Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję z całego serca dziewczyny :-* super wieści i śliczne maluszki :-* ahh te zdjęcia USG mnie rozczulają .... :-* Oby wszystkie wizyty aż do końca grudnia były tak wspaniale i przynosiły dobre wieści :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
joasia8966 ok jak uważasz Tobie też lekkiego rozwiązania :*
Karmelkovaa śliczna dzidzia Super, że dobre wieści, teraz możesz być spokojna
Karo_88 super , gratuluję dobrych wieści Coraz większe te nasze maleństwa
anaaa witamy Mi ucina jak piszę z tel i wstawiam buźki -
Witam się. Byłam dzisiaj u lekarza endokrynologa w związku z moimi hormonami tarczycy. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy natrafiłam na lekarza polaka. W tych rejonach Danii gdzie mieszkam polski lekarz do rzadkość. Lekarz zalecił zwiększenie dawki leku i za tydz albo dwa d9kladny termin mi dopiero przyjdzie mam ponowną wizytę. A we wt na 11.30 mam we wt ginekologa. W końce zobaczę swojego maluszka
Marti83, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś cały dzień dreczyly mdlosci. Raz nawet zwymiotowalam, ale ulgi mi to nie przynioslo. Okropienstwo. Kiedy wreszcie te mdlosci odpuszcza? Juz mi brakuje na to siły... Cały czas się łudze, że to wkrótce minie. Uczepilam się myśli, że po 12 tygodniu powinno być lepiej.
-
Kai mam identycznie, cały czas myślę, że w 12 tygodniu to wszystkie niemiłe objawy jak ręką odjął i będę tylko chwalić się rosnącym brzuszkiem heh a dzisiaj miałam fajny sen, że miałam już taki duży brzuszek i byłam z mężem u lekarza i słuchaliśmy serduszka i oglądaliśmy dzidzię
Miłego dnia wszystkim:-* ja zaraz zabieram się do sprzątania i innych sobotnich obowiązków4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
SAINT90 wrote:Ja wizyta dopiero 23 maja... Trudno wytrzymać tak bym podejrzała dzidziusia...
SAINT90 lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Eh no nie wiem dzieczyny, ja juz jestem 11/12 tydz i coraz gorzej sie czuje. Jasny gwint mam nadzieje ze na te prenatalne mnie zapisza w pon.
-
Kai wrote:Mnie dziś cały dzień dreczyly mdlosci. Raz nawet zwymiotowalam, ale ulgi mi to nie przynioslo. Okropienstwo. Kiedy wreszcie te mdlosci odpuszcza? Juz mi brakuje na to siły... Cały czas się łudze, że to wkrótce minie. Uczepilam się myśli, że po 12 tygodniu powinno być lepiej.
Myślę, że w większości przypadków z końcem 1 trymestru te mdłości odpouszczaja. A ten trymestr trwa aż 13 tygodni. Więc jesteś już bliżej niż dalej -
Karolcia27 wrote:Kai mam identycznie, cały czas myślę, że w 12 tygodniu to wszystkie niemiłe objawy jak ręką odjął i będę tylko chwalić się rosnącym brzuszkiem heh a dzisiaj miałam fajny sen, że miałam już taki duży brzuszek i byłam z mężem u lekarza i słuchaliśmy serduszka i oglądaliśmy dzidzię
Miłego dnia wszystkim:-* ja zaraz zabieram się do sprzątania i innych sobotnich obowiązków -
Dla mnie najgorsze są poranki, niedobrze i wymiotuje. Potem po poludniu jest całkiem spoko. Mimo to jem głodowe porcje, bo na nic nic nie mam ochoty.
Pani Dr niespecjalnie przejęła się że schudłam 4kg. Mówi że to chwilowe najwazniejsze ze coś trafia do żołądka i ze biore witaminy. Poprzednio poleciła mi Mollers Mama i takie kupiłam, ponoć nie są przekombinowane jak niektóre. -
SAINT90 wrote:Ja wizyta dopiero 23 maja... Trudno wytrzymać tak bym podejrzała dzidziusia...
SAINT90 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50