Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ż Olsztyna?
Nasza grupa też przeniosła się na fb bo spokojnie można zamieszczać zdjęcia swoje i dzieci. Wtedy na grupie pisałyśmy już kawał czasu porody się zaczynały a jedna dziewczyna się pogubiła w tym co tu pisze
Długa historia ale okazało się że nawet w ciąży nie jest zdjęcia z Internetu komuś brała zamieszczała jako swoje... I mało tego na innych grupach chyba 2 ona też była tylko pod innym Nickiem ... masakra -
Hej Kochane....
Przetrwałam wczoraj.... Na poprawę humoru jednak siostra mnie wczoraj ostrzygła więc jutrzejszego fryzjera muszę odmówić...a dziś rodzinny dzień przed nami mąż w końcu cały dzień w domu.... Zaraz śniadanko.... A w planach dziś na pewno plac zabaw... może gdzieś w gości skoczymy na kawkę... Szybko mi ten tydzień zleciał już niedziela a we wtorek pierwsze usg... Już się nie mogę doczekać.... Może w końcu się uspokoję i będę bardziej cieszyć ta ciążą... Słonecznej i rodzinnej niedzieli Wam życzę -
Kai wrote:Do Borzeckiej-Klec. Poprzednią ciążę też mi prowadzila. Ona jest z Kopernika,ale rodziłam w Zeromskim i teraz też zamierzam. A Ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Na rowerze po chodnikach / ścieżkach rowerowych pewnie tak Ale po dziurawej drodze bym nie ryzykowała Chyba, że chodzi Wam o rower stacjonarny.
Ja przed ciążą też ćwiczyłam, teraz mi brakuje tego ale w każdej ciąży 1 trymestr wolę przeczekać Zaczynam aktywnie od 2. A i tak ruchu teraz więcej z powodu wiosny
Piję kawkę i zastanawiam się jak by tu wykorzystać dzisiejszą pogodę Póki co 14 stopni w cieniu ale idzie w górę
Lotopałanka a farbować się chciałaś ? Mój gin twierdzi, że lepiej w 1 trymestrze się nie farbować. Ale w 2 i 3 już spokojnie Ja już na zaś umówiłam się na czerwiec
Super, że czas szybko leci czekam z niecierpliwością na zdj Twojej fasoleczki
Jak chcecie dziewczyny dopisze do listy skąd jesteśmy - wtedy nawet jak nowe dołączą to może akurat trafi się jakaś z naszego miasta -
Hejoooo znowu cudna pogoda... ah i te pranie na podwórku ( w końcu !!! ) później tak pięknie pachnie.
Ja już wczoraj jeździłam na rowerze a i dzisiaj wybieramy się na wycieczke.
Rano mnie zmuliło coś , ale już ok - nie mogę być głodna, ale nie mam kompletnie na nic ochoty ( tylko słodycze mi wchodzą) jak pomyślę o chlebie , obiedzie to bleeeeeeeee
apropo farbowania- ja raz to zrobiłam w 6 tyg i dupa potem ( choc nie wiadomo czy od tego, no ale wyrzuty sumienia mam )
Zapisana jestem na maj ale chyba przełoże na czerwiec zeby było bezpieczniej hehe -
Ja jestem z Malborka.Dziewczyny ja trzeci dzien wymiotuje.dzis zjadlam tylko jeden gryz suchej bułki.bo pozjedzeniu czegokolwiek odrazu muszla.nawet po tym kesie bulki juz tam bylam.pije duzo wody malymi łyczkami zeby sie nie odwodnic.dzis juz 4 razy wymiotowalam.jestem wykonczona.macie jakies rady aby mogła sobie pomóc? Z 2bpoprzednich ciazach tez tak mialam woda i mentosy to byl patent.teraz nie pomoga.
-
Irminka strasznie współczuję, moje szwagierki też wymiotowały cały 1 trymestr, współczuję strasznie. Ja mam to szczęście że jest mi ,,tylko'' nie dobrze i na tym się kończy... A do Malborka mam chyba tylko 100 km
inaa super, że masz super nastrój Też bym wybrała się na rowery...Ale kurcze boję się, tym bardziej, że musiałabym wieźć na foteliku bagaż hehe -
Po cichu się witam termin ogólnie na 19 grudnia mam nadzieję że zagoszcze u was na dłużej, również jeżdżę na rowerze
inaa, Paula222, Lotopałanka, Lilly_Ana, futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18