Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam Camarelo Carmela kupiliśmy używany, w sumie gondolka bo spacerówka nie była używana wcale
Ale synka przetrwa bez problemu i teraz będzie dla drugiej dzidzi. Jedyne co to coś przy łożyskach się działo, ale mój mąż coś tam robił
-
A mi sie podoba ten http://sklep.babymerc.pl/glowna/156-nowosc-2017-faster-3-style-3w1.html w tej szarobialej kolorystyce ze zdjecia z opisami. Fotelik wydaje mi sie ze wtbierzemy recaro privia z baza iso fix
Dip88 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Paula ja też 17 tc pierwsze ruchy, to może też teraz będę czuła w miarę wcześniej jak ty, no jeśli moje warunki będą sprzyjające
A dziś znów poczułam kilka razy te puknięcia delikatne i za każdym razem takie same są.Ale sobie wmawiam...
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ma któraś z was jakieś jeansy, legginsy z H&M, bo chcę sobie zamówić. A u mnie w H&M nie ma działu ciazowego bo mały jakiś ten sklep jest i nie mam jak przymierzyć. Więc przez neta będę zamawiać, nie wiem jaki rozmiar. Wiem, że gdzieś dziewczyny tam kupowały i chwaliły że fajne.
-
futuremama wrote:Ja mam jeansy 36 i 38
Jak dla mnie bardzo fajne i wygodne
Ja normalnie nosiłam teraz jeansy w większości 36, niektóre 38 zależy od rozmiarówki i właśnie nie wiem jaki rozmiar teraz wybrać. Czy większe? Czy w takim rozmiarze jak zawsze? -
Madlen ale cudowny dzidziuś :-* a jak fajnie widać
Dziewczyny ja ścięłam swoje długie włosy, miałam do pasa a teraz mam do ramionhehe ale mega ulga i wcale mi nie szkoda, a małż mówi że wyglądam jak 18-stka:-P heh po wizycie u kosmetyczki i fryzjera (w końcu) od razu humor lepszy
Przesyłam wiec Wam trochę tych pozytywnych emocji :-*Dip88, olciaa, TaPaT, futuremama, Malutka_94, agniecha2101, Martula78, Madlen_:) lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia ja tak ściełam w tamtym roku, potem tylko podcinałam, a teraz jednak chce z powrotem trochę zapuścić. Już mi się znudziły trochę
-
Super ten wózek też
też mój styl. Chyba spędzę w sklepie z wózkami więcej czasu niż z ciuchami ;P
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja normalnie nosiłam teraz jeansy w większości 36, niektóre 38 zależy od rozmiarówki i właśnie nie wiem jaki rozmiar teraz wybrać. Czy większe? Czy w takim rozmiarze jak zawsze?
Także jeśli nie przybywa Ci jakoś bardzo w dolnych partiach ciała to wziełabym normalny rozmiar
-
futuremama wrote:Ja wzięłam takie same bo mam też 40 tylko inny fason (nie skinny) i mi wiszą. Bliżej końca ciąży będą ok pewnie ale teraz są za duże. Normalnie też mam 36/38 a potrzebowałam spodni na już bo normalne mnie cisną
Także jeśli nie przybywa Ci jakoś bardzo w dolnych partiach ciała to wziełabym normalny rozmiar
No jak przymierzalam teraz moje jeansy to tak to są nadal dobre tylko w brzuchu już ciężko dopiąć. W takim razie zamówię te 38
Dziękuję za pomocfuturemama lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Wszystko ok. Tętno 145, też ok.
No i na 90% córeczka!bondzik007, Aguś 90, agniecha2101, Malutka_94, RudyTygrysek, Dip88, Lotopałanka, Aga9090, PatkaPatka, Paula222, Violet Flower, inaa, TaPaT, Irminka1231, futuremama, Karmelkovaa, olciaa, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Ja po wizycie. Wszystko ok. Tętno 145, też ok.
No i na 90% córeczka!
Super. Kolejna dziewusia ;*Kai lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Ja po wizycie. Wszystko ok. Tętno 145, też ok.
No i na 90% córeczka!
Kai gratuluję córeczkiKai lubi tę wiadomość
-
Dip88 ja jak normalnie noszę M/L to zamawiam M z H&M
Te delikatne muśnięcia to może być to, zanim byłam pewna też kilka razy było takich, że się zastanawiałam
Kai wpisać Ci córeczkę ?? Gratuluję KochanaDip88, Kai lubią tę wiadomość