Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:A co tam, wrzucę i ja wstyd wstydem, ale się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c7d02b5284.jpg
Specjalnie się przebrałam w obcisłe ciuchy, żeby było dobrze widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/360851eefe5b.jpg
Nie wiem czemu mi zdjęcia tak obraca
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Ponoć wszędzie jest całkiem znośnie. Ja miałam ciężkie doświadczenia z pierworodnym (nie chodzi o poród, tylko później) i zależy mi na najwyższym stopniu referencyjności. A taki mają tylko Kliniczna i Zaspa. Najpewniej będę też mieć cukrzycę ciążową. Do Zaspy mam bliżej i stamtąd lekarza, w Wojewódzkim najbardziej zależy im na porodzie sn. Na Zaspie są świetne położne, noworodkowy na Zaspie i na Klinicznej - nie mam zastrzeżeń, na obu jest dobra, życzliwa opieka.
Do Redłowa jestem uprzedzona z powodu doświadczeń koleżanek i własnej wizyty na IP.
Tak, w zeszłym roku na Zaspie skończył się remont. -
Karmelkovaa co do bakterii to ja też miałam, gin mi mówił że najważniejsze żeby leukocytów nie było. Aa z bakteriami kazał dużo pić, cytryna, żurawina no i ten urosept łykałam
Ja to w ogóle dzień po owu miałam zapalnie pęcherza, wzięłam jedną tabletke urofuraginum bo potem się bałam - gdyby się udało. No i rzeczywiście się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 15:45
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Na zawał zejdę zanim do tego gabinetu wejdę...
Ja jutro ...
3mam kciuki
Jupii to ta baba głupia z labo tak pogadała ze mam bakterie ... a lekarz powiedział ze mam dobre wyniki , jeju ja dzisiaj normalnie cierpnę przez te wyniki wszystkiefuturemama, Paula222, agniecha2101, Lotopałanka, Marti83 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny Piękne macie brzuszki do wycałowania
Karmelkovaa chudzinka z Ciebie U mnie póki co, poza wzdęciem nic nie widać
Bakteriami w moczu nie przejmuj się absolutnie, ja w poprzedniej ciąży miałam nie raz bakterie w moczu i urodziłam zdrowego synka
Gusia, Saint90 gratuluję bąbelków i serduszek
Daniela każda kolejna pozytywna wizyta tutaj utwierdza mnie w przekonaniu że może i u mnie będzie za kilka dni dobrze. No ale wiadomo stresuję się coraz bardziej...
agniecha2101 - u mnie dziś póki co nie jest gorzej, specyfiki chyba działają. Ale będę musiała chyba uruchomić dziś te nebulizacje bo katar coraz gorszy. Nikt mnie po głosie nie poznaje dziś przez telefon
Karmelkovaa, agniecha2101, Gusia28 lubią tę wiadomość
-
No ja wiem , że szczypiorek jestem ... ;p no ale cóż i tak przytyłam haha bo zawsze 45 wazyłam teraz tak 52 ale spadłam do 50 przez stresy mdłości itd ;p
Pasuje się przejść do tej pielegniarki i ją opitolić ... powiedziała mi do telefonu ze koniecznie do lekarza , że mam bakterie coś tam nastraszyła mnie i tyle .
Mama pokazała lekarzowi moje wyniki i powiedział , że w porządku sa , że tam nic nie widzi niepokojącego . A bakterie nieliczne zawsze w moczu wychodzą , jak chce koniecznie posiew moge zrobić ale , że tu bakterii jako tako nie ma bo wszystko inne w normie ...
