Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Daniela nie mam pojęcia. Ponoć za wojewódzkim jest też jakiś szpital z dobrymi opiniami ale nie wiem. Nie wiedziałam też że zaspa miała remont słyszałam tylko o redlowie
Ponoć wszędzie jest całkiem znośnie. Ja miałam ciężkie doświadczenia z pierworodnym (nie chodzi o poród, tylko później) i zależy mi na najwyższym stopniu referencyjności. A taki mają tylko Kliniczna i Zaspa. Najpewniej będę też mieć cukrzycę ciążową. Do Zaspy mam bliżej i stamtąd lekarza, w Wojewódzkim najbardziej zależy im na porodzie sn. Na Zaspie są świetne położne, noworodkowy na Zaspie i na Klinicznej - nie mam zastrzeżeń, na obu jest dobra, życzliwa opieka.
Do Redłowa jestem uprzedzona z powodu doświadczeń koleżanek i własnej wizyty na IP.
Tak, w zeszłym roku na Zaspie skończył się remont.Achia lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
A u mnie tak, ale sama nie wiem czy to ciąża czy mi się po prostu przytyło
Ok histeria z płaczem minęła, już czekam spokojnie.
Piękne brzusia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:11
agniecha2101, futuremama, marrakech2708, Malutka_94, Paula222 lubią tę wiadomość
-
A właśnie, jeszcze miałam zapytać, czy Was też tak swędzi skóra? Ale nie na brzuchu, mnie swędzą nogi, ręce, plecy, nie wiem czy to może przez jakieś witaminy? Hormony?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
A co tam, wrzucę i ja wstyd wstydem, ale się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c7d02b5284.jpg
Specjalnie się przebrałam w obcisłe ciuchy, żeby było dobrze widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/360851eefe5b.jpg
Nie wiem czemu mi zdjęcia tak obracaDaniela, Karmelkovaa, Paula222, Lotopałanka, futuremama, Violet Flower, marrakech2708, Dip88, Malutka_94 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkova, nawet jeśli potwierdzi się infekcja, to to jeszcze nic strasznego. Wiele kobiet w ciąży ma infekcje i rodzi zdrowe bobasy.
A zapomniałam Wam napisać, że moje plamienie było przez infekcję i chyba mam nadżerkę na szyjce.
Karmelkovaa, Violet Flower, Kitkat lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
agniecha2101 wrote:A co tam, wrzucę i ja wstyd wstydem, ale się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49c7d02b5284.jpg
Specjalnie się przebrałam w obcisłe ciuchy, żeby było dobrze widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/360851eefe5b.jpg
Nie wiem czemu mi zdjęcia tak obraca
Ładnie wyglądasz. Nie bądź zbyt surowa dla siebie, serio.Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Śliczne brzuszki
teraz ja wpadłam w histerie boje sie ze na tak wczesnym etapie moze zaszkodzic :< mam nadzieje ze sie jutro wyjasni wszystko" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Violet Flower wrote:Obyś miała rację. Strasznie mnie to stresuje że jeszcze nie wiem nic. Nawet nie wiem czy to życie nadal się we mnie rozwija a, Twój maluszek ile mm dziś miał, 3.8? Nie wiem czy dobrze pamiętam a serducho ile razy biło na minutę? Edit : już dotyczytalam. Mam jakieś zaćmienie przez to przeziębienie
Doskonale wiem, co czujesz, bo ja dopiero od kilku godzin czuję lekką ulgę. Wiadomo - chwilową.
Ale będzie dobrze.
Miałyśmy w tym samym czasie owulację, więc Twój dzidziuś na pewno się ślicznie ujawni w poniedziałek.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karolcia27 wrote:https://zapodaj.net/45700b1ca628a.jpg.html
A u mnie taki brzuchol, ale właśnie wpiepszylam 12 pierogów ruskich, co wcześniej mi się nie zdarzyło
163 cm i 55 kg póki co tzn jakiś tydzień temu, bo akurat bateria mi siadła więc już na pewno jest więcej
Piękne te Wasze brzuszki :-* u mnie trochę wygląda jakbym obrosła w tłuszczyk mam nadzieję, że później się tak napnie ciążowo
Piękną masz łazienkę bo to łazienka nie?
Zazdroszczę wagi u mnie 174cm i 81 kg a jescze kilka lat wstecz było 58kg...Karolcia27 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdaa21 wrote:Mi też wyszły bakterie w moczu. Ale koleżanka mówiła że mam się nie martwić, sama miała przez cala ciążę i urodziła zdrowe dziecko
Ja mam nadzieje ze to wyszły bakterie takie w sumie nie groźne , bo sie podmywałam żelem intymnym a tam bakterie kwasu mlekowego ... oby to było to ;/ dam jutro na posiew dla spokoju" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny moje modlitwy zostały wysłuchane. Witamy oficjalnie w 6+4 TC więc podobnie jak liczono wcześniej. Dziś widzieliśmy z Mężem piekniutkiego, dużego bobaska 6,6 mm. I widziałam bijące serduszko! Takie malutkie, jakby skacząca piłeczka. Tętno 160/min ale nie słyszeliśmy bo pani nie chciała puścić nie wiem dlaczego. Ale nic to, cieszymy się pod sufit! Termin 16.12.2018
Dziewczyny czy pęcherzyk żółtkowy 5x5 mm nie jest zbyt duży? Bo któraś wcześniej pisała że on nie moze być za duży.
Dałabym tutaj zdjecie Robaczka, ale przez telefon nie umiemMagdaa21, Violet Flower, Aguś 90, inaa, agniecha2101, marrakech2708, Lotopałanka, TaPaT, Marti83, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Marisa wrote:Hej, bardzo żałuję że nie mam jak was za bardzo czytać ale chociaż od czasu do czasu podzielę się co u mnie się dzieje. Wizytę mam 10.maja to przypada na początek 9 tygodnia ciąży. Gdybyście zakładały jakąś grupę na fb czy coś, to mam nadzieję ze info będzie na pierwszej stronie W telefonie zawsze łatwiej pisać z dzieckiem na kolanach i coś odczytać, już tak komunikuję się z innymi mamai 2017 i jest super
pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim wszystkiego dobrego
Oj tak zdecydowanie łatwiej jest pisać na fbPaula222, Violet Flower lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
SAINT90 wrote:Dziewczyny moje modlitwy zostały wysłuchane. Witamy oficjalnie w 6+4 TC więc podobnie jak liczono wcześniej. Dziś widzieliśmy z Mężem piekniutkiego, dużego bobaska 6,6 mm. I widziałam bijące serduszko! Takie malutkie, jakby skacząca piłeczka. Tętno 160/min ale nie słyszeliśmy bo pani nie chciała puścić nie wiem dlaczego. Ale nic to, cieszymy się pod sufit! Termin 16.12.2018
Dziewczyny czy pęcherzyk żółtkowy 5x5 mm nie jest zbyt duży? Bo któraś wcześniej pisała że on nie moze być za duży.
Dałabym tutaj zdjecie Robaczka, ale przez telefon nie umiem