Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a co do pisania na fb myślę że fajnie i łatwo się przegląda jak np ktoś otwiera nowy dzień tzn pisze post np 27.04 piątek i pod tym postem są wszystkie komentarze z danego dnia. Jest przejrzyście. Jestem już na jednej grupie na fb że styczniowek 2017 i tam tak właśnie robimy od samego początku
Lilly_Ana, Marisa lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
RudyTygrysek wrote:Lilly_Ana mysle ze nie za wczesnie jak wszystko jest ok to czemu nie
Powiedzcie mi czy warto na pierwsza wizyte miec jakies badania z krwi zrobione?
Myślę że nie, lekarz na pierwszej wizycie Ci powie co masz zrobić za badaniaRudyTygrysek lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Fb na pewno jest łatwiejszy do przeglądania
jak będziecie zakładały grupę to jestem chętna, ale żeby to była tajna grupa, żeby nikt nie widział. No i żeby ten wątek tutaj nie umarł, czyli tam jakieś rzeczy o których nie chcecie tu pisać, a tu reszta
Marisa lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
joasia8966 wrote:Dziewczyny a co do pisania na fb myślę że fajnie i łatwo się przegląda jak np ktoś otwiera nowy dzień tzn pisze post np 27.04 piątek i pod tym postem są wszystkie komentarze z danego dnia. Jest przejrzyście. Jestem już na jednej grupie na fb że styczniowek 2017 i tam tak właśnie robimy od samego początku
joasia8966, Marisa lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Też muszę zmienić pasek zgodnie z wiekiem dziecka. Moje maleństwo jest mniejsze o 5 dni, wczoraj na belly zmieniłam muszę w pasku oszukać datę ostatniej @
Lily współczuję wymiotów ojj i to bardzo... U mnie mam wrażenie ,że z każdym dniem coraz lżejsze mdłości ..
Ja jestem na L4 - całe szczęście ! Skoro na L4 zrobił mi się krwiak, to nie wiem co by było jakbym jeszcze pracowała - a pracuje fizycznie.Wolę nawet o tym nie myśleć.
Kciuki za wizyty dziewczyny !Czekamy na same dobre wieści -
Ja mysle ze fb moze byc fajne do wrzucania zdjec czy filmikow z pozniejszymi kopniaczkami. Ja naleze do takiej grupy z marca 2016 i mamy tam rozne kategorie jak zdjecia, wizyty, codzienne pytania, zdrowie, ale mysle ze takie z dniami bedzie lepsze
joasia8966, Marisa lubią tę wiadomość
-
Zmieniłam pasek zgodnie z wiekiem maleństwa
A był już 10 tydz
Ogólnie dla mnie na fb póki co za szybko, ale to tylko moje zdanieNa razie dobrze jest jak jest , jest nas bardzo dużo i jak większość pójdzie na fb to na pewno się nie połapię kto jest kim
Wolałabym to zrobić ew jak już zostaną tu dziewczyny które chcą się wypowiadać i pisać
Ale jak uważacie. I widzę też, że wiele z nas nie wyraża chęci przejścia, a może jak się bardziej zżyjemy tu, to później chętniej przejdziemy na fb i się dowiemy jak wyglądamy ( może się nie przestraszycie haha
)
Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Zmieniłam pasek zgodnie z wiekiem maleństwa
A był już 10 tydz
Ogólnie dla mnie na fb póki co za szybko, ale to tylko moje zdanieNa razie dobrze jest jak jest , jest nas bardzo dużo i jak większość pójdzie na fb to na pewno się nie połapię kto jest kim
Wolałabym to zrobić ew jak już zostaną tu dziewczyny które chcą się wypowiadać i pisać
Ale jak uważacie. I widzę też, że wiele z nas nie wyraża chęci przejścia, a może jak się bardziej zżyjemy tu, to później chętniej przejdziemy na fb i się dowiemy jak wyglądamy ( może się nie przestraszycie haha
)
Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
ja wole tutaj, jestem na grupie lispodadówek i nie umiem sie tam rozeznać, tutaj wg mnie jest przejrzyście i bardziej sie z wami zżywam niż tam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej szanuję wasze zdanie co do fb , jak zmienicie zdanie to ja chętnie dołączę mi tu ciężko nadrabiać, też w poprzedniej grupie wtedy byłam przeciwna fb ależ jakie to mylne było wcześniej nawet fb nie miałam powstał specjalnie dla grupy i nie żałuję decyzji. Przyjemniej się rozmawia na zamkniętej grupie niż na takiej gdzie wszyscy mogą czytać.
Osobiście uważam ze przyjemnie jest widzieć swojego rozmówcę , ale to faktycznie za wcześnie wyszłam z tą propozycją
-
Ja już po wizycie.
Widać pęcherzyk ciążowy w macicy, narazie nic więcej. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, wtedy już musi być zarodek z serduszkiem. Gin rzucił też okiem na bliznę po CC ( bez zastrzeżeń), zwrócił też uwagę na torbiel na jajniku, ale kazała się nią nie przejmować ( swoją drogą pierwszy raz w życiu mam jakąś torbiel:/). Brać kwas foliowy, żyć normalnie i być dobrej myśli.
A jeśli chodzi o fb- nie korzystam i raczej nie dołączę, bo zanim się nauczę jak się po nim poruszać, to urodzę
Tak sobie myślę, że moja ciąża jest tu' najmłodsza'. Zamknę rok;)Lotopałanka, futuremama, Paula222, Dip88, Violet Flower, Daniela, TaPaT, agniecha2101, Malutka_94, Angelika83, bondzik007, Lilly_Ana, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Azzurra gratuluję... To czekamy na wizytę Twoją za 2 tygodnie
A, i pęcherzyk jest jeden. A mój mąż zawiedziony że nie bliźniaki;) w kontekście tego, że mamy dziecko które nie ma nawet roku, wprawił mnie w osłupienie.Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Azzura gratulacje
A kto wie, może Sylwester spędzisz na porodówce hehe
W kontekście tego, że najpewniej będzie drugie CC i to w niedługim czasie, to raczej Święta spędzę w szpitalu a Sylwestra w domu z wesołym towarzystwem;)
Dzięki dziewczyny.agniecha2101 lubi tę wiadomość