Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Świetne sa Wasze historie
Olcia bobasek przeslodki!
Marrakech super ze wizyta okej! :*
My w pierwszej ciąży myśleliśmy nad imionami, ale po stracie ten zapał teraz mi przeszedł. Na razie myślę o tym by było serduszko
Wtedy myślałam o Blance - mężowi się nie podobaa chłopcy Aleksander, Antek, Sebastian, Filip. Wszystkie mu się źle kojarzą
olciaa lubi tę wiadomość
-
Ach i co do imion u nas bylo ciezko zadne nam sie nie podobalo jakos tak nie moglismy nic wybrac az gdzies zauwazylam Konstanty i to byl strzal w 10. Do synka mowimy krotko Kostek i mega pasuje mu to imie
Dla maluszka w brzuszku jesli jest chlopcem chcialabym Kajetan bo zadne inne mi sie nie podoba. A jesli dziewczynka to cos razem wymyslimy ale bedzie duzo łatwiej bo jeest pelno pieknych damskich imionagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Wiecie co tak się jeszcze wstrzymuję ... ale coraz gorzej mi się śpi... ja nie umiem na lewy bok i boli mnie biodro i podkładam wszystko co sie da a nie jest wygodnie ... zastanawiam się nad poduszką C
Znalazłam taką fajną dużą z gratisami co myślicie ?
Kupiłabym sobie za 2 tyg jak wszystko będzie ok
http://allegro.pl/zestaw-poduszka-ciazowa-do-karmienia-materac-i6569952907.html?reco_id=4197f074-5937-11e8-a826-6c3be5bb21e8
Ja też czekam na prenatalne i jak będzie ok od razu zamawiam poduchęAle jeszcze nie wybrałam
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Martula78 wrote:Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Cudowne wieści. jezzzuuu tak ciezko Was nadrobić cały dzoeń nie zagladałam - tylko na chwilke żeby zobaczyć co u Azzury bo się bardzo martwiłam, a tu tyle nowych, dobrych wiesci, ale radość
Marrakech cudownie!
Azzura ale nam stracha napędziłaś! mowilysmy , że wszystko ok? a widzisz? tak się cieszę
olciaaa lae piękne malenstwo
ja kompletnie wypluta. cały dzień pytalam na ustnych maturach, jak wrócilam pol godziny temu padłam i leże
-
_Jagoda_ wrote:Ale fajnie się czyta takie historie
Marti to pewnie nie raz się gdzieś w BB spotkałyśmy, bo w Klimczoku czasem zakupy w dawnych czasach robiłam
A mogę zapytać ile masz lat?
-
Mam całe 159 cm
natomiast osobiście nie lubię jak ktoś mówi ze jestem niska. Wole określenie normalnego wzrostu
Z moim mężem jestem w związku ponad 13 lat, a po ślubie w sierpniu będą 4
Poznaliśmy się jeszcze w liceum. Zaprosiłam go na moja 100dniowke, a on mnie. A zaprosiłam go tylko dlatego ze świetnie tańczy i wiedziałam ze się wybawie. Z racji tego ze ze znamy się tyle czasu to uważam go za najlepszego przyjaciela
ziuta.w, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
U Nas na pewno jesli pojawi sie dziewczynka/dziewczynki to bedzie Alicja. Mnie podoba sie Amelia, jako drugie, bo Ała jest nie do zastąpienia z pewnych powodow
ale do Amelki moj nie jest przekonany. Dla chłopca podoba Nam sie Bartek, mnie jeszcze podoba sie Kacper ale tu znowu veto
nie ustalaliśmy jeszcze, nawet dluzej o tym nie rozmawiamy.
No, poza Alicjaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Azzurra Kochana dziękuję, mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz, czyli jutro zobaczę fikające maleństwo i przyniosę same dobre wieści. Oby ...
