Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 No właśnie podobno acyklowir można, a tego hydrokortyzolu już nie ale wierzę, że nie było szansy, żeby to dziecku zaszkodziło przy jednodniowym stosowaniu na tak małą powierzchnię. Pozostaje mi tylko poprostu więcej tego nie używać i czekać na wizytę, żeby zobaczyć co gin na to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 14:34
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
M.Ż. wrote:daniela a co się stało?? mam nadzieję, że wszystko ok
(nie jestem w stanie was czystac jak wczesniej gdyz mam remont i nie wiem czy pisałaś )
Przynajmniej ja tak to zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 14:37
Daniela lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Dip88 No właśnie podobno acyklowir można, a tego hydrokortyzolu już nie ale wierzę, że nie było szansy, żeby to dziecku zaszkodziło przy jednodniowym stosowaniu na tak małą powierzchnię. Pozostaje mi tylko poprostu więcej tego nie używać i czekać na wizytę, żeby zobaczyć co gin na to.
Właśnie czytałam na ten temat i lekarze przypisują kobietom w ciąży hydrokortyzol na dolegliwości skórne. Piszą że niby nie jest zdrowy dla dziecka ale gdy jest stosowany w dużych dawkach przez większy okres ciąży. Także napewno nie masz czym się martwićagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Tak jak piszecie o tych tekstach, że ciąża to nie choroba to mnie to tez strasznie wkurza. Bo jednak jest to stan odmienny i mamy prawo czuć się źle. Pamiętam też komentarze jak byłam z synem w ciąży na L4. Tylko nikt nie wie przez co wcześniej przechodziłam. Ale niech się każdy zajmie swoim życiem a nam w ciąży kobietom da spokój. Bo skoro należy się nam L4 to znaczy że mamy do niego prawo. Tak samo komentarze w aptekach czy sklepach. Ludzie są okropnie choć na szczęście nie wszyscy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 15:37
-
Karmelkova jak tam?
daria184 lubi tę wiadomość
-
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny mam wyniki krwi .tylko cukier mam ponizej normy bo 66.i nie wiem co z tsh wynik 1,24.czy to dobry wynik jak na 1 trymestr ciazy?prosze napiszcie bo sie martwie.
Karmelkova jesteś już po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 16:56
-
Karmelkovaa co tam u Ciebie? Zakładam, że wszystko super i świętujesz dobre wieści, dlatego nie masz czasu nas powiadomić
Dziewczyny, z tą chorobą to jeszcze nic w porównaniu z tym co usłyszałam kilka dni temu w komunikacji miejskiej. Dziewczyna w zaawansowanej ciąży stojąca niedaleko mnie zapytała starsze Panie czy by jej któraś nie ustąpiła miejsca bo się słabo czuje.
NA co jedna z "Pań" rzuciła : "trzeba było nóg nie rozkładać, to byś się dobrze czuła". Zagotowalo mnie...
Zmieniając temat, czy któraś z Was stosuje może jakieś probiotyki /suplementy ochraniające drogi moczowo płciowe? Może coś polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2018, 17:44
-
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny mam wyniki krwi .tylko cukier mam ponizej normy bo 66.i nie wiem co z tsh wynik 1,24.czy to dobry wynik jak na 1 trymestr ciazy?prosze napiszcie bo sie martwie.
-
_Jagoda_ wrote:Mogę Ci wysłać podaj maila na priv
-
Violet Flower, ja biorę Żuravit z polecenia internisty. Miałam "przedsionek" zapalenia dróg moczowych(trochę leukocytów z moczu) i po kuracji tym + urosept jest ok. Teraz profilaktycznie biorę tę żurawinę.
Violet Flower lubi tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
agniecha2101 wrote:Dip88 No właśnie podobno acyklowir można, a tego hydrokortyzolu już nie ale wierzę, że nie było szansy, żeby to dziecku zaszkodziło przy jednodniowym stosowaniu na tak małą powierzchnię. Pozostaje mi tylko poprostu więcej tego nie używać i czekać na wizytę, żeby zobaczyć co gin na to.
Mi dermatolog przepisała hydrokortyzon na kontaktowe uczulenie, byłam w 7.tyg.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Może też kupię sobie ten zuravit. W moczu wyszly mi nablonki plaskie liczne w polu widzenia, leukocyty 4-5 w polu widzenia, erytrocyty swieze 7-8, dość liczne bakterie oraz śluz-liczne pasma. Czekam jeszcze na wynik posiewu. Maila z wynikami wysłałam mojej gin ale jeszcze sie nie odezwała. A unich tak to działa (wysyła sie maile )
-
Marti83 wrote:Czy ja też mogłabym prosić o tą książkę? [email protected] [/QUTE]
Ja tez mogę?? Podawałam maila ale nie dostałam nic.
[email protected]
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50