Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Kochane ja mam dopiero 28maja a ostatnio byłam już 2 tygodnie temu... Coraz bardziej się denerwuje czy aby napewno z bąblem wszystko ok
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Witam się w sobotni poranek. U mnie dzisiaj ciepło i temperatura idzie do góry zapowiada się dzisiaj ciepły dzień. W planach dzisiaj mamy grilla wpadną znajomi.
Rozumiem dziewczyny wasze zniecierpliwienie co do wizyt USG. Wy macie o tyle dobrze że jesteście już po pierwszych jak nie drugich wizytach a ja dopiero pierwszą mam przed sobą. Jest minimalny stresik ale staram się nie panikować i myśleć pozytywnie.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Witam się dalej zasmarkana xD ale przespałam noc więc sukces
Mam jeszcze jedną wizytę u doktora i się żegnamy niestety , bo jak to powiedział nie ma biedny kiedy zjeść nawet a jest już stary heheh ale tu go rozumiem , bo kobiet mnóstwo , a jest od niepłodności i problemów
Mam zamiar się wybrać do dr Lewandowskiej z Rzeszowa jakieś opinie ? dr mówił , że z nia do szkoły chodził , proponował Łozińskiego ale ja się już zawiodłam na nim 2x" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Cześć dziewczynki, przepraszam Was że tak rzadko tutaj zaglądam ale mam ostatnio tyle na głowie że nawet zapominam że jestem w ciąży Praca, wykańczanie domu, chodzę też na tańce i wieczorem padam jak kłoda.... cieszę się że dzidziuś jest łaskawy i nie ale mi większych oznak ciąży bo inaczej bym tego wszystkiego nie ogarnęła...
Karmelkovaa piękne USG - do ramki !
Pozdrawiam Was wszystkie razem i z osobna , 3mam kciuki za wszystkie wizyty i mam nadzieje że wszystkie Wasze nudności wkrótce miną i będziecie się cieszyć tym pięknym czasem
Ja mam do Was jeszcze takie pytanko: Czy Wasze paznokcie też się tak niemiłosiernie teraz rozdwajają i łamią???? Niby jem te witaminy wszystkie ale nie mogę sobie poradzić, mam już mega krótkie paznokcie a wciąż się rozdwajają....Może macie jakieś metody ?? -
Karmelkovaa wrote:Witam się dalej zasmarkana xD ale przespałam noc więc sukces
Mam jeszcze jedną wizytę u doktora i się żegnamy niestety , bo jak to powiedział nie ma biedny kiedy zjeść nawet a jest już stary heheh ale tu go rozumiem , bo kobiet mnóstwo , a jest od niepłodności i problemów
Mam zamiar się wybrać do dr Lewandowskiej z Rzeszowa jakieś opinie ? dr mówił , że z nia do szkoły chodził , proponował Łozińskiego ale ja się już zawiodłam na nim 2x
Z Rzeszowa mogę polecić doktora Szczerbę świetny ginekolog -
Karo, Karmelkova gratulacje!! :* Takie informacje to ja lubię!
Też juz bym chciała końcówkę 1trym bo te mdłości wykańczają człowieka. Najgorzej zjeść śniadanie i dopuścić do głodu. Wtedy mdli jeszcze bardziej. Jak sie najem- ale musi byc to konkretne jedzenie a nie jakis jogurt, serek itp. to wtedy mdłości się uspokajają wiadomo że u każdego jest to inaczej, ale każda jakiś tam swój sposób ma )
Jestem teraz na relanium więc nie wiem kiedy zasypiam i dzień też mam meeeega leniwy. Plus taki, ze śluz jest już jaśniejszy. Mam nadzieję ze wszystko jest okej.
Miłego dnia! -
Madlen_:) wrote:
Ja mam do Was jeszcze takie pytanko: Czy Wasze paznokcie też się tak niemiłosiernie teraz rozdwajają i łamią???? Niby jem te witaminy wszystkie ale nie mogę sobie poradzić, mam już mega krótkie paznokcie a wciąż się rozdwajają....Może macie jakieś metody ??
Gdzieś ostatnio widziałam Vitapil Mama na włosy i paznokcie właśnie chyba sama nie próbowałam, bo przed ciążą bralam biotebal który ratowal i wlosy i paznokcie znakomicie, ale może warto poczytać o tym Vitapil. Uwielbiam też odzywki sally hansen do paznokci maximum strenght. Nie raz uratowala pazury -
Madlen_:) wrote:Dziękuje bondzik będę próbowała czego sie da .... a myślicie ze w ciąży mozna robić hybrydki ?
no ja robię nie słyszalam o żadnych przeciwskazaniach. chyba mamaginekolog o tym pisała, że lepsze se lampy LED niż UV ale ja laik w tej dziedzinie jestem2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
nick nieaktualnyja też robię hybrydy jedynie pod koniec ciąży przestanę ze względu na to badanie co je nakładają na palec- nie pamiętam nazwy :p
pytanie mam odnosnie prenatalnych- robicie samo usg czy razem z Papp-a? ja nie jestemw grupie ryzyka więc skłaniam się ku samemu USG a ewent Papp-a pozniej jesli cos na tym usg wyjdzie nie tak(ale nie biorę tego pod uwagę! ) czytam i czytam o tym i wychodzi ze Papp-a to jedynie statystyka. ponoc branie progesteromu wpływa na wynik- o to muszę zapytac lekarza we wtorek.a znajomym wyszło pappa nie tak, stres,badania a okazało się ze jest ok i mała urodziła się zdrowa... -
Ja sama sobie robie hybrydy. Dzis wlasnie musze zrobic
Mnie w nocy budzil katar zle mi sie oddychalo. Gardlo niby tylko troszeczke boli ale sluzowka nosa jest obrzeknieta. tak sie boje ze cos sie moze bardziej rozwinac. Pije syropek z cebuli herbatke z cytryna i mam nadzieje ze jutro bd sie juz czula idealnie. -
Achia wrote:ja też robię hybrydy jedynie pod koniec ciąży przestanę ze względu na to badanie co je nakładają na palec- nie pamiętam nazwy :p
pytanie mam odnosnie prenatalnych- robicie samo usg czy razem z Papp-a? ja nie jestemw grupie ryzyka więc skłaniam się ku samemu USG a ewent Papp-a pozniej jesli cos na tym usg wyjdzie nie tak(ale nie biorę tego pod uwagę! ) czytam i czytam o tym i wychodzi ze Papp-a to jedynie statystyka. ponoc branie progesteromu wpływa na wynik- o to muszę zapytac lekarza we wtorek.a znajomym wyszło pappa nie tak, stres,badania a okazało się ze jest ok i mała urodziła się zdrowa...
Ja będę robić samo USG, jeżeli lekarz nie widzi potrzeby robić Pappa to nie będę sobie dokładać stresu i wydatków
Shaggi ja też mam 0 objawów - jak to mówią każda ciąża inna i trzeba się cieszyć z dobrego samopoczuciaAchia lubi tę wiadomość
-
Madlen na wzmocnienie paznokci polecam odżywkę Eveline Paznokcie twarde jak diament. Czyni cuda. Uratowała mnie nie raz, wielu osobom polecilam i każda zadowolona:)
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ostatnio coś kiepsko sypiam w nocy... Masakra... Przez to bez drzemki w dzień nie ma szans przetrwania....Moja mama ma cukrzycę i była z czwartku na piątek u mnie więc skorzystałam z okazji i zmierzyłam sobie cukier na czczo... Wynik masakra (99) więc żegnam się że swobodą w weekend i chyba od poniedziałku sama zacznę stosować dietę cukrzycową