Co do pierwszych ruchów, w pierwszej ciąży poczułam w 17 tyg, a w drugiej już w 13Więc mam nadzieję, że jeszcze chwilkę......i poczuję
Co do wzrostu, ja mam 171 cmZawsze chciałam mieć 175
Ale cóż
Dip88 czyli jesteśmy równe
ziuta.w też miałam kiedyś chłopaka poznanego na sympatiiJednak okazał się kłamczuchem
I prysło
Karo_88 ojj rozumiem mój tata zmarł w 2015 r w bardzo nieszczęśliwym wypadku - leżał miesiąc na intensywnej terapii, przeszedł kilka operacji... no i niestety. Zaraz zaszłam w ciążę i w 2016 urodziłam. Też nie byłam jeszcze pozbierana, w sumie wewnętrznie to nigdy z tym się nie pogodzę
Violet Flower wow historia na prawdę jak z filmuCO do imion, ja mam syna Franka
Azzurra to odkąd podjęliście decyzje o powiększeniu rodziny szybko poszłoSuper !
Karmelkovaa ładny staż związku macie jak na taki wiek
olciaa super wieściŚliczny bąbelek
marrakech2708 super wieści
_Jagoda_ wow ale historiaSuper, że odnaleźliście siebie
Piękne historie macie za sobą
Mąż mi zasypia na kanapie więc uciekam spaćChyba się wyśpię bo ma jutro odwieźć dzieci
Więc do wizyty na 15:30 powinno zlecieć , te nieszczęsne prenatalne
Zawsze stresuje
Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Uprzejmie donoszę, że na USG widać 1,73 cm człowieka z bijącym sercem. Widziałam i słyszałam,więc nie ma mowy o pomyłce. Doktorek gmerał dość długo w poszukiwaniu źródła krwawienia ale go nie znalazł ( mam nadzieję, że nie pomyślał że symuluje!). Stwierdził z moim mężem że obydwaj przeze mnie osiwieja;) Jest ten torbiel na jajniku, ale to nie to. W sumie zaleceń nie zmienił- dupek i w miarę możliwości odpoczynek (hahaha). Do pracy nie wracam.
Tyle. Teraz mam jakiś zjazd, bo koszmarnie zaczęła mnie boleć głowa ( pewnie stres puścił), więc będę leżeć i Was nadrabiać.
Myślałam o Tobie cały dzień na szczęście cudowne wiadomości. Teraz juz będzie tylko dobrze
Lotopałanka ale masz juz brzusio ja w pierwszej ciazy miałam taki chyba ostatnich miesiącach. Super!!!! No nie ukryjesz ze to ciaza.
Co do imion to nawet nie myśleliśmy. Imię córki wybraliśmy na porodówce. Z braku laku jest Hanna ostrzegam zastanówcie sie 10000 razy zanim sie na nie zdecydujecie haha teraz mam przeczucie ze musimy szukać męskiego imienia.
Mam taki problem!!! Za dwa tyg córka ma szczepienie mmr myślicie ze powinnam szczepić zaczeka. !?? Nie mam pojęcia co robićAzzurra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Paniom!
U mnie dziś czysto, więc nie będę siać paniki!kciuki za dzisiejsze wizytujace!
Anaa, dziekuje za dobre słowo:* a dlaczego szczepienia miałyby być przeciwwskazane? Ja również mam do podania szczepienia w tym sezonie wiosenno-letnim, wszystko co możliwe odłożyłam właśnie na wiosnę. Ktoś coś wie?Goosiaczek2, ziuta.w, Irminka1231, Violet Flower, futuremama, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami moje drogie. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów ale tak po krotce
Azzurra bardzo się cieszę, że wszystko jest ok i już się uspokoiłas.
U mnie remont na całego, panowie zaczynają o 7rano i już spać nie dawaja. Dzięki temu remontowi jakoś przetrwałam ten tydzień. Z tych dobrych wieści to wczoraj byłam u lekarza i serduszko pięknie bije, jak na ten moment jest wszystko ok. Pech chciał, że przy drukowanie zdjęcia drukarka mu się zepsuła no trudno przeżyje. Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok.
