Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:U mnie jako drugie w kolejce dla dziewczynki jest Alicja
Moja babcia miała tak na imię, a bardzo mi się podoba
Nie mogę się zdecydować pomiędzy Mają a Alicją, a mężowi się Maja bardzo podoba. Wczoraj śmiałam się do męża (ma na imię Marcin), że będzie Marcin, Marcel, Aga, Ala
bo oczywiście planujemy mieć więcej niż jedno dziecko
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
marrakech2708 wrote:Dziekuje Wam za dobre słowo
moj luby poszedł na mecz, a ja siedzę, ogladam zdjęcia i wyje do nich jak bóbr
Chętnie pobeczę razem z Tobą
lubię teraz sobie popłakać, a w towarzystwie raźniej
Lotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Hej kochane :-* u mnie dzisiaj wizyta o 15.30
Niestety, czuję się fatalnie, rozkłada mnie przeziębienie, boli głowa, gardło, łamie w kościach, póki co nie mam gorączki... Po prostu świetnie! Jakoś muszę ratować się domowymi sposobamirano jeszcze pojechałam do sklepu i wystraszyłam się, bo przy kasie zrobiło mi się strasznie słabo, ciemno przed oczami, czułam że za chwilę zemdleje, więc przeprosiłam Panią, powiedziałam że jestem w ciąży i że mi słabo i że muszę na chwilę wyjść na powietrze... Ehh
do gina też miałam sama jechać, ale ściągnę męża z pracy, bo boje się prowadzić teraz sama
oczywiście z tego wszystkiego pobeczalam się już 10 razy i tyle
martwię się, że to bedzie jakaś grypa albo angina co gorsze
a wszystko przez klimę w aucie
NA pocieszenie dodam Że ja dziś siedzę w domu z moim przedszkolakiem, który wczoraj gorączkowal i wymiotowal w przedszkolu (znów jakas jelitowka w przedszkolu). Modlę się by mnie nie zaraził... -
marrakech2708 wrote:Hej dziewczyny
Widze, ze dzis kilka wizyt zatem mooocno trzymam kciuki
U mnie kolejny dzien leje, cos czuje, ze będe dzis prawdziwym leniemksiążka i po śniadanku wracam do wyrka.
Miłego dnia wszystkim!zazdroszczę
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Te poduszki z biedry koleżanki nie polecaja ze sie szybko wgniataja bo ciulowe maja wypełnienie i sie flaczek robi ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Te poduszki z biedry koleżanki nie polecaja ze sie szybko wgniataja bo ciulowe maja wypełnienie i sie flaczek robi ;/
-
Violet Flower wrote:Dip88 ze spaniem i wstawaniem mam tak samo. Siłą mnie trzeba z łóżka rano wyciągać.
Czytałam ostatnio w książce "Ciężarówką przez 9 miesięcy" o 9-10 Tc odnośnie zmęczenia. Była wskazówka, że jak Cie będą pytać co Ty od rana taka zmęczona, to powiedz, że całą noc produkowałas mózgno coś, w tym jest
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Violet Flower wrote:Karmelkovaa a jaką Ty chcesz kupić? Wczoraj wklejalas link, ale gdzieś mi umknęło. Ja też myślę nad zakupem po prenatalnych.
Ja tak samo czekam do prenatalnych... ;p
Miałam kupic z motherhood ale znalazłam tez polskiej formy i gratisy dla dzidziusia są i nie jest jakos tragicznie droga
http://allegro.pl/mega-zestaw-poduszka-ciazowa-4w1-antywstrzasowa-i6557203811.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 10:06
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agniecha2101 wrote:Podzieliłabyś się tym widokiem ze zdjęć
Chętnie pobeczę razem z Tobą
lubię teraz sobie popłakać, a w towarzystwie raźniej
Mogłabyś to jeszcze raz przekleić, bo nie mogę znaleźć? Obiecuję już teraz sobie to zapisać i więcej Cię nie męczyć
A i mam jeszcze pytanie z serii głupichjak wkleić tutaj w poście zdjęcie, żeby mi od razu zdjęcie wyskoczyło, a nie link do niego? Nieogarnięta jestem w tych tematach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 10:12
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Miałam zacytować a nie polubić.... Hehehe
Ja ostatnią miałam 19 kwietnia a teraz dopiero 29 maja...
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Violet Flower wrote:Aga wklejałaś tutaj jakiś czas temu taką fajną ściągę ze skrótów przydatnych na forum - taki mini poradnik jak co robić
Mogłabyś to jeszcze raz przekleić, bo nie mogę znaleźć? Obiecuję już teraz sobie to zapisać i więcej Cię nie męczyć
A i mam jeszcze pytanie z serii głupichjak wkleić tutaj w poście zdjęcie, żeby mi od razu zdjęcie wyskoczyło, a nie link do niego? Nieogarnięta jestem w tych tematach
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Te poduszki z biedry koleżanki nie polecaja ze sie szybko wgniataja bo ciulowe maja wypełnienie i sie flaczek robi ;/
ale te co podałaś linki, poczytałam komentarze i też sporo nieciekawych opinii... Ja niestety czy zamawiałabym przez neta czy kupowała przez kogoś w Biedronce, to i tak sobie nie pomacam
a tu w kosmicznych cenach są te poduchy
Fajnie by było jakby ktoś mógł jakąś konkretną wypróbowaną polecić
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Miałam zacytować a nie polubić.... Hehehe
Ja ostatnią miałam 19 kwietnia a teraz dopiero 29 maja...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Nic nie mów to co czasem się dzieje w mojej głowie to jakiś normalnie kosmos
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Ja tak samo czekam do prenatalnych... ;p
Miałam kupic z motherhood ale znalazłam tez polskiej formy i gratisy dla dzidziusia są i nie jest jakos tragicznie droga
http://allegro.pl/mega-zestaw-poduszka-ciazowa-4w1-antywstrzasowa-i6557203811.htmlmyślisz że dobra jakościowo? Bo motherhood to na pewno dobry, tylko drogi
-
Violet Flower wrote:Aga wklejałaś tutaj jakiś czas temu taką fajną ściągę ze skrótów przydatnych na forum - taki mini poradnik jak co robić
Może Paula by skopiowała i wyrzuciła na pierwszą stronę...?
Co do zdjęć to musisz wklejać w posta ten ostatni trzeci link z zapodaj...ten BBCode.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