Ja pitole czasami można się za głowe złapać kto w tej służbie zdrowia pracuje ...ja nie wiem czy to tak celowo czy jak po co gadać jak nie jest pewna przykładowo ... ale ja ją bede widzieć i jej powiem o tym .agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja miałam z apteki wyparzony i wgl ;p ale to pewnie ten żel intymny coś tam pokazał ,a le to nie tak żeby mnie straszyć bez przesady
Normalnie na koniec ciąży będę matka wariatka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dzidzia rośnie... ma całe 2,51 cm Niestety mam spory krwiak i nakaz leżenia... tylko jak to zrobić przy 2aluchow ma 3 cm × 1 cm lekarz mówi że w razie krwawienia od razu mam dzwonić lub na sor jechać
Violet Flower, inaa, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Dzidzia rośnie... ma całe 2,51 cm Niestety mam spory krwiak i nakaz leżenia... tylko jak to zrobić przy 2aluchow ma 3 cm × 1 cm lekarz mówi że w razie krwawienia od razu mam dzwonić lub na sor jechać👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Gusia, Saint, Paula! Gratuluje wam kochane udanych wizyt !!!
Paula, a masz kogoś do pomocy choć troszkę zeby sie odciążyć? Przyjaciółka,siostra..?
Karmelkova nie stresuj sie kochana tak bardzo, bo stresujesz tez fasolkę tak, jak dziewczyny piszą, infekcja normalna sprawa w ciazy, zreszta dość częsta. Kup żurawinke i spokojnie
I będe to powtarzaaaaac: piękne brzuszki, każdy jeden a dodatkowymi kg bedziemy martwic sie po porodzie, teraz nawet jesli są, to pozostaje nam o siebie dbać i juz bo i tak ich przybędzie jeszcze i tak...
Mowie to ja, która właśnie gotuje pierogi i modli sie zeby nie zeżreć ich w setkach.
A o grupie na fb można pomysleć, tu jednak wszystkie posty i zdjęcia są publiczne dla innych. Grupa zamknięta i do widzenia nieproszonym gościom, a i zdjęcia łatwiej dodawać. Tyle, ze dla siebie przestaniemy byc anonimowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:21
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Paula super, że z dzidzia w porządku To najważniejsze. A, ten krwiak może się sam wchlonie jeśli będziesz się w miarę możliwości oszczędzać.
A nie może Ci ktoś pomóc tymczasowo, ktoś kto blisko mieszka? -
agniecha2101 wrote:Coś tam też się pokazuje
Piękną masz łazienkę bo to łazienka nie?
Zazdroszczę wagi u mnie 174cm i 81 kg a jescze kilka lat wstecz było 58kg...
Oj polubiłam zamiast zacytować tak, łazienka i dziękuję Ty masz kochana super figurę, kształty idealne
A jak się wstawia zdjęcie na forum tak bezpośrednio żeby było widać a nie przez linka do zapodaj?agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karmelkovaa wrote:Ja jutro ...
3mam kciuki
Jupii to ta baba głupia z labo tak pogadała ze mam bakterie ... a lekarz powiedział ze mam dobre wyniki , jeju ja dzisiaj normalnie cierpnę przez te wyniki wszystkie
O której jutro wizyta? U mnie o 13.30 ale pewnie będę czekać,bo idę na NFZ
..zobaczymy co to będzie
Nie martw się faktycznie ta bakteria ja pije ten urosept i herbatę z żurawiny nie wiedziałam, że jest taka pysznaKarmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Oj polubiłam zamiast zacytować tak, łazienka i dziękuję Ty masz kochana super figurę, kształty idealne
A jak się wstawia zdjęcie na forum tak bezpośrednio żeby było widać a nie przez linka do zapodaj?
Ja kopiuję poprostu ten ostatni link z zapodaj. Ten BBCodeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:37
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
marrakech2708 wrote:Zastanawiałam sie właśnie, pożerając setnego pieroga, czy tutaj nie jest łatwiej czytać? Bo na fb chyba można sie zgubić w postach i odpowiedziach na nie, a tu jest jeden ciag?
Ja się przyzwyczaiłam do tego forum, nawet z tel mi się wygodnie korzysta a FB po pierwsze nawet nie mam i nie toleruje szczerze mówiąc (mimo że kiedyś owszem posiadałam na owym konto). Poza tym wolę chyba jednak zostać po części chociaż anonimowa, a to że może tu wejść każdy i sobie czytać mi wcale nie przeszkadza, bo i tak mnie nikt nie zna zresztą komu by się chciało czytać te nasze ciążowe wypociny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:46
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