Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też właśnie upatrzylam sobie Bebetto, ale nie wiem który dokładnie model
Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
No co do praktycznosci to ja nie obcykana bo nie w temacie zupełnie
na razie to tak wizualnie oglądałam
nie wiem czy lepiej 2w1 czy 3w1 bo też nie miałam tego w ręce
Retro sa cudowne ale hm jak ktoś wychodzi z domu na chodniku mnie to nie ma szans na taki musze mieć terenowy hehe
agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:No co do praktycznosci to ja nie obcykana bo nie w temacie zupełnie
na razie to tak wizualnie oglądałam
nie wiem czy lepiej 2w1 czy 3w1 bo też nie miałam tego w ręce
Retro sa cudowne ale hm jak ktoś wychodzi z domu na chodniku mnie to nie ma szans na taki musze mieć terenowy hehe
Tak z opinii podobno lepszy 2w1 i osobno kupić fotelik, bo te dołączone to wózków nie są koniecznie dobrehaha ja też muszę miec terenowy
mieszkam na wsi, więc wiecie. Nie mamy wszędzie chodników
-
Hej ciezko was nadrobic.
My mamy bebetto holland po synku i zostanie z nami. Ale po gondoli chce inna spacerowke. Czas na cos nowegoTen wozek ponad 2 lata uzywamy i jest extra. Spacerowka mimo ze spora i ciezka to bardzo wygodna dla dziecka i sama plynie po drodze. Wozek byl z nami na kazdym terenie procz gor
-
bondzik007 wrote:Tak z opinii podobno lepszy 2w1 i osobno kupić fotelik, bo te dołączone to wózków nie są koniecznie dobre
haha ja też muszę miec terenowy
Mi na foteliku aż tak nie zalezy bo znowu tak dużo nie jeździmya 2w1 to jest wózek i fotelik bez spacerówki czy jak to jest ?
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Super ten wozeczek
mi się mega podobają z dodatkiem takiej brązowej Eco skóry, ale jeszcze zupełnie na to nie patrzę
zresztą tak jak mówiłam, będziemy kupować tylko sama spacerówkę
MagicCherry wiem co masz na mysli, czasem są takie dni, kiedyś można by było zwalić na okres, to teraz można na hormony w ciążygłowa do góry, jutro będzie lepszy dzień :-* ja głupia, od kilku dni mam jakieś chore sny, że mąż mnie zdradza, śni mi się to codziennie, aż wczoraj już ten sen popsuł mi humor na cały dzień, aż byłam zła na męża
hehe na takie dni mi pomogą kąpiel, gotowanie albo wyjscie z domu
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Z tego co słyszałam, to ten zestaw wózek 3 w 1 jest ciężki, ale tak to chyba innych wad nie ma
u mnie ważne, żebym mogła sprawnie zapakować wózek do bagażnika i żeby się za dużo nie nadzwigac, bo mam przepuklinę na kręgosłupie, tak sobie w gole myśle, że chyba kupię też dla maluszka taka chustę do noszenia w późniejszym czasie, bo jak mnie chwyci znowu rwa kulszowa to amen!
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karmelkovaa wrote:Mi na foteliku aż tak nie zalezy bo znowu tak dużo nie jeździmy
a 2w1 to jest wózek i fotelik bez spacerówki czy jak to jest ?
Gondola i spacerówkaale o fotelikach warto poczytać
RudyTygrysek Hollandy bardzo mi się podobają! Mają w ogóle ekstra kolorystykęKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Wozki 3w1 to gondola fotelik i spacerowka. 2w1 to gondola i spacerowka.
