Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do krwiaczkow moja koleżanka miała dwa i do 12tyg się wchłonęły z kolei moja bratowa w 12tyg jechala z krwotokiem na ip, myślała ze juz po wszystkim a to właśnie był krwiak ktorego wczesniej nie było widać. Z krwiakiem chodzila dobre pare tygodni aż jej "wyleciał" . Ale wszystko sie dobrze skończyło i u Was dziewczyny będzie tak samo :* wasze dzidziole sa silne dużo odpoczywajcie, nie dźwigajcie, nie przemęczajcie się :*
-
Ja pamiętam jak w poprzedniej ciąży w 7tyg widziałam tylko taki mały ogonek jak człowiek sobie dłużej pomyśli o takim rozwoju maluszks, to to jest niesamowite prawda?
Malinowa_Czekolada, Violet Flower, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
A to ja https://zapodaj.net/05695cf0b5df8.jpg.html ale u mnie to już 6 ciąża.
Jejku, piszecie że Wasze maluszki na tym samym etapie co mój mają tętno 160 a mój miał 121 i zaczynam się troszkę martwić choć lekarz mówił, że wszystko w porządkuKarmelkovaa, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Tak a propo brzuszków to ja się bardzo cieszę że udało nam się zajść w ciążę. Ale z drugiej strony zaczynam się stresować jak będę wyglądać w lipcu na, własnym ślubie. Sukienka już wybrana i uszyta, na tych przymiarkach chyba niewiele uda się ją poszerzyć. A ciążowa raczej nie jest
-
Mamusie! Śliczne brzuszki !!! Wszystkie co do jednego Karmelkova ja taki jak Ty teraz to mam bez ciąży także szacun za figurkę
A tak w ogóle o co chodzi z tymi pierogami ??? Wszystkie tak wspominacie o tych pierogach, czy to jakaś zachcianka ciążowa ??
Z takich śmiesznych ciążowych historii , to dzisiaj na spotkaniu w pracy, na którym siedziałam na przeciwko szefa zasnęłam tak że głowa mi spadła !!! To było silniejsze ode mnieViolet Flower, Paula222, Daniela, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Madlen pewnie mina szefa bezcenna
Ja nie dawno wróciłam z córcia z próby komunijnej a teraz piekę ciasto z rabarbarem bo już za mną chodziloWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 18:52
-
Marti83 wrote:Madlen pewnie mina szefa bezcenna
Ja nie dawno wróciłam z córcia z próby komunijnej a teraz piekę ciasto z rabarbarem bo już za mną chodzilo
Szef „zażartował” że młoda mężatka to niewyspana
Ciasto z rabarbarem uwielbiam !
Marti83, Violet Flower, Daniela, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Mamusie! Śliczne brzuszki !!! Wszystkie co do jednego Karmelkova ja taki jak Ty teraz to mam bez ciąży także szacun za figurkę
A tak w ogóle o co chodzi z tymi pierogami ??? Wszystkie tak wspominacie o tych pierogach, czy to jakaś zachcianka ciążowa ??
Z takich śmiesznych ciążowych historii , to dzisiaj na spotkaniu w pracy, na którym siedziałam na przeciwko szefa zasnęłam tak że głowa mi spadła !!! To było silniejsze ode mnie -
Malinowa_Czekolada wrote:@Paula222 szkoda z tym krwiakiem, ale w takim razie walczymy razem. A kiedy masz kolejną wizytę? Plamisz w ogóle? Mi lekarka powiedziała, że zazwyczaj wszystko się dobrze kończy i krwiak się wchłania.
Chociaż leżeć jest ciężko...
Mam wizytę za 3 tyg 17 maja, ale gin mówił że jak zacznę krwawić / plamić mam od razu do niego dzwonić...
Z tym krwiakiem chodzi najbardziej o jego położenie, jest koło samej dzidzi -
Madlen_:) wrote:Gratulacje !!! Kochana ja ostatnio byłam na ślubie koleżanki, która jest w 5mc i wyglądała tak przepięknie i słodko z tym brzuszkiem !! Do schrupania , myślę że u Ciebie będzie podobnie Najważniejsze to żebyś Ty się dobrze czuła w tym dniu.... a sukienkę na pewno da się jakoś przerobić, jak nie ta krawcowa to inna....
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Ja nie mam, to Karolcia27 ma:) ale taki Kochany na tym zdjęciu, że też bym chciała. Pilnowalby mnie
A co do avatarka to chyba zmienię dopiero jak bedzie pewność, ze sie maluch nie wchłonął, oczywiście wierze, ze bedzie dobrze ale wiem, jak to wyglada do 12 tyg moze sie wchłonąć i to naturalne. Teraz biją we mnie dwa serduszka i kocham ale zobaczymy ci przyniesie czas, wole zmienić na dwa za pare tygodni, niz potem wracać do jednegoViolet Flower lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Mamusie! Śliczne brzuszki !!! Wszystkie co do jednego Karmelkova ja taki jak Ty teraz to mam bez ciąży także szacun za figurkę
Z takich śmiesznych ciążowych historii , to dzisiaj na spotkaniu w pracy, na którym siedziałam na przeciwko szefa zasnęłam tak że głowa mi spadła !!! To było silniejsze ode mnie
Ja pierogi kocham od dziecka i ta miłością robie sobie przyjemna krzywdę, tzn.kocham je jesc i jak juz jem, to za dużo
A potem sie nie umiem ruszać, ale to moja słabość
Haha zasypianie przed szefem, ojjj sie szefuncio zdziwi :pMadlen_:) lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Tak, marengo no kochany psiak, wczoraj kupiłam mu nowa zabawkę, taka piłeczkę co wkłada się tam smakołyki i potem jak ja toczy, to wypadają, to on jest taki śmieszny jak dostanie coś nowego, to tak się cieszy, normalnie jak dziecko, lata z tym po całym mieszkaniu, do każdego pokoju, pokazuje wszystkim, i się bawi kilka godzin i taki dumny jest:-P heh super to wygląda
A z Twoim co tam się stało? Czy to ze względu na wyjazd? Jak kiedyś przejdzie czas na naszego, to ja chyba się zapłacze
Haha moj buldożer jest taki sam maja w sobie taka dziecięca radość, mimo lat Nasza bedzie miała 4 lata w lipcu
Taki nasz domowy pajacyk, wszystkich rozbawia ale potrafi dać w kosc, bo bywa złośliwa, mimo to jest najukochańsza na świecie.
Marti śliczny brzusio sie juz pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 19:07
Marti83, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:co do pierogów ja UWIELBIAM z mięsem i na słodko mniam mniam chyba namówię męża w niedzielę niech ciasto zagniata
Dla mnie z ziemniakami + jogurt naturalny na gore i od niedawna magi
Madlen, moj nie jest zwolennikiem taki kompletów witamin w 1 trym, biorę osobno folian, magnez, wit D zależy od podejścia ginekologa...Paula222 lubi tę wiadomość