Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra wrote:Mnie też to zastanawia:/ zaraz się okaże, że taniej wykupić tanimi liniami lot do Holandii i tam zrobić badanie i przy okazji wycieczkę.
A propos wycieczek- właśnie podjęliśmy decyzję, że wieczorem jedziemy na Mazury także zmykam trochę pranie ogarnąć.
Nie będzie pewnie czasu na pisanie, także zawczasu życzę udanych dzisiejszych wizyt, mocno bijących serduszek i dobrego dnia każdej!
Azzurra bardzo dobra decyzja ! Odpoczywaj i ciesz się ładną pogodą -
Dziewczyny wracam po weekendzie majowym do internetu, zaraz postaram się wszystko nadrobić. Dziś spałam do 11
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 12:03
Lotopałanka, Daniela, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Karmelkova - ja biorę Prenatal Uno. Ten do 12 tyg, on chyba nie ma DHA. Ale chyba ten następny już ma więc będę brać.
ASylvia - ja farbuje włosy. W domu zwykłą farbą. Tylko że ja nie farbuje co miesiąc, a co dwa, czasem rzadziej. Farbuje na jasny blond a swoje zwykłe mam takie mysie. Niby odrost po miesiącu już widać ale nie rzuca się w oczy, takie ombre czy sombre
Karolcia - my nie współżyjemy. Mamy zakaz do odwołania baaardzo mi tego brakuje ale co zrobić. Liczę na jak najszybsze odwołanie, ale też żeby było już bezpiecznie Bąbelkowi. Ostatni raz był 25.03
Achia - nie krwawię z nosa. To chyba może świadczyć o przemęczeniu?
Dip88 - ja będę robić prenatalne. Usg + pappa między 11 a 14 tyg, na pewno połówkowe i pewnie te 3 trymestru. Nifty uważam za takie już bardziej "poważne" badanie chociaż też nieinwazyjne. Jeśli coś źle mi wyjdzie z usg+pappy to będziemy robić pewnie Nifty.
Madlen - ja na minusie 2,5kg.
Marti - zdrówka dla synka :*
Witam wszystkie nowe mamusie
Trzymam kciuki za każdą dzisiejszą wizytę :* sama jadę na 15 i pewnie ok 16 wejdę. Boje się jak cholera że serduszko już nie bijeKarmelkovaa, Marti83 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Ja w piątek umierałam, ale weekend mnie oszczędził i czułam się dobrze. Pół niedzieli przeleżałam na hamaku który Mąż mi zawiesił w ogrodzie uwielbiam wiosnę i lato! Ale dziś u nas tak parno że ledwo wysiedzieć idzie na dworzu. Byłam u zwierząt i przyszłam ledwo żywa.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly Ana, nawet nie pisz takich głupot - dzisiaj zobaczysz Bąbelka z pięknym bijącym serduszkiem
Tak jak Ty biorę Prenatal UNO , a następny bedzie Duo, moja ginekolog tak mi zaleciła a na własna rękę wole nic nie „dorzucać” ...
Zazdroszczę hamaka ! -
Madlen_:) wrote:Lilly Ana, nawet nie pisz takich głupot - dzisiaj zobaczysz Bąbelka z pięknym bijącym serduszkiem
Tak jak Ty biorę Prenatal UNO , a następny bedzie Duo, moja ginekolog tak mi zaleciła a na własna rękę wole nic nie „dorzucać” ...
Zazdroszczę hamaka !
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Dziewczyny ja już po wizycie. Do teraz trzęsą mi się ręce... Dziękuję za wszystkie kciuki
Jest bąbel, serducho bije - widziałam migający biały punkcik
Ciąża dobrze umiejscowiona, zgodna z terminem OM, podobno jak w zegarku. Termin porodu na 21 grudnia.
