Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti83 wrote:Dziękuję Dziewczyny, normalną wizytę mam we wtorek. Lekarz mój jest na konferencji i pow.że jak coś będzie nie tak to mam jechać na IP. Tam go znają. Jak ja chciałabym zobaczyć dzidzię, i że wszystko u niej dobrze.
Nie wiem, może przestane czytać neta bo mi to nie pomaga...
Karolcia śliczny brzusio
Mnie wczoraj mój gin opiepszyl, że czytam neta i kazał mezowi odłączyć mi dostępnie martw się, na pewno wszystko jest dobrze :-*
Marti83 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Paula222 wrote:Karolcia ale mały brzusio chudzinko
Widzę że nie ma jednego typu na imię ale wiem że Zdzisiek odpada :p ja bym chciała Wojtusia ale mąż nie chce... aaaj
Zdzisiek to strasznie fajnie i humorystycznie, ale też bym chyba tak nie dała:P kurczę, mi to chyba zawsze już każde imię będzie kojarzyło się z jakimś uczniem w szkole:) mój typ to Antoś4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Późne dzien dobry
ale w ta deszczowa pogodę tak ciezko było mi sie wygramolić z łóżka, ze jak juz sie udało to zaczęłam sprzątać dla rozruchu. Plecy dalej nie odpuszczają wiec troche to zajęło.
Ina, Paula domyślam sie, ze przezylyscie stresik ale wszystko co należy juz dziewczyny napisałygłowa do góry, maluszki macie piękne i zdrowe, amen!
Jagoda, śliczne zdjęcietrzymam kciuki za dentystę!
Marti, ja pomimo, ze nie wymiotuje to schudłam troche poznać 2kg. A mam blizniaki w środku, tez dziwiłam sie jak to sie dzieje i zapytałam ginekologa, powiedział, ze to typowa dieta cud ten 1 trymestr i mam sie cieszyćbo przyjdzie czas, ze bedzie zupełnie odwrotnie
także pełen luz Kochana
-
A tu mój brzusio z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/903530030760.jpg
A dziś nie jest już taki duży, ale tamto jest z wieczoraWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 12:46
Paula222, agniecha2101, Lotopałanka, Irminka1231, Dip88, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam do sprzedania ciuszki po synku- może na zdjęciu się tak nie prezentują
, ale sa w stanie idealnym. Młody niektórych rzeczy nie założył. Do tego jeszcze mam 2 pary ogrodniczek których nie ma na zdjęciu.
Mam też ciuszki po córeczce- jak wyżej
https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-chlopca-CID88-IDujxmN.html
https://www.olx.pl/oferta/komplet-ubranek-dla-dziewczynki-CID88-IDpbpvt.html
Oprócz tego mam torbę skip hop i ciuchy ciążowe.
Jeśli któraś jest czymś zainteresowana to info wyślę na priv. -
Paula ja jestem za Stasiem, też myślałam o tym imieniu jak będzie chłopiec. Śmieje sie do męża, że będzie Alojz albo Hilda ( ja ślązaczka, mąż nie hehe i wieczna wojna) tak na przekór.
Brzuch mi zmalał, ale to pewnie była kwestia wdęć dziewczyny. Mam normalnie płaściutki a fotka z 3 tygdoni przed to wyglądał na ciążowy a z dzidzią wszystko ok -
Marti83 wrote:A tu mój brzusio z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/903530030760.jpg
A dziś nie jest już taki duży, ale tamto jest z wieczora
O Boże jaki cudny:D też chce taki jużu mnie wieczorem też jest większy, chociaż dziś to już go nic nie widać, ale wczoraj z tego stresu całego byłam chyba z 5 razy w toalecie, a i też jakoś coś od wczoraj nie mam ochotny na nic do jedzenia.
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:O Boże jaki cudny:D też chce taki już
u mnie wieczorem też jest większy, chociaż dziś to już go nic nie widać, ale wczoraj z tego stresu całego byłam chyba z 5 razy w toalecie, a i też jakoś coś od wczoraj nie mam ochotny na nic do jedzenia.
U mnie tez na wieczor bardziej wypukły ale teraz nie przypomina w ogóle ciążowego..przyjdzie czas, ze urosną! Co do jedzenia mam ten sam problem, tracę apetyt na maksa...
głodna jestem ale na nic nie mam smaka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 12:56
-
Karolcia, też będziesz mieć, zobaczysz
Co do jedzenia ja mam to samo co Wy, cały czas głodna jestem a na nic nie mam ochoty
Też mi się wydaje, ze wieczorem większy niż ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 13:01
-
marrakech2708 wrote:U mnie tez na wieczor bardziej wypukły ale teraz nie przypomina w ogóle ciążowego..przyjdzie czas, ze urosną
! Co do jedzenia mam ten sam problem, tracę apetyt na maksa...
głodna jestem ale na nic nie mam smaka.
Ja mam od wczoraj mega ochotę na Mc Donalda, a nie jadłam chyba z 5 lat i wiem, że się będę po tym źle czuła żołądkowo - jelitowo więc odpuszczam:( ale jakieś frytki w piekarniku może zrobię na obiad:)4 cs - 29 marca II kreseczki