam ponad tydzień temu na USG poglądowym i był tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Coś tam lekarka mówiła o zarysie ale nie było widać. Wmawiam sobie że to przez słaby sprzęt ( sama mówiła że nie jest do celów diagnostycznych, tylko poglądowych) - liczę że dzidziol urósł jak mama, bo wysoka jestem
O proszę, tez wysoka przyszła mama?SAINT90 lubi tę wiadomość
-
3,8 mm i bijące serducho. Na świeżo sprzed gabinetu.
inaa, Lotopałanka, MagicCherryCupcake, Vivanillka, giovanedonore, Violet Flower, Marti83, _Jagoda_, marrakech2708, Gusia28, Aguś 90, Karolcia27, SAINT90, TaPaT, futuremama, bondzik007, RudyTygrysek, Karmelkovaa, Paula222, Angelika83, agniecha2101, Martula78, joasia8966, Dip88, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyDaniela wrote:Magic, 5t3d wg OM. Miałam bardzo wcześnie owulacje i maluszek wychodzi na 6t1d.
To mamy identycznie u mnie z USG też 6t1d mój miał wczoraj 3,3mm ale wg OM równo 6tydz. na kiedy masz datę porodu?jesteś z Trójmiasta tak?może spotkamy się na porodówce:)) jak w jakąś celujesz to daj znać w którą ja znam różne opinie o różnych tutaj szpitalach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 10:40
Daniela lubi tę wiadomość
-
Daniela serdeczne gratulacje
Dziewczyny, a czy Wam też się tak jakoś gorzej oddycha, że co jakiś czas trzeba zaczęrpnąć takie głębszego wdechu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 10:54
-
Marti83 wrote:Daniela serdeczne gratulacje
Dziewczyny, a czy Wam też się tak jakoś gorzej oddycha, że co jakiś czas trzeba zaczęrpnąć takie głębszego wdechu?
tak też tak mam...aż mąż się pyta co się dzieje...;p -
Daniela wrote:3,8 mm i bijące serducho. Na świeżo sprzed gabinetu.