Kolejna wizyta 23 maja o 10:45Karmelkovaa, Paula222, futuremama, Daniela, Lotopałanka, bondzik007, s1985, Malutka_94, agniecha2101, Marti83, Lilly_Ana, Malinowa_Czekolada, Dip88, Aguś 90, RudyTygrysek, TaPaT lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Jezu umre ze strachu..jeszcze z pol godz czekania bo jest obsuwa.... masakraaa poca mi sie rece i chce mi sie plakac
3mam kciuki , wizyty to stres ale jest dobrze wierze w to !" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
futuremama wrote:Inaa ja przyszłam 45 min wcześniej, myślałam że mało osób będzie i może wczesniej się uda, a się okazało że miałam jeszcze 15 min opóźnienia i myślałam że zejdę tam
Jeszcze jakaś baba się wbiła chamsko "bo ja tylko po receptę" i siedziała tam.
Karmelkovaa nie przykładam tak dużej uwagi do wieku wg USG W tamtej ciąży byłam jakoś tydzień wcześniej i maluch miał też 6 mm, wyglądał na dwa dni młodszego. A koło połówkowych to do dwóch tygodni się wahały poszczególne rozmiary więc wiesz
Najważniejsze, że ma się dobrze i w dobrym miejscu
Dziękuję , że to piszesz bo ja to świruję haha czy nie powinien rosnąć więcej ;p ale wiesz ja jeszcze świeżaczek w sprawach rozwoju ciąży :*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet Flower wrote:Dziewczyny ja już po wizycie. Do teraz trzęsą mi się ręce... Dziękuję za wszystkie kciuki
Ciąża dobrze umiejscowiona, zgodna z terminem OM, podobno jak w zegarku. Termin porodu na 21 grudnia.
Kolejna wizyta 23 maja o 10:45
Super wiesci teraz tylko spokoj i radość!
Inaa trzymaj sie tam kochana!Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Dziewczyny ja już po wizycie. Do teraz trzęsą mi się ręce... Dziękuję za wszystkie kciuki
Super a ile mm ma Twój dzidziuś ? sorki , że pytam ale tak dla porównania ciekawa jestem jak to wszystko się ma do OMViolet Flower lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja byłam w sklepie i normalnie padam na twarz taki spacer jak maraton xD zjadłam pizzerinkę z serem i pieczarką , przegryzłam gruszką hahha brak mi słów" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Helo tak na szybko - ruszajacy sie bobas prawie 4cm maz nagrał filmik<3 ciaza zgodnie z om
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 12:25
Karmelkovaa, Daniela, futuremama, Lotopałanka, Violet Flower, bondzik007, s1985, Madlen_:), marrakech2708, Malutka_94, Marti83, agniecha2101, Lilly_Ana, Paula222, Malinowa_Czekolada, Dip88, Aguś 90, RudyTygrysek, TaPaT lubią tę wiadomość
-
mindusia87 masz wizytę za miesiąc? Czyli kiedy dokładnie ?
Kai ja też mam iść na krzywą, niestety u mnie cukrzyca chyba już jest, bo cukier na czczo za wysoki i mam skierowanie do poradni diabetologicznej
ASylvia ja czekam z farbowaniem do 2 trymestru, tak mi lekarz radził
Karolcia u nas były - rzadko ale jednak, a teraz jak mam krwiaka jest zakaz...
ZUZAUK dopisałam
Goosiaczek2 witamy
daria184 również witamy
futuremama gratuluję dobrych wieści Rosną te nasze maluchy
justysia86 witamy
Violet Flower gratuluję super wieści !
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!!
Mąż właśnie kosi trawę A ja tak to lubię, co roku ja kosiłam bo uwielbiam... A teraz nie mogęViolet Flower lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Helo tak na szybko - ruszajacy sie bobas prawie 4cm maz nagrał filmik<3 ciaza zgodnie z om
Ha ha, a widzisz? A kto tu o piersiach flaczkach pisał i zaniku mdłości
Cudownie, Inaaa, cieszę się bardzo, czekałam na te wieści.
Gratuluję z całego sercainaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Gratuluję serdecznie Super!!! Wiedziałam, że zobaczysz dzisiaj maluszkaViolet Flower lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Paula222 wrote:Dziewczyny wracam po weekendzie majowym do internetu, zaraz postaram się wszystko nadrobić. Dziś spałam do 11
Szczęściara. U nas syn zrobił pobudkę 5.30. Przyszedł do nas z tekstem, że on chce być już ubrany, a nie w piżamiemarrakech2708, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020