Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Marzenqa92 śliczne maleństwo
Jagoda super zdjęcie, na prawdę piękne
Karolcia27 śliczne zdjęcie maleństwaSuper, że gin ustawił Cię do pionu nie można za dużo się martwić hehe
No i chłopak...No , mój też tak twierdzi
inaa tulę mocno, Twój maluszek mieści się w normie jeszcze z zapasem, chociaż rozumiem, że z tyłu głowy kłębią się złe myśli.. Musi być dobrzeŚliczności
agulineczka mnie też denerwują tego typu komentarze, wiadomo, chciałabym mieć też córkę ale skoro są synkowie sami cieszę się z tego co mam. Równie dobrze, mogłabym wcale nie móc mieć dzieci. A każde dziecko to skarb, nie ważne jaka płeć
agniecha2101 super, historia, taka z Happy EndemSuper, że poznałaś swojego męża
Agulka901 ojjj to przeszłaś sporo...Teraz już mam nadzieję będzie wszystko ok, łącznie z przebiegiem ciąży
Przepraszam,że tyle wczoraj nie pisałamByłam poza domem i z zasięgiem był problem
No i zanim się ogarnęłam, z myślą,że będę miała kolejnego faceta w domu.....Ajjjjjj !
Teraz pytanie. Jakie imię byście wybrały z tych 5????
1. Staś - Stanisław ( męża typ)
2. Zdzisiek - Zdzisław ( męża typ - ja jestem na NIE)
3. Wojtek - WOjciech ( mój typ)
4. Maciuś - Maciej ( mój typ)
5. Antoś - Antoni ?
Dodam ,że 2 typy są mężaOstatnie - Antoś rezerwowe, 2 imiona moje
Paula222 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Mój mąż wczoraj miał ochotę na wybieranie imion i przejrzeliśmy te z rankingu 2017 przy czym od razu powiedziałam, że eliminuję (raczej) te najpopularniejsze, bo... mam na imię Agnieszka i w klasie miałam 6 Agnieszek i wiem co to znaczy.
Jaki stres przy braniu do odpowiedzi!
agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Marzenqa92 śliczne maleństwo
Jagoda super zdjęcie, na prawdę piękne
Karolcia27 śliczne zdjęcie maleństwaSuper, że gin ustawił Cię do pionu nie można za dużo się martwić hehe
No i chłopak...No , mój też tak twierdzi
inaa tulę mocno, Twój maluszek mieści się w normie jeszcze z zapasem, chociaż rozumiem, że z tyłu głowy kłębią się złe myśli.. Musi być dobrzeŚliczności
agulineczka mnie też denerwują tego typu komentarze, wiadomo, chciałabym mieć też córkę ale skoro są synkowie sami cieszę się z tego co mam. Równie dobrze, mogłabym wcale nie móc mieć dzieci. A każde dziecko to skarb, nie ważne jaka płeć
agniecha2101 super, historia, taka z Happy EndemSuper, że poznałaś swojego męża
Agulka901 ojjj to przeszłaś sporo...Teraz już mam nadzieję będzie wszystko ok, łącznie z przebiegiem ciąży
Przepraszam,że tyle wczoraj nie pisałamByłam poza domem i z zasięgiem był problem
No i zanim się ogarnęłam, z myślą,że będę miała kolejnego faceta w domu.....Ajjjjjj !
Teraz pytanie. Jakie imię byście wybrały z tych 5????
1. Staś - Stanisław ( męża typ)
2. Zdzisiek - Zdzisław ( męża typ - ja jestem na NIE)
3. Wojtek - WOjciech ( mój typ)
4. Maciuś - Maciej ( mój typ)
5. Antoś - Antoni ?
Dodam ,że 2 typy są mężaOstatnie - Antoś rezerwowe, 2 imiona moje
-
ziuta.w wrote:Mój mąż wczoraj miał ochotę na wybieranie imion i przejrzeliśmy te z rankingu 2017 przy czym od razu powiedziałam, że eliminuję (raczej) te najpopularniejsze, bo... mam na imię Agnieszka i w klasie miałam 6 Agnieszek i wiem co to znaczy.
Jaki stres przy braniu do odpowiedzi!
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula śliczny synuś
Ja jestem za Wojtusiem
Agulka przykro mi, ze Cie to spotkało
A ja się naczytałam w necie i tak zaczęłam panikować, ze aż do lekarza napisałam. Boję się, normalnie boję się, ze znowu coś jest nie takMam wrażenie, jakby mój brzuszek zmalał, a wtedy z synkiem byo podobnie i schudłam ponad 1 kg
Siedzę w pracy a płakac nie wypada
:'(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 11:50
-
Hejka
Witam się z Wami przed południem moje drogie już w lepszej formie niż wczoraj, przeziębienie trochę odpuściło ale siedzę nadal w domu, a nawet jeszcze w piżamie
heh
Zapisałam się na te prenatalne i Pappa do Krakowa, termin na 28 maja, w Naszą rocznicę ślubu, więc po prostu musi być wszystko dobrzew wolnej chwili proszę o wpisanie na listę, a 1 czerwca mam wizytę u gina
Strasznie jestem ciekawa ,czy się potwierdzi przypuszczenie gina, że to chłopczyki Antoś mega mi się podoba, mojemu mężowi znowu nie
za to jemu Wojtuś także a mi się źle kojarzy bo miałam sąsiada... Geja
oczywiście nie mam nic do gejow, no ale mimo wszystko
hehe
Jeśli chodzi o mdłości to u mnie apogeum bylo właśnie w 9 tygodniu, potem odpuściły z dnia na dzień, ale za to od dwóch dni znowu pojawiły się wieczorami i znowu męczarniaz wagą na razie + 1 kg. A oto mój brzuszek z wczoraj rana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b50e15d77c2.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 11:52
Marti83, agniecha2101, Lotopałanka lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Marti83 wrote:Paula śliczny synuś
Ja jestem za Wojtusiem
A ja się naczytałam w necie i tak zaczęłam panikować, ze aż do lekarza napisałam. Boję się, normalnie boję się, ze znowu coś jest nie takMam wrażenie, jakby mój brzuszek zmalał, a wtedy z synkiem byo podobnie i schudłam ponad 1 kg
Marti, bez stresu.
Parę dni temu jak ustały mdłości też miałam potem wrażenie, że brzuszek jakoś się wciągnął. Ale wczoraj czyli po 2-3 dniach zaczęło mnie kręcić w brzuchu, takie rozciąganie, więc to mnie uspokoiło.
Rozumiem, że jak masz za sobą złe wydarzenia to trudniej się nie denerwować, więc może lepiej, że do lekarza od razu się zapisałaś. Na kiedy?Marti83 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem za Wojtusiem
Jak masz być spokojniejsza to zapisz sięco do brzuszka to u mnie też jakby zmalał, ale na wczorajszej wizycie wszystko ok, jeśli Cię to pocieszy
Marti83 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Ja jestem za Wojtusiem
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Paula222 wrote:Już jestem
Zaraz nadrobię tylko napiszę relacje z wizyty. Mąż był ze mną na usg, przed przyłożeniem głowicy do brzucha strasznie się stresowałam, ale jak zobaczyłam ruszającego się maluszka od razu mi ulżyło
Gin zaczął robić pomiary. Mały ma 6,09 cm i pięknie się ruszał, pomachał rączką do zdjęciaNT niestety aż 2,1 , ale podobno norma do 3 więc staram się nie brać złych myśli do głowy. Żadnych dodatkowych testów nie robię, bo podobnie jak Inaa co by nie było i tak chcę urodzić.
W trakcie badania zobaczyłam sisiaka i od razu mówię do gina. A ten , że nie spojrzał ale zaraz zobaczymy ( zaciekawił się moim stwierdzeniem ) i zaczął zaglądać między nóżki no i potwierdził, że na 99 % chłopiecMąż nawet się nie odezwał
Po wizycie mówił ,że urodzę i robimy 4 dziecko hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b535e66088b2.jpg
Ale cudo :-* gratulacje :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Dziękuję Dziewczyny, normalną wizytę mam we wtorek. Lekarz mój jest na konferencji i pow.że jak coś będzie nie tak to mam jechać na IP. Tam go znają. Jak ja chciałabym zobaczyć dzidzię, i że wszystko u niej dobrze. Rwie mnie cała prawa noga od jajnika w dół
Nie wiem, może przestane czytać neta bo mi to nie pomaga...
Karolcia śliczny brzusiojaka Ty chudzinka jestes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 12:01
-
TaPaT wrote:Karolcia27, a do kogo zapisałaś się na badania w Krakowie?
Szczerze to nawet nie zapytałam ale nazywa się to Semedica. Na stronie jest napisane, że robią te badania lekarze z tym certyfikatem .4 cs - 29 marca II kreseczki