Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen słodki bobasek
ale się stracha najadlaś
To ja będę sięsugerować waszymi opiniamimoże lepiej kupić wszystko zupełnie osobno wózek spacerówke i fotelik ? niby ja tez nigdzie nic nosić nie muszę ani na piętro ani ni jak
Jeszcze anex sport mi się podoba ale to już droższy typi nie wiem czy nie zbyt plastikowy
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Madlen śliczna dzidzia
A Azzurra rzeczywiście gdzieś nam przypadła.
Martula ty też uważaj na siebie, mam nadzieję że nic oprócz tego krwiaka na nodze się nie stało.Martula78 lubi tę wiadomość
-
Martula pewnie nic dzidzi nie jest ale ja bym poszła na kontrole, moja koleżanka w 4 miesiącu upadła na lodzie i tez od razu poszła sprawdzić dla swojego spokoju - na szczęście bylo ok !
Paula dr mówiła że jest ok, ale jak miałam wcześniejsze badanie to bylo 165/min wiec sie zdziwiłam ze tak spadło
Dip88 i Karmelkova - dawno nie miałam takiego stresa - ale ja zawsze wole na zimne dmuchać i od razu iść do lekarza....Karmelkovaa, Martula78, Dip88 lubią tę wiadomość
-
A od czego to zalezy jakie dziecko ma tętno ono ma rosnąc czy jak ? moje ma jakby coraz wyższe z tygodniami na prenatalnych około 158" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
Karolcia27 wrote:Super ten wozeczek
mi się mega podobają z dodatkiem takiej brązowej Eco skóry, ale jeszcze zupełnie na to nie patrzę
zresztą tak jak mówiłam, będziemy kupować tylko sama spacerówkę
MagicCherry wiem co masz na mysli, czasem są takie dni, kiedyś można by było zwalić na okres, to teraz można na hormony w ciążygłowa do góry, jutro będzie lepszy dzień :-* ja głupia, od kilku dni mam jakieś chore sny, że mąż mnie zdradza, śni mi się to codziennie, aż wczoraj już ten sen popsuł mi humor na cały dzień, aż byłam zła na męża
hehe na takie dni mi pomogą kąpiel, gotowanie albo wyjscie z domu
Dziękuję za słowa otuchy :* A nic nie mów o snach.. mój mnie ostatnio zostawił w śniei co najlepsze nie byłam na niego zła tylko uważałam że jestem bezużyteczna i beznadziejna to mu się nie dziwię
I weź człowieku nie miej depresji
Wróciłam od lekarza - mówi że mam się tym tętnem nie martwić.Martula78, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Martula pewnie nic dzidzi nie jest ale ja bym poszła na kontrole, moja koleżanka w 4 miesiącu upadła na lodzie i tez od razu poszła sprawdzić dla swojego spokoju - na szczęście bylo ok !
Paula dr mówiła że jest ok, ale jak miałam wcześniejsze badanie to bylo 165/min wiec sie zdziwiłam ze tak spadło
Dip88 i Karmelkova - dawno nie miałam takiego stresa - ale ja zawsze wole na zimne dmuchać i od razu iść do lekarza....
Kochana piękny dzidziuś
U mnie też spadło ze 155 do 149.. Podobno mam się nie martwić :*Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Madlen słodkości!
jak te dzieciaczki szybko rosną!
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
No to faktycznie nie ma sie co martwić tym tętnem, widzę że rozrzut od 130 do 180
każda ciąża inna.... ja dostałam L4 do poniedziałku więc zamierzam leżeć i pachnieć
A czy czujecie czasem takie łaskotanie w brzuszku ? Myślicie że to dzidzia czy sobie wmawiam że coś czuje ? -
Paula222 wrote:Nie wiem u nas 2 dzieci bez problemu przetrwał i super się sprawdzał
Madlen_:) prześliczny boboCiekawe skąd to plamienie , ale dobrze, że od razu zareagowaliście
Co do tętna, lekarz coś mówił ? Mój gin mi nawet nie mówi jakie tętno, tylko że dobre
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Madlen_:) wrote:No to faktycznie nie ma sie co martwić tym tętnem, widzę że rozrzut od 130 do 180
każda ciąża inna.... ja dostałam L4 do poniedziałku więc zamierzam leżeć i pachnieć
A czy czujecie czasem takie łaskotanie w brzuszku ? Myślicie że to dzidzia czy sobie wmawiam że coś czuje ?Ja niestety nic nie czuję jeszcze...
a tak już bym chciała cokolwiek, żeby chociaż móc się pozastanawiać czy to nasz bąbelek czy może np jelita...
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Misię wydaje ze za szybko na dzidzię
obstawiam bardziej jelita na ten moment
w pierwszej ciąży nie tak łatwo chyba o ruchy
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
My to nad wózkiem w październiku będziemy się pewnie zastanawiać
moja koleżanka ma wózek z eko skory i nie poleca ( rodziła rok temu grudniu). Zimą od tej skory zimno, a latem się nagrzewa i parzy dziecko. Ogolenie jak się z nią widziałam to stwierdziła ze był to nie przemyślany zakup i będzie wózek zmieniać.
Miałam dzis „ przy okazji” usg i nadal z dzidziusiem wszytko dobrzeDostaliśmy 1 fotkę do kolekcji
Tylko dzidziuś na tym sprzęcie mniejszy niż w poniedziałek ( ale i tak w normie). Wiec myśle ze te wymiary zależą od ułożenia dziecka, sprzętu i umiejętności lekarza)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 18:31
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Martula, ale z Ciebie akrobatka. 12 cm obcas - nie pamiętam takich w mojej szafie, mam nadzieję, że nie będzie Cię długo bolało.
Co do wózków - mam Britaxa po córce, skorzystam z gondoli, a na wiosnę/lato kupuję parasolke i już wiem, że to będzie McLaren. Dla mnie spacerówki z kompletu są zbyt siermiezne, ja potrzebuje wozka, który się lekko rozkłada i pakuje do auta, bo dużo jeżdżę.
Fotelik mam Britax Roemer Baby Safe Plus coś tam, ciężki, ale bezpieczny. Te lekkie skorupki dolaczane zazwyczaj do wózków mnie przerażają. Ale ja mam ogólnie fiola na punkcie bezpieczeństwa w aucie i moje dzieci do dziś jeżdżą w fotelikach RWF.
To jeszcze wcześnie, ale polecam strony osiemgwiazdek.pl i tyłem.pl Naprawdę dużo się można dowiedzieć.Martula78, agniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Też myślę, że to jeszcze za wcześnie na ruchy, choć moja kolezanka twierdziła, że czuła kopniaki w 10tc. Nie wiem, jak 4 cm dziecko mogło ja kopać, ale nie polemizowalam...
Ja czułam ruchy bardzo późno, w pierwszej ciąży około 24 tygodnia, w drugiej niewiele wcześniej. Teraz nawet się nie ludze, że to będzie szybko, zwłaszcza że szykuje mi się łożysko na ścianie przedniej.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020