Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti83 wrote:A tu mój brzusio z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/903530030760.jpg
A dziś nie jest już taki duży, ale tamto jest z wieczoraja nie mam wcale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 13:16
Marti83 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Umówiłam się na prenatalne 15.06 , to będzie akurat 13,3 dni. Mam zrobić test pappa przez mój wywiad obciążony. Co do imion to bardzo ładne jest Stas i Antoś
Do Zdziska mam sentyment bo starszy syn nazywał tak mój brzuszek
ostatecznie nazwaliśmy synka Karol. A teraz nie myślę o tym, imię wymyślimy na późniejszym etapie
Mdłości chwilowo ustąpiły, ale tak samo chodzę głodna a na nic nie mam ochoty. A jak już mam na coś ochotę to jest to niezdrowemam ochotę np na zupkę amino pomidorową albo chipsy paprykowe
słodycze j tylko jeden dzień w tygodniu, w sobotę
tak więc jutro zjem snickersa
Paula222 lubi tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka901 wrote:Umówiłam się na prenatalne 15.06 , to będzie akurat 13,3 dni. Mam zrobić test pappa przez mój wywiad obciążony. Co do imion to bardzo ładne jest Stas i Antoś
ostatecznie nazwaliśmy synka Karol. A teraz nie myślę o tym, imię wymyślimy na późniejszym etapie
Mdłości chwilowo ustąpiły, ale tak samo chodzę głodna a na nic nie mam ochoty. A jak już mam na coś ochotę to jest to niezdrowemam ochotę np na zupkę amino pomidorową albo chipsy paprykowe
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ojejku, znowu tyle napisałyście. Parę dni temu byłam na wizycie. Dostałam tylko skierowanie na mnóstwo badań i na badania prenatylne. Zapisałam się na 19 czerwca do Olsztyna.Kolej ą normalną wizytę mam 11 czerwca. No i zmienił mi się termin porodu na 24 grudnia- wigilia
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Agulka901 wrote:Umówiłam się na prenatalne 15.06 , to będzie akurat 13,3 dni. Mam zrobić test pappa przez mój wywiad obciążony. Co do imion to bardzo ładne jest Stas i Antoś
Ooo to widzę ze nie jestem jedyna. Kilka dni temu musiałam zjeść rosół amino, bo tak za mną chodzil. Później miałam wyrzuty sumienia
-
olciaa wrote:Ooo to widzę ze nie jestem jedyna. Kilka dni temu musiałam zjeść rosół amino, bo tak za mną chodzil. Później miałam wyrzuty sumienia
No coś Ty, raz na jakiś czas możnaJa nie mogę przez kontrolę ciśnienia
ale może namówię moja mamę na racuchy dzisiaj bo ja nie mam siły stać przy kuchence
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Paula czasem za czwartym razem się udaje
Moja mama 3 starszych braci, ja też (choć co prawda w tym dwóch przyrodnich), ale mój mąż jest czwarty i też ma 3 starszych braci
Także choć mi się marzy córka, to się nie nastawiam bo do 4 razy nie będę próbowaćPaula222 lubi tę wiadomość
-
Paula ja głosuję na Wojtusia
. Moj synuś to Wojtuś i to takie kochane, grzeczne dziecko
Jak tylko zaszlam pierwszy raz w ciążę juz bylam pewna, ze bedzie Wojtuś. W zlobku, w duzej grupie tylko moj syn ma tak na imię. W drugiej grupie nie ma wcale Wojtusia.
Sama juz sie zastanawialam nad imieniem dla drugiego synka i chyba bedzie Staś
Takze typy mamy podobneFranus i Jas tez piekne. Lubie klasyczne, polskie imiona.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulka współczuję przezyc. Oby tym razem wszystko bylo dobrze
Marti piekny brzuszekmoj tez juz widoczny, ale u mnie to chyba taka budowa, no nawet w pierwszej ciazy szybko bylo widac.
Marti83 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witajcie kochane.
Widze ze pojawil sie temat plci. Moj M ma 2 braci 2 siostry. Tesciowie maja lacznie 6 wnukow chlopcow. Ja mam brata tylko i moj syn jest pierwszym wnukiem. Teraz pragne coreczke ale czuje ze szanse sa male. Zobaczymy co bedzie najwazniejsze by bylo zdrowe
-
Brzuszek u mnie rano malusi w sumie ledwo widoczny a po calym dniu jedzenie robi sie spory
Nizej zdjecie z wczorajszego wieczora
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1438d3425214.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 14:07
Karmelkovaa, agniecha2101, Malinowa_Czekolada, Violet Flower, Paula222 lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Brzuszek u mnie rano malusi w sumie ledwo widoczny a po calym dniu jedzenie robi sie spory
Nizej zdjecie z wczorajszego wieczora
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1438d3425214.jpg
Tygrysek, u mnie to podobnie wygląda.RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny takiego smaka narobilyscie mi ostatnio tymi pierogami, że namowilam mamę i narobila nam ruskich na dzisiaj
mmm ale się najadlam
i w końcu to ssanie w żołądku na chwilę się uspokoiło
mdłości mam rzadko, głównie jak jestem glodna albo napije się wody. Nie jest zle ale zapachy w kuchni mnie odrzucają :p
We wtorek robiłam kilka badań i mi ulzylo
tsh 1,4
ft4 1,13
Wczoraj byłam u endo i mówi że wyniki super
No i glukoza na czczo 87 co bardzo mnie cieszyoby tak zostało
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
RudyTygrysku śliczny brzusio, a i Ty taka ładna dziewczyna jesteś
Co do płci to tak jak piszecie, najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe
A ja mam przeczucie, ze będzie u mnie synuśTak czuję
RudyTygrysek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Karmelkova nie mogę znaleźć postu, ale pisałaś coś wcześniej o teście Pappa i o lekach, które na niego wpływają? Mogłabyś napisać coś więcej?
Śliczne brzuszki:*
Już często dziewczyny ze złymi wynikami a zdrowymi dziećmi szczególnie na grupach na Fb opisują ile miały zmartwień , a okazywało się , że leki wpływały na wynik testu , bo to tylko statystyka ...
Ja to jestem cały czas anty pappa , mam nadzieje ze na siłe mnie nie zmusza ... bo jak wezmą pod uwage 4 poronienia i leki które biorę co ludzie z rakiem to nie chce wiedziec co by wyszło nawet" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych