Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeej !!! Nadszedł ten strasznie stresujący dzień , dziś prenatalne ... Ogromny stres, oby wad żadnych nie było ... Lekarz mnie uprzedził , że jest ryzyko bo cykl z HSG... No i co z tym krwiakiem ....Ahhh no i płeć czy zobaczę ? W poprzedniej ciąży widziałam bardzo wyraźnego sisiaka na usg w 13 tyg
Hehe. Mąż idzie ze mną. Wziął wolne
Dip88, Violet Flower dziękuję Kochana za kciuki, chciałabym aby było już po ...
Karmelkovaa piękny senaż łezka mi się zakręciła. Nie mogę doczekać się tego czasu...
Lotopałanka super !!! Kiedy, jak nie terazTylko nie stresuj się tam za bardzo
Magdaa21 nie dźwigaj najlepiej. Ja nosiłam siaty i dzieci i się krwiaka dorobiłam... Lepiej uważać na siebie :*
Co do poduszek / rogali do spania, to polecam !!! Ja obie ciąże przespałam z moim rogalemTeraz muszę chyba kupić nowy
Świetna sprawa, bardzo wygodnie się leży
Tylko mąż niepocieszony bo ciężko ma się przytulić a ja tulę się do rogala haha
agniecha2101 pewnie, jak chcecie mogę wrzucić na 1 stronę
marrakech2708 cudowne maluchyOjj jak pięknie
_Jagoda_, Magdaa21, Dip88, Malinowa_Czekolada, Violet Flower, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Marrakech, trzecie zdjęcie totalny kosmos!
cudne małe ludziki!
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj, czekamy na dobre wieści i foty! #zazdro, że dziś zobaczycie swoje fikające szczęścia.
Mnie wczoraj i dziś kręci w podbrzuszu jak na @, więc mam nadzieję, że to kolejna faza rozciągania...
My mamy obiecane dwa wózki po bratanicach mojego męża. Póki co o zakupach nie myślimy, pewnie tak w połowie coś zaczniemy działać.
-
Lotopałanka już odpisałam
kasiulka1082, inaa, Karolcia27 kciuki za wizyty !!! Inaa i Karolcia wy macie też prenatalne ? Kciuki mocne
Trochę żałuję, że przy wizytach nie pisałam chociaż P - prenatalne, może zacznę tak rob ić aby było wiadomoTo jak macie już wpisane terminy i są prenatalne to proszę o wiad
-
Cześć Dziewczyny Kochane!
Ja mam podobnie jak Wy, rano nie umiem się zwlec z łóżka, nie wiem czy to wina tej pogody, czy faktycznie w 9 tyg. występuje większe zmęczenie, ale normalnie nie potrafię się dobudzić. Jeszcze kupiliśmy ostatnio do sypialni czarne zasłony zaciemniające, bo rano dawało nam ostro słońce i teraz jest tak ciemno, jak w nocy prawie, więc śpię jak zabita.
Paula222- będzie dobrze! Zobaczysz! Wszystko będzie w porządku z Twoim Maluchem, nastawiaj się pozytywnie!
Za resztę dziewczyn też trzymam kciuki, bo dziś sporo Was wizytyuje! Ja już chciałabym znów podejrzeć swojego Malucha, a dopiero co we wtorek "się widzieliśmy". Ale to machanie rączkami i nóżkami jest tak słodkie, że na samą myśl się wzurszam. Żałuję, że nie kazałam mężowi nagrać komórką, ale pewnie caly czas bym oglądała.
Marrakech - znów wizytujemy w tym samym czasie! Też mam 8.06 prenatalneNa 10:45. Wcześniej muszę pojechać 1.06 na pobranie krwi do testu Papa - normalnie bym go nie robiła, ale mam to refunodwane- dzięki lekarzowi i nie płacę za to, jest w pakiecie, więc już trudno, choć wiem, że wyniki są potem niemiarodajne i boję się trochę tego stresu jak wyjdzie tam coś nie do końca dobrze.
Ja też już marzę o kupowaniu tych wszystkich cudności. Mam na instagramie polubione tyle firm tworzących cuda, że nie wiem tylko skąd wziąć te miliony :-p Nie chcę też szaleć za bardzo, bo pewnie z racji, że rodzimy w grudniu, a mam 3 koleżaki, co rodzą w tym roku przede mną (w sumie dwie już urodziły, jedna ma na wrzesień) + siostra meża z Angli już zapowiadziała, zanim byłam w ciaży, że ma dla Nas pełno rzeczy - z pewnością sporo dostaniemy.Paula222, ziuta.w lubią tę wiadomość
-
Mnie wczoraj kusiło , żeby kupić leżaczek z huśtawką hybrydową
Haha ale mówię , że jak po dzisiejszym badaniu będzie ok, to dopiero zacznę wierzyć , że będzie dobrze. Ale fakt wyprawka i te wszystkie cuda są bardzo drogie, a wózek to już w ogóle. Po starszych nie mam bo sprzedałam, a teraz będę musiała kupić nowy
-
Marrakech te Maluchy to istne słodkości
Inaa Słońce, wiem że się stresujesz, ale trzeba myśleć że będzie wszystko dobrze!NO I TAK BĘDZIE!
)
Dibolek, Tobie też życzę abyś zobaczyła już to piękne serducho :*
Ja do jutra osiwieję. Obiecujęęęę ..Paula222, marrakech2708, Dibolek lubią tę wiadomość
-
Ziuta, Paula dziekuje
moje małe ufolki ciezko było uchwycić na jednym zdjęciu
ale udało sie!
Jagoda, serio? Haha, forumowe bliźniaczkinieważne, ze metr różnicy
Ja tez będe miec darmowe prenatalne, ale nie wspominał nic o teście krwi do Papa, wiec to mnie ominie chyba. Słyszałam, ze są niemiarodajne wiec nawet jak cos wyjdzie nieprawidłowo (a kyszzz!) to trzeba o tym pamietać, ze to wcale nie musi byc prawda!
W moim gronie jest jeden maluch z kwietnia a tak to cisza w eterze...a tu podwójne zakupy, puszczę totka dzis. Tak,tak zrobie..
Paula dziekuje za dodanie wizyt, mała korekta, bo Prenatalne mam 8, wizytę 15.ale to w wolnej chwili, nie zaprzątaj sobie głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 11:22
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Aga pewnie motherhood jest najlepszy, tylko ceny z kosmosu
139 zł widziałam ale dużo mniejsza jak ta" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Malutka_94 wrote:My też poznaliśmy się przez internet, w 2012 roku. Zaręczyliśmy się w listopadzie 2016 roku, a ślub już w sobotę
początkowo mieliśmy się starać o dziecko dopiero po ślubie, nie chciałam być na weselu z brzuszkiem. Ale pewnego wieczoru mieliśmy tak przerażające przeżycie, że zmieniłam zdanie i starania zaczęliśmy przed ślubem. .
W najbliższą sobotę?
To opowiedz coś więcej - jaką masz sukienkę, czy to razem z weselem, jak nastrój przed?
-
agniecha2101 wrote:No to teraz już nie wiem co robić...
ale te co podałaś linki, poczytałam komentarze i też sporo nieciekawych opinii... Ja niestety czy zamawiałabym przez neta czy kupowała przez kogoś w Biedronce, to i tak sobie nie pomacam
a tu w kosmicznych cenach są te poduchy
Fajnie by było jakby ktoś mógł jakąś konkretną wypróbowaną polecić
Tylko wiesz tutaj którakolwiek aukcja jest do 100zł i dodatki do tego zostaną , zawsze jak sie wylezy kupi sie nowąale wydaje mi sie ze na jedną ciąże starczy
agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
bondzik007 wrote:Marrakech te Maluchy to istne słodkości
Inaa Słońce, wiem że się stresujesz, ale trzeba myśleć że będzie wszystko dobrze!NO I TAK BĘDZIE!
)
Dibolek, Tobie też życzę abyś zobaczyła już to piękne serducho :*
Ja do jutra osiwieję. Obiecujęęęę ..dzięki kochana
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
marrakech2708 wrote:Haha, próbowałam wczoraj ale z telefonu to jest jak zdobycie Everest
ale udało sie...ahhh zaraz będe znowu płakać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a85c5617014.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4be34853f941.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1578dfd05d02.jpg
O jaacie ale cudowny widok" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:Hejo ...
Eh ja mam dzisiaj prenatalne.. masakra. Już nie spałam od 5 ;( boję się okrutnie.. serio. Przez te moje poronienia zatrzymane nie pociesza mnie fakt, że nie mam plamień. Mam nadzieje, że dziudziuś tam sobie żyje i dobrze sie ma ;( umre do tej 18.20 aaaaaaaaaaaaBedzie dobrze
Daj znać jak przebiegła wizyta bo już nie mogę sie doczekać swojej. Myślami jestem z Tobą
-
Inna Paula 3mam kciuki za prenatalne i zazdroszcze ze juz będziecie po
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Chwilę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia.
Marrakech cudowne maleństwa.
Dziewczyny ja też ciągle oglądam rzeczy dla maleństwa. Ale jak narazie nie myślę jeszcze o kupowaniu choć bardzo kusi. Na dzień dzisiejszy narazie planujemy jak urządzić pokoik. Bo będziemy robić z naszej sypialni, a sypialnie przenosimy do pokoju w którym obecnie połowa to coś na styl mojej garderoby a druga połowa to coś w stylu biura, takiego kąta mojego M. W sumie w tym pokoju jest wszystko i nic. Do tego jeszcze mnie naszlo żeby też coś pozmieniać w pokoju mojego synka. O ile mi pozwoli -
Dip88 wrote:Chwilę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia.
Marrakech cudowne maleństwa.
Dziewczyny ja też ciągle oglądam rzeczy dla maleństwa. Ale jak narazie nie myślę jeszcze o kupowaniu choć bardzo kusi. Na dzień dzisiejszy narazie planujemy jak urządzić pokoik. Bo będziemy robić z naszej sypialni, a sypialnie przenosimy do pokoju w którym obecnie połowa to coś na styl mojej garderoby a druga połowa to coś w stylu biura, takiego kąta mojego M. W sumie w tym pokoju jest wszystko i nic. Do tego jeszcze mnie naszlo żeby też coś pozmieniać w pokoju mojego synka. O ile mi pozwoliPaula222 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek miałam podobnie na stancji , całe mieszkanie 32 metry a w nim ja mąż i 2 dzieci
Ciężko wszystko pomieścić hehe
Teraz mamy w domu salon na dole, nasza sypialnia i pokój dzieci, ale poddasze jest do adaptacji i tam docelowo będą 3 pokoje. Wiadomo na wszystko potrzebne finanse, ale zanim dzieci podrosną do samodzielnego mieszkania na górze to się wyrobimyGeneralnie nie jestem zwolenniczką dużych metraży i żeby nie dzieci to nawet tej góry bym nie ruszała.
Ja jak byłam mała dzieliłam pokój z siostrą i bratem, bardzo dobrze to wspominamPóźniej byłam tylko z siostrą do 17 r. ż. i się wyprowadziłam.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Dibolek miałam podobnie na stancji , całe mieszkanie 32 metry a w nim ja mąż i 2 dzieci
Ciężko wszystko pomieścić hehe
Teraz mamy w domu salon na dole, nasza sypialnia i pokój dzieci, ale poddasze jest do adaptacji i tam docelowo będą 3 pokoje. Wiadomo na wszystko potrzebne finanse, ale zanim dzieci podrosną do samodzielnego mieszkania na górze to się wyrobimyGeneralnie nie jestem zwolenniczką dużych metraży i żeby nie dzieci to nawet tej góry bym nie ruszała.
Ja jak byłam mała dzieliłam pokój z siostrą i bratem, bardzo dobrze to wspominamPóźniej byłam tylko z siostrą do 17 r. ż. i się wyprowadziłam.
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50