Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
daria184 wrote:Violet Flower gdzie chodzisz do lekarza? Bo chyba dobrze zauważyłam ze tez jesteś z Krakowa?
a Ty gdzie chodzisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 13:39
-
Świetne wieści Kochane:* rosną Bąbelki jak na drożdżach!
Ja następna wizytę mam 18maja na godzinę 12.
Ogólnie jestem NIE DO ŻYCIA. Taka bezproduktywna jak tu któraś z Was napisała. Całymi dniami mnie mdli i zdarza się wymiotować, strasznie boli mnie żołądek, głowa.. ogólnie samopoczucie fatalne. Leżałam dzisiaj na dworku na leżaku to musiałam szybko usunąć się do domu, bo na tym słońcu jeszcze gorzej z moimi mdłościami. Zazdroszczę tym, które dobrze się czują.. :*_Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja też po wizycie. Jest dobrze. Fasolka rośnie, chociaż wyszło tym razem, że jest o jeden dzień młodsza. Ale mam się nie przejmować - granica błędu. Krwiak się wchłania! Ale że względu na poprzednie poronienia mam jeszcze dwa tygodnie rygorystycznego odpoczynku. Wizyta będzie 14.05
Violet Flower, agniecha2101, Dip88, Malutka_94, Paula222, futuremama, Jagodagoi, inaa, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny. Ja też po wizycie. Jest dobrze. Fasolka rośnie, chociaż wyszło tym razem, że jest o jeden dzień młodsza. Ale mam się nie przejmować - granica błędu. Krwiak się wchłania! Ale że względu na poprzednie poronienia mam jeszcze dwa tygodnie rygorystycznego odpoczynku. Wizyta będzie 14.05
-
A tutaj pierwsze zdjęcie mojego "wielkiego człowieka". Powiem Wam szczerze, że ja niewiele na nim widzę, ale lekarz twierdzi, że jest ok
https://zapodaj.net/39f5a6fa1615d.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 14:24
Dip88, agniecha2101, Paula222, Karmelkovaa, Malinowa_Czekolada, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Daria tak jestem z Krakowa ja chodzę do SCM w Wiślanych Tarasach. Mój lekarz to dr Andrzej Wojtyś Polecam, jeśli kogoś szukasz
a Ty gdzie chodzisz?
Ja na razie jestem u dr.Przybycień w Macierzyństwie;) ale wiem ze jak wszystko będzie dobrze to bede musiała zmienić lekarza bo mój lekarz zajmuje się leczeniem niepłodności i nie prowadzi ciazy niestety ;/Karmelkovaa lubi tę wiadomość
daria184 -
daria184 wrote:Ja na razie jestem u dr.Przybycień w Macierzyństwie;) ale wiem ze jak wszystko będzie dobrze to bede musiała zmienić lekarza bo mój lekarz zajmuje się leczeniem niepłodności i nie prowadzi ciazy niestety ;/
-
Dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt i wspaniałych maluszków
-
agniecha2101 wrote:Tak patrzę na pierwszą stronę i ja nadal najdalej z wizytą Jak ja wytrzymam jeszcze 4 tygodnie... Gdybym była w PL, to napewno poszłabym podejrzeć wcześniej co się dzieje.
Agniecha nie martw się ja jestem z wizytą tuż przed tobą mam 25 maja. Jakoś wytrzymamy w sumie to musimy wytrzymać A nie ma u ciebie dodatkowych usg płatnych. U mojej położnej można w każdej chwili się zapisać tylko to są takie for fun, nie medyczne dla zabawy tak to nazywają i można robić 3d,4d. Oprócz tego robią niespodzianki dla rodziców którzy chcą poznać płeć ale to po 12 tc. Np nie mówią nic rodzicom i w zależności co się wybierze np. Dostaje się wielkiego czarnego balona idziecie z nim do domu i przebijacie i wypadają albo różowe baloniki albo niebieskie. Można też tort wybrać i to samo albo różowe nadzienie ma albo niebieskie. Dużo takich różnych atrakcji mają.Lotopałanka, Lilly_Ana, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
daria184 wrote:Ja na razie jestem u dr.Przybycień w Macierzyństwie;) ale wiem ze jak wszystko będzie dobrze to bede musiała zmienić lekarza bo mój lekarz zajmuje się leczeniem niepłodności i nie prowadzi ciazy niestety ;/
To chodzimy do tego samego lekarzaPaula222 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
daria184 wrote:Ale super ❤️ A zdecydowałaś już do kogo się przeniesiesz ?ja liczę ze dr kogoś poleci bo nie ukrywam ze najchętniej zostałbym u dr.P
A ile masz tyg ? i jak dzidzi Twoje rośnie ? bo ja wariuję czy moje dobrze przyrasta ale niby w normach się mieścimy ... tyle , ze ja wariuję ...
Wiesz co ja jeźdżę do Tarnowa do niego ja go tak "kocham " mógłby byc moim ojcem haha , że bym nie chciała zamieniać go na nikogo innego ale bedziemy musiały ja idę do profamilii do Rzeszowa ale u kogo zostne tam to jeszcze się okaże z Krakowa polecam Ci bardzo doktorkę tylko musze zapytać kolezanki o nazwisko własnie od P poszła do niej i cały czas ma trudną ciąże ale z doktorka na telefonie i wgl zawsze do dyspozycjidaria184 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Trochę przyspieszyłam wizytę u lekarza. Widać już zarodek, tylko jest bardzo malutki. Bicie serduszka też lekarz widział. Ze względu na to, że wielkość zarodka nie pokrywa się z datą ostatniej miesiączki to będę miała za tydzień jeszcze usg na lepszym sprzęcie. Data wizyty pozostaje ta sama, czyli 14 mają. A termin porodu wg. Usg to 26 grudnia. W same świata. Pocieszeniem jest to, że ja zazwyczaj wcześniej rodzę niż mam termin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 15:18
futuremama, Dip88, Violet Flower, RudyTygrysek, agniecha2101, Lotopałanka, Lilly_Ana, Malutka_94, Aguś 90 lubią tę wiadomość