Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dzisiaj pierogi ruskie mniam, były obledne, niby sklepowe ale takie na zamówienie, domowej roboty oczywiście od razu dwie wizyty w toalecie i nie mówię tu o wymiotach no ale tak mam z jelitami
agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Z intensywnością pisania postów na tym wątku zginiemy na Facebooku raz dwa. Tam ciężko być na bieżąco jak są intensywne konwersacje grupowe
Agniecha2101 dziewczyny prawdę Ci mówią, figurkę masz super - bardzo kobiecą
Ja dla przykładu jestem szczypiorkiem z brakiem tyłka i piersi. Wiec jak teraz jeszcze mi talia zanikla to już w ogóle dramatagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ale swoją drogą, to takie dziwne że już mamy takie duże te brzuszki :-* oczywiście są piękne i już siebie widzę jak będę z takim już większym brzuszkiem dumnie chodziła heh ale wydaje mi sie i tak też lekarz mi mówił, że póki co to woda i działanie hormonów.
-
agniecha2101 wrote:Nawet jak uciekniecie wszystkie na Facebooka, to ja tu zostanę i będę pisać sama ze sobą
Ja na Facebooku jak mam konwersacje grupową z 5 koleżankami to już gine.
Więc co to będzie tutaj dopieroagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Tak a propo brzuszków to ja się bardzo cieszę że udało nam się zajść w ciążę. Ale z drugiej strony zaczynam się stresować jak będę wyglądać w lipcu na, własnym ślubie. Sukienka już wybrana i uszyta, na tych przymiarkach chyba niewiele uda się ją poszerzyć. A ciążowa raczej nie jest
-
agniecha2101 wrote:U mnie to chyba przede wszystkim poprostu wzdęcie, ale wygląda jak ciążowy brzuszek, więc wolę myśleć, że to ciążowy
-
Jeszcze Wam chciałam pokazać jak mój pies codziennie pilnuje mojego brzuszka heh
https://zapodaj.net/80c1e8890f400.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:02
Violet Flower, agniecha2101, mokka, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Agniecha śliczny brzuszek... Jak pisałaś o swoim wzroście i wadze to w ogóle tego nie widać po Tobie.... Ja teraz mam 178cm i waga ok 79 kg i praktycznie chyba nic nie przytyłam w tej ciąży jeszcze... Ale istnieje taka ewentualność że to moja waga w łazience źle działa hahahaj
-
Violet Flower wrote:Tak a propo brzuszków to ja się bardzo cieszę że udało nam się zajść w ciążę. Ale z drugiej strony zaczynam się stresować jak będę wyglądać w lipcu na, własnym ślubie. Sukienka już wybrana i uszyta, na tych przymiarkach chyba niewiele uda się ją poszerzyć. A ciążowa raczej nie jest
Na pewno będziesz wygladac wspaniałe :-* będziesz piękna Panią Młoda :-*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Macie świetne brzuszki dziewczyny! Będą piękne piłeczki
-
Karolcia27 wrote:Na pewno będziesz wygladac wspaniałe :-* będziesz piękna Panią Młoda :-*
Powiem Wam że mdłości w połączeniu z przeziębieniem to jakiś dramat. Nie mam apetytu, nie mam siły zwlec się z kanapy, nie czuję smaku ani zapachu a i tak bez przerwy mi niedobrze. A tak mi brakowało objawów ciążowych. No to teraz nie mam na co narzekać ...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Jeszcze Wam chciałam pokazać jak mój pies codziennie pilnuje mojego brzuszka heh
https://zapodaj.net/80c1e8890f400.jpg.htmlagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Zostanę z Tobą.
Ja na Facebooku jak mam konwersacje grupową z 5 koleżankami to już gine.
Więc co to będzie tutaj dopiero
Tak właśnie czułam, ze tam zginiemy to zostajemy tuuu
Widze, ze masz buldozka, ja tezzzz ))!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:20
-
Lotopałanka wrote:Agniecha śliczny brzuszek... Jak pisałaś o swoim wzroście i wadze to w ogóle tego nie widać po Tobie.... Ja teraz mam 178cm i waga ok 79 kg i praktycznie chyba nic nie przytyłam w tej ciąży jeszcze... Ale istnieje taka ewentualność że to moja waga w łazience źle działa hahahaj
Ooo, ja mam 179 teraz brzuszek jest widoczny, bo zezarlam cały talerz pierogów (aktualnie sie nie ruszam z kanapy) ale dopiero robi sie lekko zaokrąglony wiec jeszcze nie mam sie czym
Chwalić aleeeee! Będe nosić dumnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:19
Violet Flower, Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
marrakech2708 wrote:Tak właśnie czułam, ze tam zginiemy to zostajemy tuuu
Widze, ze masz buldozka, ja tezzzz ))!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
marrakech2708 wrote:Ooo, ja mam 179 teraz brzuszek jest widoczny, bo zezarlam cały talerz pierogów (aktualnie sie nie ruszam z kanapy) ale dopiero robi sie lekko zaokrąglony wiec jeszcze nie mam sie czym
Chwalić aleeeee! Będe nosić dumnie
Powinnaś dołożyć do awatara jeszcze jednego kurczaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:25
-
O Ile pięknych brzuszków.
Zazdroszcze wam oczywiscie pozytywnie wizyt serduszkowych bo moja tak daleko przedemna i sie doczekac nie moge
Tez sie pochwale brzusiem wydaje mi sie ze cos tam rosnac zaczynam mimo ze jest dosc wczesna ciaza ale szczupltuka jestem. Mam 158 i 44 kg a ponizej my
A dodam jeszcze ze to brzusio podeserowy zjadlam jogurt i 2 garsci chripkow kukurydzianych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6902176ecb87.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 17:35
Lotopałanka, agniecha2101, Violet Flower, Karmelkovaa, Paula222, marrakech2708, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Haha dokładnie marakech dodaj jeszcze jednego kurczaczka
Masz pieska czy suczkę? U mnie to już dwulatek w końcu doczeka się rodzeństwa heh teraz jest taki biedny trochę, bo nie chce mi się z nim zbytnio bawić ani chodzić na dłuższe spacery4 cs - 29 marca II kreseczki