Jeśli chodzi o imiona to pewnie bedziemy się zastanawiać nad nimi tuż przed porodem.
A historia poznania mego męża, też jest dość śmieszna ale to innym razem napisze. Jesteśmy już ze sobą 12lat a po ślubie 5.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Dziękuję za wsparcie i troskę, jesteście nieocenione.
Muszę wstać i jechać na krew, a bardzo mi się nie Chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 07:52
Violet Flower, Azzurra, ziuta.w, olciaa, Lotopałanka, futuremama, agniecha2101, Aguś 90, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ostatnio coraz ciężej mi się wstaje. Idę spać dosyć wcześnie a rano wstać nie mogę, mogłabym spać chyba do południa
Co do imion to podoba mi się Julia i AlicjaA dla chłopca nie mamy żadnego pomysłu jakoś jeszcze nic nie wpadło.
Paula222 kciuki za dzisiejszą wizytęBędzie wszystko dobrze
agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:Witam się z Wami moje drogie. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów ale tak po krotce
Azzurra bardzo się cieszę, że wszystko jest ok i już się uspokoiłas.
U mnie remont na całego, panowie zaczynają o 7rano i już spać nie dawaja. Dzięki temu remontowi jakoś przetrwałam ten tydzień. Z tych dobrych wieści to wczoraj byłam u lekarza i serduszko pięknie bije, jak na ten moment jest wszystko ok. Pech chciał, że przy drukowanie zdjęcia drukarka mu się zepsuła no trudno przeżyje. Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok.
Jeśli chodzi o imiona to pewnie bedziemy się zastanawiać nad nimi tuż przed porodem.
A historia poznania mego męża, też jest dość śmieszna ale to innym razem napisze. Jesteśmy już ze sobą 12lat a po ślubie 5.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Dziękuję za wsparcie i troskę, jesteście nieocenione.
Muszę wstać i jechać na krew, a bardzo mi się nie Chce.a z remontem to już bliżej końca?
-
Dip88 wrote:Hej dziewczyny. Ostatnio coraz ciężej mi się wstaje. Idę spać dosyć wcześnie a rano wstać nie mogę, mogłabym spać chyba do południa
Co do imion to podoba mi się Julia i AlicjaA dla chłopca nie mamy żadnego pomysłu jakoś jeszcze nic nie wpadło.
Paula222 kciuki za dzisiejszą wizytęBędzie wszystko dobrze
Czytałam ostatnio w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" o 9-10 Tc odnośnie zmęczenia. Była wskazówka, że jak Cie będą pytać co Ty od rana taka zmęczona, to powiedz, że całą noc produkowałas mózgno coś, w tym jest
Azzurra, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Dzień dobry Paniom!
U mnie dziś czysto, więc nie będę siać paniki!kciuki za dzisiejsze wizytujace!
Anaa, dziekuje za dobre słowo:* a dlaczego szczepienia miałyby być przeciwwskazane? Ja również mam do podania szczepienia w tym sezonie wiosenno-letnim, wszystko co możliwe odłożyłam właśnie na wiosnę. Ktoś coś wie?
Ta szczepionka Odra świnka różyczka do żywe sZczepionka i chodzi o to żebyśmy my nie zaraziły soe różyczka która jest dla nas taka niebezpieczna. Sama nie wiem co robić. W ośrodku mam taka pielęgniarkę Ze na pewno nie doradzi tylko kaZe szczepić -
Violet Flower wrote:Dip88 ze spaniem i wstawaniem mam tak samo. Siłą mnie trzeba z łóżka rano wyciągać.
Czytałam ostatnio w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" o 9-10 Tc odnośnie zmęczenia. Była wskazówka, że jak Cie będą pytać co Ty od rana taka zmęczona, to powiedz, że całą noc produkowałas mózgno coś, w tym jest
Ooo super... To dzis jak mój M wróci z pracy i zapyta się co robiłam to powiem że aktualnie zajmuje się produkowaniem mózguMogę się założyć że jego mina będzie bezcenna
Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość