Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa myślę że za bardzo analuzujesz ta ciążę. Zapomnij o numerach bo faktycznie zaraz zwariujesz. Twoja dzidzia rośnie i to najważniejsze. Sama mam wizytę w czwartek i trochę się denerwuje ale nie dajmy się zwariować- bedzie Ok! A w grudniu urodziny zdrowe maluchy!
Karmelkovaa, ZUZAUK, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Mezatka2015 wrote:Karmelkovaa myślę że za bardzo analuzujesz ta ciążę. Zapomnij o numerach bo faktycznie zaraz zwariujesz. Twoja dzidzia rośnie i to najważniejsze. Sama mam wizytę w czwartek i trochę się denerwuje ale nie dajmy się zwariować- bedzie Ok! A w grudniu urodziny zdrowe maluchy!
Masz rację .. po prostu boję się sytuacji z pierwszej ciąży gdzie lekarz powiedział , ze ciąża się nie rozwija a serdusio nie bije zatrzymała się w 6t 4d ale crl miało wtedy 4,5 mm a ja byłam na wizycie w 8 więc nawet nie wiedziałam czy wczesniej serduszko biło i etraz wariuję bo chciałabym miec za sobą te tygodnie co mnie bolą" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny jak u Was z piciem? Ja nie wiem czy pije 1 litr dziennie. Nic mi nie wchodzi, ani woda, ani cola ani herbaty... boje sie ze zaszkodze dzidzi.
Dzis wypilam koktajl z truskawek - jedyna rzecz na ktora mialam ochote. -
agniecha2101 wrote:Tak patrzę na pierwszą stronę i ja nadal najdalej z wizytą Jak ja wytrzymam jeszcze 4 tygodnie... Gdybym była w PL, to napewno poszłabym podejrzeć wcześniej co się dzieje.
Nie martw się , ja pierwszy scan mam 25.05 bardzo długo już czekam bo od 12 kwietnia . Damy radeagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja piję akurat dużo głównie wody , dzisiaj kupiłam tez herbatke z pokrzywy
I robię sobie koktajle owocowe albo jogurty pitne kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 15:51
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja głównie piję. Wodę. Jeść mi się w ogóle nie chce, dzisiaj chodziłam po sklepie i zastanawiałam się, na co ma ochotę i nie wiedziałam. Wszystko mnie mdli. W końcu zobaczyłam paprykę kolorową i właśnie kończę robić wiosenną wersję leczo. I chce mi się jeść nawet
Karmelkova, wizytę masz w piątek? Tak mi Ciebie szkoda, Kochana, że się cały czas wyluzować nie możesz i w spokoju cieszyć, ale w pełni to rozumiem. Mam nadzieję, że piątkowa wizyta pozwoli Ci na poukładanie sobie wszystkiego w głowie i będziesz już wiedziała, że Twój dzidziuś obrał sobie takie a nie inne tempo wzrostu i to wszystko.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karo_88 wrote:Dziewczyny jak u Was z piciem? Ja nie wiem czy pije 1 litr dziennie. Nic mi nie wchodzi, ani woda, ani cola ani herbaty... boje sie ze zaszkodze dzidzi.
Dzis wypilam koktajl z truskawek - jedyna rzecz na ktora mialam ochote.
Nie zaszkodzisz. Najważniejsze, aby pić. Zawsze mi to lekarze powtarzają na tym etapie.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karmelkovaa wrote:Masz rację .. po prostu boję się sytuacji z pierwszej ciąży gdzie lekarz powiedział , ze ciąża się nie rozwija a serdusio nie bije zatrzymała się w 6t 4d ale crl miało wtedy 4,5 mm a ja byłam na wizycie w 8 więc nawet nie wiedziałam czy wczesniej serduszko biło i etraz wariuję bo chciałabym miec za sobą te tygodnie co mnie bolą
Ja pierwsza wizyta dopiero 6.05 o 10:15 i dopiero wtedy Pan doktor powie co i jak. Na razie kazał brać leki ,odpoczywac i się nie denerwować bo beta przyrasta prawidłowo Wiec odpoczywam sobie i tak z tego odpoczywania i troche nudzenia się na L4 trafiłam na to forum ❤️
@Karmelkova nic się nie martw!jestem pewna ze doktor P wie co robi ❤️ Ja tez się martwię czy wszystkow będzie dobrze bo to moja pierwsza ciąża i to w dodatku z In vitro , ale mam dobre przeczucia i chce być spokojna żeby nie zaszkodzić dzidziusiowi❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:23
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
daria184 -
Daniela wrote:Ja głównie piję. Wodę. Jeść mi się w ogóle nie chce, dzisiaj chodziłam po sklepie i zastanawiałam się, na co ma ochotę i nie wiedziałam. Wszystko mnie mdli. W końcu zobaczyłam paprykę kolorową i właśnie kończę robić wiosenną wersję leczo. I chce mi się jeść nawet
Karmelkova, wizytę masz w piątek? Tak mi Ciebie szkoda, Kochana, że się cały czas wyluzować nie możesz i w spokoju cieszyć, ale w pełni to rozumiem. Mam nadzieję, że piątkowa wizyta pozwoli Ci na poukładanie sobie wszystkiego w głowie i będziesz już wiedziała, że Twój dzidziuś obrał sobie takie a nie inne tempo wzrostu i to wszystko.
Po prostu jak uż usłyszałam zobaczyłam to tak się zakochałam , że nie zniosłaby kolejnej straty ... przy pierwszej po wyjściu z gabnetu chciałam się rzucić pod samochód akurat mąż był ze mną to mnie 3mał całą siłą , nie mogłam się pogodzić , jak dlaczego itd . nie plamiłam , nic nie bolało no szok isty szok temu teraz chciałabym mieć te tygodnie za sobą , żeby lekarz powiedział , ze dzidzia rośnie sobie równo czy do przodu i serdusio bije , bo jak zobaczyłam ze jest 2 czy 3 dni do tyłu to uż czarne mysli i tak odganiam je daleko
No ciesze się ale nie umiem w pełni :< chciałabym naprawdę :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:25
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
daria184 wrote:Ja pierwsza wizyta dopiero 6.05 o 10:15 i dopiero wtedy Pan doktor powie co i jak. Na razie kazał brać leki ,odpoczywac i się nie denerwować bo beta przyrasta prawidłowo Wiec odpoczywam sobie i tak z tego odpoczywania i troche nudzenia się na L4 trafiłam na to forum ❤️
@Karmelkova nic się nie martw!jestem pewna ze doktor P wie co robi ❤️ Ja tez się martwię czy wszystkow będzie dobrze bo to moja pierwsza ciąża i to w dodatku z In vitro , ale mam dobre przeczucia i chce być spokojna żeby nie zaszkodzić dzidziusiowi❤️
Ja cały czas wierzę , że tym razem się uda...
Aha rozumiem a długo jeździłaś do niego ? super , że się udało
On jest naprawdę wart polecenia , dużo mu zawdzięczam już , a jesli urodzę to go chyba przyjadę i wyściskam na koniec , chociaż On już mnie pocieszał nie raz i jestem mu wdzięczna , że mi nie ściemnia" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet Flower wrote:A tutaj pierwsze zdjęcie mojego "wielkiego człowieka". Powiem Wam szczerze, że ja niewiele na nim widzę, ale lekarz twierdzi, że jest ok
https://zapodaj.net/39f5a6fa1615d.jpg.htmlViolet Flower lubi tę wiadomość
daria184 -
Karmelkovaa wrote:Ja cały czas wierzę , że tym razem się uda...
Aha rozumiem a długo jeździłaś do niego ? super , że się udało
On jest naprawdę wart polecenia , dużo mu zawdzięczam już , a jesli urodzę to go chyba przyjadę i wyściskam na koniec , chociaż On już mnie pocieszał nie raz i jestem mu wdzięczna , że mi nie ściemnia
No u nas długa droga leczenia ponad 4 lata ;/ najpierw bylismy u innego lekarza zrobiliśmy 4 inseminacje i nic ;/ do doktora P przeniosłam się jakoś rok temu. DuZo badan,dużo lekow, długi protokół stymulacyjny po pobraniu komórek jajowych przestymulowanie Wiec miesiac przerwy. Później okazało się ze jeden zarodek nie przeżył. Z dusza na ramieniu podchodziliśmy do tego on vitro, tyle nerwów,emocji,stresu ! Ale to temat chyba na inne forum ;p
Ja nadal nie wierze ze to wszystko się dzieje! Jak odebrałam beta hcg to darlam się jak szalona do meza jestem w ciazy❤️Karmelkovaa, s1985, Jagodagoi, Dip88, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
daria184 -
daria184 wrote:No u nas długa droga leczenia ponad 4 lata ;/ najpierw bylismy u innego lekarza zrobiliśmy 4 inseminacje i nic ;/ do doktora P przeniosłam się jakoś rok temu. DuZo badan,dużo lekow, długi protokół stymulacyjny po pobraniu komórek jajowych przestymulowanie Wiec miesiac przerwy. Później okazało się ze jeden zarodek nie przeżył. Z dusza na ramieniu podchodziliśmy do tego on vitro, tyle nerwów,emocji,stresu ! Ale to temat chyba na inne forum ;p
Ja nadal nie wierze ze to wszystko się dzieje! Jak odebrałam beta hcg to darlam się jak szalona do meza jestem w ciazy❤️
Wierzę Ci mam stycznośc z kobietami co latami jeżdżą do P
Teraz aby wszystko było dobrze ;**
Ja chyba zejde na zawał w piatek ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
To mój bobuś na zdj. nr trzy widać rączkę przystawioną do buzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a936add894e9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcf21c9cb13e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6198f535926b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 16:53
Angelika83, Lotopałanka, Lotopałanka, Lotopałanka, Lotopałanka, Karmelkovaa, Violet Flower, TaPaT, bondzik007, futuremama, Lilly_Ana, Martula78, agniecha2101, Dip88, Paula222, Malutka_94, RudyTygrysek, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
inaa cudowny widok !
-
Paula222 wrote:Dziewczyny i jeszcze organizacyjnie się przypominam
Super by było, jakby każda z nas była już na liście - chodzi o terminy porodów może przeoczyłam, może nie pisałyście jeszcze Nawet te orientacyjne Nie mam jeszcze od :
Cyganieszka?
Szczesliwa88 ?
miazmija?
aula89 ?
Karmelkovaa?
TaPaT ?
TINUSIA2018?
Karolinaa899?
Aniss?
malinovapat ?
Karo_88 ?
Jagodagoi ?
malinovapat ?
mokka ?
monisia13 ?
daria184 ?
Miło by było - te co chcą oczywiście Jakbyście podały miasto skąd jesteście - lub okolic jakiego. Może akurat ktoś będzie z bliska i będzie można się spotykać na spacerki bądź kawkę
Chyba mnie pominęlaś wprawdzie nie mam jeszcze terminu porodu bo wizyta 9 maja o 12, ale patrzę teraz a w ogóle nie ma mnie wśrod grudniowęk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 18:22
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc