Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczynki:) u mnie pogoda nadal jesienna. Wstałam przed 7 bo kosili trawę gdzieś na osiedlu i się dźwięk niósł. W ogóle to tez przed 8 oddzwoniła do mnie Pani dr genetyk i trochę sobie pogadaliśmy (bardzo miła i konkretna).
No i już nie mogłam zasnąć
Gosiaczek cieszę się ze wszystko dobrze po wizycie
Dziewczyny które dziś maja wizyty zyzcze Wam dużo spokoju. Wszystko będzie dobrzeTrsymqm mocno kciuki
-
Hej mamuśki
Kciuki za wizyty....
U mnie dziś pochmurnie i ogólnie nie ładnie... Akurat jak planuje wyjście grrrr... Od wczoraj wieczora cukry mi szaleją... Mam nadzieje że opanuje to jutro na spokojnie... A to wynik ogólnie jakiś nerwów, bo jakaś taka nerwowa jestem ostatnio...wczoraj na poprawę humoru z mężem zamówiliśmy sobie z 10 książek...
Jutro idę się zapisać na jazdy decyzja podjęta... Może przed spotkaniem jeszcze dziś zdążę sobie coś kupić do ubraniaolciaa, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej mamuśki
Kciuki za wizyty....
U mnie dziś pochmurnie i ogólnie nie ładnie... Akurat jak planuje wyjście grrrr... Od wczoraj wieczora cukry mi szaleją... Mam nadzieje że opanuje to jutro na spokojnie... A to wynik ogólnie jakiś nerwów, bo jakaś taka nerwowa jestem ostatnio...wczoraj na poprawę humoru z mężem zamówiliśmy sobie z 10 książek...
Jutro idę się zapisać na jazdy decyzja podjęta... Może przed spotkaniem jeszcze dziś zdążę sobie coś kupić do ubrania
-
Cześć Wam
Miałam dzisiaj przepiękny sen... trzymałam w ramionach córeczkę i ja karmiłam piersią ... emocje nie do opisania taki realny sen . Moi rodzice tak się cieszyli , że urodziłam... i w końcu mogłam się chwalić światu ,że się udało i mam swój osobisty cudeh niech Bóg da aby w realu tak było żeby w grudnou urodzić zdrowego bobaska...mam nadzieje ze ma się dobrze cały czas
Miłego dzionkai kciukiii za wizyty
czekam na wieści
mkgk, Dip88, olciaa, Irminka1231, ziuta.w, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
bondzik007 wrote:Agniecha gdzieś kiedyś czytałam cos w stylu ze przy wyborze imienia do dziecka okazuje się jak wiele z nich nam się źle z kims kojarzy
my jeszcze nie myślimy ..
Violet Flower historia naprawdę jak z filmuPołowa imion już na starcie odpada przez to, że się mi lub mężowi z kimś kojarzy niekoniecznie dobrze
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.jesli chodzi o ciazowe sprawy to w tej ciży mam brzydka cere.mialam tak tez w ciazy z corcia.czuje od poczatku ciazy ze urodzi sie dziewczynka.nasza kochana Marika.u mnie brzydka pogoda oby w sobote za tydzien byla lepsza bo wtedy jest komunia mojego synka.milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:25
-
agniecha2101 wrote:Bo faktycznie tak jest
Połowa imion już na starcie odpada przez to, że się mi lub mężowi z kimś kojarzy niekoniecznie dobrze
Irminka1231, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:Cześć Wam
Miałam dzisiaj przepiękny sen... trzymałam w ramionach córeczkę i ja karmiłam piersią ... emocje nie do opisania taki realny sen . Moi rodzice tak się cieszyli , że urodziłam... i w końcu mogłam się chwalić światu ,że się udało i mam swój osobisty cudeh niech Bóg da aby w realu tak było żeby w grudnou urodzić zdrowego bobaska...mam nadzieje ze ma się dobrze cały czas
Miłego dzionkai kciukiii za wizyty
czekam na wieści
olciaa lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Hej
Dziewczyny, dzwigalam dziś zakupy jakieś 9kg, że sklepu do auta. Mąż się tak na mnie wydarl.. Myślicie że mogło się coś stać?
Lepiej unikać dźwigania jeśli się da, ale czasem nie ma wyjścia.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Uwielbiam wiadomości od Ciebie
cieszę się bardzo ;*
Jeju Wy piszecie jak po wizytach a ja dopiero 25 wrrrrrrrrrrrrrrrLotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej kochane :-* u mnie dzisiaj wizyta o 15.30
Niestety, czuję się fatalnie, rozkłada mnie przeziębienie, boli głowa, gardło, łamie w kościach, póki co nie mam gorączki... Po prostu świetnie! Jakoś muszę ratować się domowymi sposobamirano jeszcze pojechałam do sklepu i wystraszyłam się, bo przy kasie zrobiło mi się strasznie słabo, ciemno przed oczami, czułam że za chwilę zemdleje, więc przeprosiłam Panią, powiedziałam że jestem w ciąży i że mi słabo i że muszę na chwilę wyjść na powietrze... Ehh
do gina też miałam sama jechać, ale ściągnę męża z pracy, bo boje się prowadzić teraz sama
oczywiście z tego wszystkiego pobeczalam się już 10 razy i tyle
martwię się, że to bedzie jakaś grypa albo angina co gorsze
a wszystko przez klimę w aucie
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Azzurra wrote:Kochana, ja codziennie nosze moją ośmio i półkilogramowa córeczkę także spokojnie.
Lepiej unikać dźwigania jeśli się da, ale czasem nie ma wyjścia.
muszę zacząć bardziej dbać o siebie
ale ciężko tka jak tak wiele rzeczy dotychczas sama robiłam..
-
Malutka_94 wrote:Imię dla dziewczynki mamy wybrane, Alicja. Dla chłopca miał być Marek, ale ze względu na rodzinę będziemy szukać innego.
Moja babcia miała tak na imię, a bardzo mi się podoba
Nie mogę się zdecydować pomiędzy Mają a Alicją, a mężowi się Maja bardzo podoba. Wczoraj śmiałam się do męża (ma na imię Marcin), że będzie Marcin, Marcel, Aga, Ala
bo oczywiście planujemy mieć więcej niż jedno dziecko
Azzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdaa21 wrote:Trochę mnie uspokoilas. Bo jakby czuje coś w podbrzuszu, ale nie wiem czy od dzwigania, czy ogólnie bo wczoraj też czułam rozciąganie.. Eh głupia głupia
muszę zacząć bardziej dbać o siebie
ale ciężko tka jak tak wiele rzeczy dotychczas sama robiłam..
W pierwszej ciąży łatwiej jest unikać dźwigania więc korzystaj koniecznie:)Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:To na pewno rozciąganie macicy a nie efekt podnoszenia. Spokojnie. A dbać o siebie nie zaszkodzi, tym bardziej unikać dźwigania jeśli jest to możliwe/koniecznie. Ja nie mam takiej możliwości, bo muszę dziecko posadzić na krzesełku, wsadzić do wózka itp.
W pierwszej ciąży łatwiej jest unikać dźwigania więc korzystaj koniecznie:)i dupa.
Dzięki za pocieszenie bo naprawdę już schizowalam -
Marti83 wrote:Karmelku w biedronce ma być teraz taka poduszka
Muszę chyba kogoś poprosić, żeby mi kupił i odbiorę sobie jak będę w PL
Marti83 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Hej kochane :-* u mnie dzisiaj wizyta o 15.30
Niestety, czuję się fatalnie, rozkłada mnie przeziębienie, boli głowa, gardło, łamie w kościach, póki co nie mam gorączki... Po prostu świetnie! Jakoś muszę ratować się domowymi sposobamirano jeszcze pojechałam do sklepu i wystraszyłam się, bo przy kasie zrobiło mi się strasznie słabo, ciemno przed oczami, czułam że za chwilę zemdleje, więc przeprosiłam Panią, powiedziałam że jestem w ciąży i że mi słabo i że muszę na chwilę wyjść na powietrze... Ehh
do gina też miałam sama jechać, ale ściągnę męża z pracy, bo boje się prowadzić teraz sama
oczywiście z tego wszystkiego pobeczalam się już 10 razy i tyle
martwię się, że to bedzie jakaś grypa albo angina co gorsze
a wszystko przez klimę w aucie