Racja wozki takie sa ciezkie ale ja nie musze go wnosic wiec mi tak rybka bylo
Chuste do noszenia mam po synku zostawilam sobie bo szkoda mi bylo sprzedac. I troche pozno zaczelismy bo jak mial skonczone 4 miesiace. Teraz planuje zaczac jak najszybciej noszenieagniecha2101, TaPaT, Goosiaczek2 lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Tak z opinii podobno lepszy 2w1 i osobno kupić fotelik, bo te dołączone to wózków nie są koniecznie dobre
haha ja też muszę miec terenowy
My potrzebujemy naprawdę porządnego, bo jednak trasy po 1600km nas czekają, więc musi być przede wszystkim bezpieczny, ale też bardzo wygodny i żeby dziecko się nie pociło w nim itp, więc na foteliku akurat oszczędzać nie mogę
Ale patrzę, że chyba Bebetto wózki będą tu królowaćbondzik007, Dip88, TaPaT lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Co do fotelików to na dzień dzisiejszy mam upatrzony Maxi Cosi Pebble Plus. I ma dodatkową wkładkę dla noworodków, żeby główka i cała reszta ciałka była stabilna.
-
Karolcia27 wow ale chudzina
Ale widać już , że brzusio powoli wychodzi
MagicCherryCupcake to na bank hormony... Ja jakiś czas temu też miałam meega dół ... A teraz z perspektywy czasu wiem, że wszystko wyolbrzymiałam i widziałam w czarnych barwach
agniecha2101 piękna niespodzianka
Co do wózka, my mieliśmy dla dwójki Camarelo Sevilla, szaryAle spacerówką przejeździłam zimę, na wiosnę kupiłam nową lżejszą. Teraz już tego wózka nie mam. Kupię samą gondolę najprawdopodobniej a całą resztę oddzielnie , fotelik i spacerówkę
agniecha2101, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale dziś przeżyłam stres !!! W pracy dostałam dość sporego plamienia ... od razu dzwoniłam po męża i do lekarza ,
Na USG jest wszystko ok , nie wiadomo skąd plamienie ale dostałam dupka ;/
Martwi mnie tylko bicie serduszka - 145/min - to nie za mało ?
Aha i moja dr która sie fascynuje zdjęciami płodów oczywiście zrobiła mi kolejne 5 zdjęć do albumu -
Madlen dobrze, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się. I jak możesz to pochwal się zdjęciami
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:00
Aga9090, Martula78, Paula222, Lotopałanka, TaPaT, Dip88, Karmelkovaa, agniecha2101, _Jagoda_, bondzik007, Malutka_94, Marti83, Irminka1231, Aguś 90, futuremama, RudyTygrysek, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny ale dziś przeżyłam stres !!! W pracy dostałam dość sporego plamienia ... od razu dzwoniłam po męża i do lekarza ,
Na USG jest wszystko ok , nie wiadomo skąd plamienie ale dostałam dupka ;/
Martwi mnie tylko bicie serduszka - 145/min - to nie za mało ?
Aha i moja dr która sie fascynuje zdjęciami płodów oczywiście zrobiła mi kolejne 5 zdjęć do albumu
A propos Azzury dawno tu nie było. Azzura co nowego?
a ja wyobraźcie sobie spadłam dziś ze schodow w szkole. zachcialo mi się szpilek 12 cm to mam. mam siniakaa raczej krwiaka na udzie wielkosci mojego posladka. czytaj: jest tak spuchniety ze mam teraz 3 posladki. no tak to wygląda. upadając instynktownie przekręcilam się by upaść na nogę a nie na gość ogonowa i czegoś w srodku nie uszkodzić.
przerażona byłam. i jestem. Myslicie, że to moglo zaszkodzić maleństwu?
tak więc... DAMĄ BYĆ!
edit. Madlen 145 to nie za malo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:03
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
agniecha2101 wrote:Camarelo też mi się bardzo podobają
Mężowi się bardzo spodobał Camarelo Carrera w takiej granatowo czerwonej kolorystyce, ale naczytałam się niefajnych opinii o tym konkretnie wózku
Nie wiem u nas 2 dzieci bez problemu przetrwał i super się sprawdzał
Madlen_:) prześliczny boboCiekawe skąd to plamienie , ale dobrze, że od razu zareagowaliście
Co do tętna, lekarz coś mówił ? Mój gin mi nawet nie mówi jakie tętno, tylko że dobre