Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
giovanedonore wrote:Violet Flower, ja biorę Żuravit z polecenia internisty. Miałam "przedsionek" zapalenia dróg moczowych(trochę leukocytów z moczu) i po kuracji tym + urosept jest ok. Teraz profilaktycznie biorę tę żurawinę.
-
Dibolek wrote:Marti83 wrote:Czy ja też mogłabym prosić o tą książkę? [email protected] [/QUTE]
Ja tez mogę?? Podawałam maila ale nie dostałam nic.
[email protected]👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
daria184 a mieścisz się w normach ? Sprawdzałaś przyrost na wykresie belly ? Ja już w późniejszej ciąży nie robiłam bety, ale liczy się przede wszystkim przyrost
Karmelkovaa daj znać jak tam po wizycie, trzymasz nas w niepewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 19:18
-
Paula222 wrote:daria184 a mieścisz się w normach ? Sprawdzałaś przyrost na wykresie belly ? Ja już w późniejszej ciąży nie robiłam bety, ale liczy się przede wszystkim przyrost
Karmelkovaa daj znać jak tam po wizycie, trzymasz nas w niepewności
Tak sprawdzałam na wykresie belly i mój przyrost jest w normie. ✊ teraz pozostało cierpliwie czekac do wizyty u lekarza w niedziele...a dłuży się strasznieeeee... ;/daria184 -
Marti83 wrote:Ja miałam podobne tsh i lekarz powiedział, że super A ft3 i ft4 robilas?
Karmelkova jesteś już po wizycie?
-
Cześć dziewczyny. Dawno nic nie pisałam ale to z braku czasu i nastroju. Przygotowania do komunii córki, małe problemy no i dzieci.
Właściwie to wpadłam tylko na chwilę żeby się pożegnać. Nadrabianie kilkudniowej nieobecności na bb jest ciężkie . Szczerze to jakoś wolę fb tam łatwiej.
Paula22 możesz mnie usunąć z listy.
Chciała bym wszystkim życzyć bezproblemowy ciąż i szybkich i mało bolesnych porodów :*
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Przepraszam za spóźnienie ! ;*
Zaczynając od tego , że wyjechałam z domu o 11 bo mam dosyć daleko a ruch jak nie wiem teraz , tak niedawno wróciłam...
Były opóźnienia weszłam dopiero o 16 30 , myslałam ze tam odlece i ze stresu i z gorąca i kataru...
No ale jakoś wytrzymałam , wrócilismy jakos zrobiłam od razu inhalacje , i zjadłam w końcu kolacje i siadłam do kompa ale padam na twarz ze zmęczenia więc nadrabiać będę jutro ;*
Relacjonuję
Kochane prawie 2 cm szczęścia ♡
Dzidziuś ma jeden dzień więcej
Macha ładnie , rączki nóżki kręgosłup ma ... mama płakała zE stresu po wizycie ...
Badanie miałam też przez brzuch serduszko pięknie puka ♡
Jestem taka szczęśliwa ale jeszcze bardziej się boję o moje maleństwo , niech zdrowo rośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d825a1d3c5c.jpgViolet Flower, Daniela, daria184, Lotopałanka, RudyTygrysek, Malinowa_Czekolada, Marti83, Karo_88, TaPaT, Angelika83, Paula222, Karolcia27, inaa, Kai, Aguś 90, agniecha2101, SAINT90, Marisa, bondzik007, Dip88 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa no wreszcie
Super wieści :* gratuluję i cieszę się razem z Tobą
Mam nadzieję, że trochę odetchniesz, bo jak widzisz wszystko zmierza w dobrym kierunku buziaki Kochana :* -
No bo ja czasami nie czuje ze jestem w ciązy bo nie dociera do mnie nadal... chyba uwierze jak zacznie kopać albo jak urodze ... mega trudna ta ciąża ale dzięki Bogu rosnie bobas
Dziękuję za wsparcie i zainteresowanie jesteście nieocenione
Wybaczcie , że pójdę spać ale nie moc !
Ściskam Was mocno ;* do juterka ;**" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Co do ostatniego mierzenia lekarz powiedział ze się dyndanło a ja byłam wysikana i nie mógł dobrze złapać dzisiaj 3h ponad sikanie 3małam hahahah ale za to ładnie zobaczył" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Co do ostatniego mierzenia lekarz powiedział ze się dyndało a ja byłam wysikana i nie mógł dobrze złapać dzisiaj 3h ponad sikanie 3małam hahahah ale za to ładnie zobaczył [/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 20:12
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Czesc dziewczyny!
Ja tez po wizycie maluch ma 2.68 cm wiec pieknie urosl przez te 3 tyg, widac bylo raczki, nozki a Pani dr widziala nawet paluszki (choc jak dla mnie to wyglada na malego niedzwiadka zlozonego z 6 kulek roznej wielkosci ) 9t 3d wiec idealnie wyrownal z dniem OM.
W pracy czulam sie fatalnie, mdlosci meczyly mnie do 12, chyba stres przed wizytą zrobił swoje..
Ale jeśli wszystko ma być dobrze, to ja jestem w stanie znieść pol dnia w toalecieTaPaT, Lotopałanka, Angelika83, Paula222, Karolcia27, mindusia87, Malinowa_Czekolada, Violet Flower, Aguś 90, inaa, agniecha2101, daria184, Karmelkovaa, bondzik007, Dip88, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Hej hej witam sie jeszcze nie śmiało. Tyle napisałam i oczywiście mi ucięło. Witam sie nasz termin to 28.12 czyli pewno jesteśmy gdzies na samym końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 20:32
Lotopałanka, Paula222, Marti83, Violet Flower, agniecha2101, daria184, bondzik007 lubią tę wiadomość